Значи да не слушамо свете оце, да ти знаш боље ?neodgovorni kao i ti
Значи да не слушамо свете оце, да ти знаш боље ?neodgovorni kao i ti
One koji su krivi za promenu pola deci, koji npr. ovo izjavljuju, slusaj, ali bices kriv na strasniom sudu:Значи да не слушамо свете оце, да ти знаш боље ?
pa, nije misljenje, vec citat koji si ti otsekao da se ne vidi kontekst u Propovedniku, a takodje i na drugom mestu kod PropovednikaCitat: "lepo ti kazem da gresis", nije argument, vec tvoje mislenje.
ne zasmejavaj me.Definisi pojam Tastina,![]()
dokazivao sam vec:Prvi put citam da je pakao na 3 nebu, dokazi to,![]()
Da li neko moze sada da porekne 2. knjigu Enohovu i 3. nebo u kome su i raj i pakao, po njoj? Ne, nego cak postoje pokusaji plagiranja i prepisivanja iz iste kao tudja (neki kazu svoja, ali tako ne pise) iskustva,
sve postojiI ne postoji rec pakao, postoji Sheol i gehena.
https://forum.krstarica.com/threads/od-h-ad-es-a-do-pakla-gehene-i-obratno.892003/#post-38072408Pakao (rec prevedena, simbolizovana Gehenom) je mesto vecnih muka, a ad (zapravo seol) ne.
a sta su bili?Andjeli nikada pre ljudskog zakljucivanja ,nisu bili duhovi.
nepresušna pretnja neistomišljenikupa ces videti kada dodje vreme.
ma sta mu ja pretim? jel vidis da otac kada voli postaje zena? preko toga su nas prozivali da nam je Hristos derpe, pa da je bio u vezi, sad kazu Otac nam je zena... ajd sto nam se rugaju, ali sto bre "menjaju" pol, i to deci? pa se vi pravite ludi, kao ne vidite dokle smo dosli? i niko nije kriv? za mene su ti lazni autoriteti krivi kao npr.:nepresušna pretnja neistomišljeniku![]()
a i krivi su ovi koji kazu bespolan, pa se kriju iza stava crkveThe father by loving becomes feminine
ljudi imaju spor, pa idu na sud, u ovom slucaju cekamo Strasni Sud.mene samo zanima to "videćeš kad dođe vreme" ili "jednog dana"
bio neko pa zna kako je?
taj tzv strašni sud nije bio pa ni sveci ni anđeli nemaju predstavu kakav će biti.ljudi imaju spor, pa idu na sud, u ovom slucaju cekamo Strasni Sud.
ok, evo ja cu videti kada moje vreme dodje, a ne on, jer nisam slusao "svetitelje" koji kazu:
The father by loving becomes feminine
i ja cu videti svoga Boga Oca, jer se nisam pokoravao njihovom feminiziranom i/ili bespolnom.
za mene je to sve grdno, da ne moze biti grdje, eto uzmite da je to samo moje misljenje, ako smatrate da nisam dao i argumentaciju.
Seckaju svi stihove, nista cudno.pa, nije misljenje, vec citat koji si ti otsekao da se ne vidi kontekst u Propovedniku, a takodje i na drugom mestu kod Propovednika
ne zasmejavaj me.
dokazivao sam vec:
sve postoji
https://forum.krstarica.com/threads/od-h-ad-es-a-do-pakla-gehene-i-obratno.892003/#post-38072408
a sta su bili?
pa jel sam ti za Propovednika naveo sve stihove tacno? Jesam! I ti i dalje se pravis Tosa?Nemam razloga da te zasmejavam, vec ti NE znas materiju.
Postavi link gde moze da se procita o paklu u 3 nebu,![]()
Masa vernika koristi stihove iz biblije. Jos uvek nisi objasnoo sta znaci pojam Tastina,a ako ne znas, na pisi slobodno, nije sramota ne znati.pa jel sam ti za Propovednika naveo sve stihove tacno? Jesam! I ti i dalje se pravis Tosa?
Jel sam ti naveo 2 knjigu Enohovu? ne znam stvarno sta vise hoces od mene?
ako si lenj da procitas, hteo bi servirano, kao u kafani, zayebi me, ne moramo da diksutujemo uopste, jeroh te je vec razbio rekoh ti.
'oces i ja da te razbijem?
evo ti citaj crveno
Third heaven - Books of Enoch Wiki - Fandom
https://books-of-enoch.fandom.com › wiki › Third_hea...
The Third heaven contains both a heavenly paradise and a terrible and torturous fiery place. In the heavenly paradise of the Third heaven, there is the Tree ..
Zasto li se u bivsoj Jugi kaze: Smeje se kao lud na brasno,pa jel sam ti za Propovednika naveo sve stihove tacno? Jesam! I ti i dalje se pravis Tosa?
Jel sam ti naveo 2 knjigu Enohovu? ne znam stvarno sta vise hoces od mene?
ako si lenj da procitas, hteo bi servirano, kao u kafani, zayebi me, ne moramo da diksutujemo uopste, jeroh te je vec razbio rekoh ti.
'oces i ja da te razbijem?
evo ti citaj crveno
Third heaven - Books of Enoch Wiki - Fandom
https://books-of-enoch.fandom.com › wiki › Third_hea...
The Third heaven contains both a heavenly paradise and a terrible and torturous fiery place. In the heavenly paradise of the Third heaven, there is the Tree ..
otkud znam, stilska figuraZasto li se u bivsoj Jugi kaze: Smeje se kao lud na brasno,![]()
?A ko je pisao knjige Enohove ,![]()
nije imao predrasuda ulivenih pripadajuci denominaciji kao ti sto imas - tebe su naucile neznalice, a ja imam jos manje predrasuda od jeroha, sve ispitujemMozda je tebe razbio jeroh,a sa mnom nije mogao da argumentira, jer nije imao znanje.
Ja NE pripadam nijednoj denominaciji, potpuno sam slobodan i oslobodjen dogmatike. A kako vidim, slabo poznajes materiju, Jeroh je bar nesto znao, al ti 2 ne mozes lepo da sastavis niti imas argiumente,otkud znam, stilska figura
?
nije imao predrasuda ulivenih pripadajuci denominaciji kao ti sto imas - tebe su naucile neznalice, a ja imam jos manje predrasuda od jeroha, sve ispitujem