Bog a zasto ne Boginja?

bas kao

Elita
Poruka
19.764
Citat: "lepo ti kazem da gresis", nije argument, vec tvoje mislenje.
pa, nije misljenje, vec citat koji si ti otsekao da se ne vidi kontekst u Propovedniku, a takodje i na drugom mestu kod Propovednika
Definisi pojam Tastina, :?:
ne zasmejavaj me.
Prvi put citam da je pakao na 3 nebu, dokazi to, :?:
dokazivao sam vec:
Da li neko moze sada da porekne 2. knjigu Enohovu i 3. nebo u kome su i raj i pakao, po njoj? Ne, nego cak postoje pokusaji plagiranja i prepisivanja iz iste kao tudja (neki kazu svoja, ali tako ne pise) iskustva,
I ne postoji rec pakao, postoji Sheol i gehena.
sve postoji
Pakao (rec prevedena, simbolizovana Gehenom) je mesto vecnih muka, a ad (zapravo seol) ne.
https://forum.krstarica.com/threads/od-h-ad-es-a-do-pakla-gehene-i-obratno.892003/#post-38072408
Andjeli nikada pre ljudskog zakljucivanja ,nisu bili duhovi.
a sta su bili?

bas kao

Elita
Poruka
19.764
nepresušna pretnja neistomišljeniku :D
ma sta mu ja pretim? jel vidis da otac kada voli postaje zena? preko toga su nas prozivali da nam je Hristos derpe, pa da je bio u vezi, sad kazu Otac nam je zena... ajd sto nam se rugaju, ali sto bre "menjaju" pol, i to deci? pa se vi pravite ludi, kao ne vidite dokle smo dosli? i niko nije kriv? za mene su ti lazni autoriteti krivi kao npr.:
The father by loving becomes feminine
a i krivi su ovi koji kazu bespolan, pa se kriju iza stava crkve

sve gore od gorega, a zasto ako neko zna da mi kaze? zasto se to radi, ubi me ako znam

bas kao

Elita
Poruka
19.764
mene samo zanima to "videćeš kad dođe vreme" ili "jednog dana"
bio neko pa zna kako je?
ljudi imaju spor, pa idu na sud, u ovom slucaju cekamo Strasni Sud.

ok, evo ja cu videti kada moje vreme dodje, a ne on, jer nisam slusao "svetitelje" koji kazu:
i ja cu videti svoga Boga Oca, jer se nisam pokoravao njihovom feminiziranom i/ili bespolnom.

za mene je to sve grdno, da ne moze biti grdje, eto uzmite da je to samo moje misljenje, ako smatrate da nisam dao i argumentaciju.

Сале

Legenda
Moderator
Poruka
64.031
ljudi imaju spor, pa idu na sud, u ovom slucaju cekamo Strasni Sud.

ok, evo ja cu videti kada moje vreme dodje, a ne on, jer nisam slusao "svetitelje" koji kazu:
i ja cu videti svoga Boga Oca, jer se nisam pokoravao njihovom feminiziranom i/ili bespolnom.

za mene je to sve grdno, da ne moze biti grdje, eto uzmite da je to samo moje misljenje, ako smatrate da nisam dao i argumentaciju.
taj tzv strašni sud nije bio pa ni sveci ni anđeli nemaju predstavu kakav će biti.
a vizija, mani se toga, naduvaj se dobro i možeš novo otkrivenje da napišeš.
kad dođe vreme svi ćemo videti ili ništa nećemo videti. vrlo jednostavna stvar.

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.190
pa, nije misljenje, vec citat koji si ti otsekao da se ne vidi kontekst u Propovedniku, a takodje i na drugom mestu kod Propovednika

ne zasmejavaj me.

dokazivao sam vec:

sve postoji

https://forum.krstarica.com/threads/od-h-ad-es-a-do-pakla-gehene-i-obratno.892003/#post-38072408

a sta su bili?
Seckaju svi stihove, nista cudno.
Nemam razloga da te zasmejavam, vec ti NE znas materiju.
Postavi link gde moze da se procita o paklu u 3 nebu, :?:
Moguce da pakao postoji u tvojim mislima, ainace ga nema .

bas kao

Elita
Poruka
19.764
Nemam razloga da te zasmejavam, vec ti NE znas materiju.
Postavi link gde moze da se procita o paklu u 3 nebu, :?:
pa jel sam ti za Propovednika naveo sve stihove tacno? Jesam! I ti i dalje se pravis Tosa?
Jel sam ti naveo 2 knjigu Enohovu? ne znam stvarno sta vise hoces od mene?
ako si lenj da procitas, hteo bi servirano, kao u kafani, zayebi me, ne moramo da diksutujemo uopste, jeroh te je vec razbio rekoh ti.
'oces i ja da te razbijem?

evo ti citaj crveno

Third heaven - Books of Enoch Wiki - Fandom

https://books-of-enoch.fandom.com › wiki › Third_hea...

The Third heaven contains both a heavenly paradise and a terrible and torturous fiery place. In the heavenly paradise of the Third heaven, there is the Tree ..

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.190
pa jel sam ti za Propovednika naveo sve stihove tacno? Jesam! I ti i dalje se pravis Tosa?
ako si lenj da procitas, hteo bi servirano, kao u kafani, zayebi me, ne moramo da diksutujemo uopste, jeroh te je vec razbio rekoh ti.

evo ti citaj crveno

The Third heaven contains both a heavenly paradise and a terrible and torturous fiery place. In the heavenly paradise of the Third heaven, there is the Tree ..
Masa vernika koristi stihove iz biblije. Jos uvek nisi objasnoo sta znaci pojam Tastina,a ako ne znas, na pisi slobodno, nije sramota ne znati.

A ko je pisao knjige Enohove , :?:

Mozda je tebe razbio jeroh,a sa mnom nije mogao da argumentira, jer nije imao znanje.

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.190

evo ti citaj crveno

Zasto li se u bivsoj Jugi kaze: Smeje se kao lud na brasno, :?:

bas kao

Elita
Poruka
19.764

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.190
otkud znam, stilska figura

?

nije imao predrasuda ulivenih pripadajuci denominaciji kao ti sto imas - tebe su naucile neznalice, a ja imam jos manje predrasuda od jeroha, sve ispitujem
Ja NE pripadam nijednoj denominaciji, potpuno sam slobodan i oslobodjen dogmatike. A kako vidim, slabo poznajes materiju, Jeroh je bar nesto znao, al ti 2 ne mozes lepo da sastavis niti imas argiumente, :?: