to su demonske nauke da bi se ljudi dobrovoljno zaposedali demonimaNema metafizike, duh napusta telo, medicinski je dokazano.
mi imamo svete mosti svetitelja, pa i na groblja idemno, i znamo da ce svi koji su U grobovima cuti glas, ... o sveopstem vaskrsenju, i onda neki vi kazete da su to samo telesa, a duhovi kod boga? sta ce bogu ti duhovi, te duse, kada Hrostos rece, jos ove noci trazice dusu od tebe, KO CE DA TRAZI?
- MATEJ 12,43 ~ LUKA 11,24 A kad nečisti duh [OTK. 1,10; 4,2] izidje iz čoveka ide kroz bezvodna mesta [OTK. 21,1] tražeći pokoja i ne nadje ga (vidi AVAKUM 2,5)
- 12,44 Onda reče: da se vratim u dom svoj otkuda sam izišao i došavši nadje prazan, pometen i ukrašen. [OTK. 4,3; 21,19]
- 12,45 Tada otide i uzme sa sobom sedam drugih duhova gorih od sebe [OTK.1,4 i 20; 2; 3; 4,5; 5,6; 8,6…] i ušavši žive onde i bude potonje gore čoveku onome od prvoga. Tako će biti i ovome rodu zlome.
Lepo vam se kaze da odbacite demonske nauke izlaska iz tela, zapravo se radi o ulasku demona, vas varaju od pamtiveka, ja Adam prvi covek znam sve.
Poslednja izmena: