Блокадери довукли контејнере и металне ограде, блокирана раскрсница Таковске и Светогорске

"Pasioniranom nekadasnjem sahisti"treba malo da obnovi znanje 😑
Ovo su nikakva otvaranja da se zauzme centar i u startu da mat 🙄
To da li crni vracao kraljicu ili ne kada beli odigrao piuna bas taj zna 🙄
U najmanju ruku losa otvaranja i nista ne cuva belog lovca.a taj pasionirani broji broj poteza 🙄
Pogledajte prilog 1715700

Ovi kreteni ne znaju igrat ni čovječe ne ljuti se, a ne šah. Za ništa ih Bog stvorio nije.

Hapsice nadlezni organi, koji ce uskoro ponovo biti u službi građana - onako kako je Ustavom zagarantovano 😊
⛽⛽⛽
Siptar ce da pobjegne u Rusiju, na cedilu ce ostati samo ovi sto ga podrzavaju da narodni gnijev prime na se'.

Mada ni tamo vise nije sigurno, KGB umije da truje ljude i rusi avione.

Siptar ce da pobjegne u Rusiju, na cedilu ce ostati samo ovi sto ga podrzavaju da narodni gnijev prime na se'.

Mada ni tamo vise nije sigurno, KGB umije da truje ljude i rusi avione.

Nema nista od toga, Đura će da blokira aerodrom a Cakani da ga uapsi pre nego pomisli da pobegne :D

Студенти у блокади и даље блокирају зграде РТС-а у Таковској и на Кошутњаку, а јутрос су блокирали и раскрсницу Таковске и Светогорске улице тако што су поставили контејнере и металне ограде.

Саобраћај је обустављен у Таковској улици, у делу Светогорске до Илије Гарашанина, као и у улици Кнеза Вишеслава на Кошутњаку.

Студенти у блокади испред зграде РТС-а у Таковској праве буку дувајући у пиштаљке и вувузеле и скандирајући.

Они блокирају зграде јавног сервиса од 14. априла у 22 часа, а најавили су да ће блокада трајати док се не распише нови конкурс за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) или док се не угаси РТС.

Студенти у блокади јуче су упутили писмо Одбору за културу и информисање у којем чланове тог тела обавештавају да ће блокада РТС-а трајати док Одбор не објави Јавни позив за избор чланова Савета РЕМ-а.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-blokirana-raskrsnica-takovske-i-svetogorske
Pogledajte prilog 1715629

I dalje mi nije jasno po kom zakonu oni imaju pravo to da rade?
Po istom zakonu po kome je blokiran ceo potez ispred skupštine od strane sns

REM mora da se izbrise, da ne psotoji , ni ratel....
To su osnovi korupcije u Srbiji..

MEDIJI i novinari , to je smejurija, jugic koji pretice borbeno vozilo pa se onda namesti da ga borbeno vozilo u direktnom sudaru razdrobi, pa sta je ovo , leteci oklopnjaci...

Srednjoskolac koji se udavio a RTS ga jos trazi dok ga kuci njegovi siromasni stavljaju u sanduk i pripremaju sahranu...

Sve su to pizdarije koje mediji srbije i uspesne dive kao karleusa brena ceca i Jovana svakodnevno koriste za svoje bogacenje...

Narod ne zna ni gde mu je rupa na dupetu, otvrdnulo bato...
Od cega, znace oni...

Lako je meni , ja mogu sve da proverim tako sto okrenem telefonom nekoga ili sam pogledam..odem na lice mesta...a sta ce ostali , da mi prete da ce da me tuku zato sto se prica koju vole da cuju i dobijaju razlikuje od stvarnosti...pa mora da brane pricu...

Price se razlikuju zato sto je mnogo lopova, verujte mi to je sustina....lopov pokriva svoje pokradeno , budale sire pricu jer su korumpirani jednim poklonom ili picem u kafani , ali su budale, tu nema pomoci , to kad se oblikuje u detinjstvu , posle je i nasilnika li ostaje budala za sva vremena...do smrti makar i 100 godina imali i dalje ce biti budale i to teske ....

Шаљи лапси да мени суди. :mrgreen:
Ovako! 😁

1000023531.jpg

Студенти у блокади и даље блокирају зграде РТС-а у Таковској и на Кошутњаку, а јутрос су блокирали и раскрсницу Таковске и Светогорске улице тако што су поставили контејнере и металне ограде.

Саобраћај је обустављен у Таковској улици, у делу Светогорске до Илије Гарашанина, као и у улици Кнеза Вишеслава на Кошутњаку.

Студенти у блокади испред зграде РТС-а у Таковској праве буку дувајући у пиштаљке и вувузеле и скандирајући.

Они блокирају зграде јавног сервиса од 14. априла у 22 часа, а најавили су да ће блокада трајати док се не распише нови конкурс за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) или док се не угаси РТС.

Студенти у блокади јуче су упутили писмо Одбору за културу и информисање у којем чланове тог тела обавештавају да ће блокада РТС-а трајати док Одбор не објави Јавни позив за избор чланова Савета РЕМ-а.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-blokirana-raskrsnica-takovske-i-svetogorske

сенсеи,
све док не добијемо ФУНКЦИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ.

јел ти сад јасно ? мада је то теби јасно одавно али ајде волиш да постављаш та тобож наивна питања...

ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ воде до ОДГОВОРНОСТИ
одговорност мора постојати за сво лопингерство, корупцију, све врсте кривичних дјела. До ОДГОВОРНОСТИ се не може доћ кад се ИНСТИТУЦИЈЕ СВОЈАТАЈУ

Видиш тај ртс је ову ЋАЦИЈАДУ од три дана преносио обилато. А скуп од малтене милион грађана 15.03. веома скромно засипајући нас неким глупим КВИЅОВИМА ТОКОМ ЧИТАВОГ ДАНА...

Е па не може тако Сенсеи, није то твоја ђедовина а ни вучићева.

Када будемо имали ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ , а не СВОЈАТАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА И ДРЖАВЕ никада нећеш моћи да чујеш изјаву председника који после уласка на интенѕивну негу (где је свима осим медицинском особљу са одељења интензивне неге улаз забрањен) каже:
немојте никога да гоните од лекара, ЈА САМ КРИВ.
они , лекари су ми БРАНИЛИ ДА УЂЕМ АЛИ САМ ЈА ХТЕО ! дакле ЈА САМ ХТЕО И ШТА ЋЕМО САД ???

јел сносио одговорност за ово ? јел процесуиран за нешто што је медицински гледано равно покушају убиства ?
видиш сенсеи, том својатању нема краја . А док је тога нема ни ОДГОВОРНОСТИ

е док то не доће Сенсеи твоје питање је сувишно ...

ne nemaju pravo da to rade.

:vudu: :vudu: :vudu:

:vatromet::vatromet::vatromet:

Dakle, studenti žele bezakonje?
Baš kao i vlast! A, šta je sve vlast, uzela sebi za pravo, gde odlučuje, samo jedan čovek? Upravo je režim, za ovih 13 godina, pokazao, kako ne treba da se radi. Svo moguće bezakonje je servirao, građanima Srbije. Kad može to, može i, ovo. Zakon akcije i reakcije. Reciprocitet!

Za tebe su, ovo huligani?
nisu. a nisu ni fina deca kada te targetiraju pa ne puste na posao. sta ti znas ko je. veliki je i specava te fizicki da prodjes.

a ti sitna zena pred penziju. boli svaka kost

ma fina deca, nema sta

Za ovih, preko 5 meseci, nebrojeno puta, sam čekao, da se ispoštuje 15,sada i 16 minuta, ćutanja i blokade. Niko to voli, ali se mora zauzeti određeni stav,ozbiljnost i doslednost, kako bi režim uvideo, da to neće trajati, 10-tak dana, i ajmo kući. Ide se do kraja, koliko god trajalo, a neće večno. Mislio sam, da su sve generacije, koje su rođene, nakon 1990-te,a pogotovo 2000-te,izgubljene,i da nemaju pojma o životu. Na svu sreću, prevario sam se. Te iste generacije, hoće normalan život, kako u svojoj državi, tako i okruženju, i nisu iskompleksirani, nacionalnim, etničkim, verski narativima. Zato, bravo za mladost, ove države.

Zato, bravo za mladost, ove države.
bravo bravo! to je jedino to sto fali matorim politikantima. ta energija i cistoca.

dusu dalo da se vremenom/ili u datom trenutku iskoriste kao meso za necije vac vidjeno politikanstvo

a cilj nemaju. a energija bez cilja ne opstaje dugo

сенсеи,
све док не добијемо ФУНКЦИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ.

јел ти сад јасно ? мада је то теби јасно одавно али ајде волиш да постављаш та тобож наивна питања...

ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ воде до ОДГОВОРНОСТИ
одговорност мора постојати за сво лопингерство, корупцију, све врсте кривичних дјела. До ОДГОВОРНОСТИ се не може доћ кад се ИНСТИТУЦИЈЕ СВОЈАТАЈУ

Видиш тај ртс је ову ЋАЦИЈАДУ од три дана преносио обилато. А скуп од малтене милион грађана 15.03. веома скромно засипајући нас неким глупим КВИЅОВИМА ТОКОМ ЧИТАВОГ ДАНА...

Е па не може тако Сенсеи, није то твоја ђедовина а ни вучићева.

Када будемо имали ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ , а не СВОЈАТАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА И ДРЖАВЕ никада нећеш моћи да чујеш изјаву председника који после уласка на интенѕивну негу (где је свима осим медицинском особљу са одељења интензивне неге улаз забрањен) каже:
немојте никога да гоните од лекара, ЈА САМ КРИВ.
они , лекари су ми БРАНИЛИ ДА УЂЕМ АЛИ САМ ЈА ХТЕО ! дакле ЈА САМ ХТЕО И ШТА ЋЕМО САД ???

јел сносио одговорност за ово ? јел процесуиран за нешто што је медицински гледано равно покушају убиства ?
видиш сенсеи, том својатању нема краја . А док је тога нема ни ОДГОВОРНОСТИ

е док то не доће Сенсеи твоје питање је сувишно ...
Jednom se desilo da je doslo neko mudo i hoce da udje u neki klub, a ja sam u organizaciji tog dogadjaja i ja kazem ne...
Niti je u vezi sa tim, niti treba da udje...
Da vam ne opisujem ko je sve dosao da urgira...prvo su zvali trenutni srednji nivo politicara, jaje je bilo politicar...
Pa su pozvali neki krimosi koji nisu dobri sa mnom ne znamo se...ovi sto su dobri sa mnom znaju da ja ne diram njihove granice, oni ne diraju moje...ma koliko zaebani bili prema drugima...to se postuje..

Pa su poceli da zovu ljudi iz vlade...ali mudo mora da ceka u autu ispred, obezbedjenje slusa
Pa su onda poceli obezbedjenje da me moli , jer su u vezi sa drugim krimosima nizeg nivoa , koji su obezbedjenje i kazu da dolaze ekipe da ih ubedjuju sto znaci zatezanje odnosa..
Nista , znaci vreme za dezurnu iz rakica....zandarmerija mora ,kad tako krene jaje da se ceslja...
Onda dolazi sef policijske stanice, koga licno znam jer smo igrali kosarku , kaze talasas nevidjeno , pazi kad su me digli da dodje zbog tebe..
A muido nema sta da trazi , nista prestizno nista vezano za njega, nego doslo mudu da se provetri iz gaca na tom dogadjaju...
A taj moj poznanik sef policijske stanice, nije nadlezan, ali je dosao da mi se nadje..
Niko ne veruje da je toliko frke ispalo samo zato sto mudo resio da udje...
A bukvalno sam mogao da ga resim, dosao u toj ekipi da resava sukob na njegovoj strani neko ko je toliko dobar sa mnom da je popizdio kad je cuo da treba protiv mene da udara, i kaze, mi , ako kazes da ga sklonimo sklonicemo ga...eto kkoliko treba mudo da nestane u Dunavu..
Jok nesto bi falilo posle tom mom poznaniku , da ga tako nazovem, ne bi nista falilo...mudo je zamenjljivo kao i svako mudo...

Samo kazem koliko nekad Srbi pojma nemaju sta zatezu i koliko zatezu , tako su neki zbog obicnog otimanja automobila nekom gostu , strancu , zaglavili 2m pod zemljom, , vi znate ko su , da ja ne pominjem..

A niko sa druge strane nije kriminalac, niti krsi zakon niti diluje, niti je nasilan...ali kad mudo krene da se ceslja i stavlja ulje i mora da mirise, onda padaju sve granice uljudnog ponasanja..

Problem sam resio tako sto sam mudo pusto 5 min da vidi sta ima unutra i da sa pratnjjom posle tih 5 min izadje...da bude po njegovom da ne bude da ga neko nije pustio , a da mi ne proserava event...

Nista posle toga nije bilo , u smislu neke naknadne sacekuse, to je tako besmislena situacija bila , niko rec nije spomenuo ni naknadno...

Fran Healy Reaction GIF by Travis

a energija bez cilja ne opstaje dugo
Znamo, znamo, trubite od samog početka blokada i protesta, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja...

Back