Блокадери довукли контејнере и металне ограде, блокирана раскрсница Таковске и Светогорске

Fran Healy Reaction GIF by Travis

Znamo, znamo, trubite od samog početka blokada i protesta, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja...
BLATOKRVNI OLOŠ!

Narod brani svoju drzavu i tu nema nista neobicno.

Drzava pripada narodu a ne sekti.

Oni koji se tome "cude",uglavnom su pripadnici sekte,koja je drzavu napala .

Narod podjednako ima pravo da brani svoju drzavu,kako od spoljnog neprijatelja, tako i od unutrasnjeg.

PS:Uputiti se u to kako je narod branio Srbiju u vreme dok je Naprednu stranku vodio Cedomilj Mijatovic.

Poslednja izmena:
Narod brani svoju drzavu i tu nema nista neobicno.

Drzava pripada narodu a ne sekti.

Oni koji se tome "cude",uglavnom su pripadnici sekte,koja je drzavu napala .

Narod podjednako ima pravo da brani svoju drzavu,kako od spoljnog neprijatelja, tako i od unutrasnjeg.
Ali ali ali... n-nije po zz-zakonu 🥺

Svaka drzava u svom zakonu podrazumeva da je narod brani.I to je jedan od osnovnih zakona.
Blokade su nasilje, studenti neradnici koji će izgubiti godinu, rektori univerziteta su kriminalci, tetkice u školama agenti spavači!

Blokade su nasilje, studenti neradnici koji će izgubiti godinu, rektori univerziteta su kriminalci, tetkice u školama agenti spavači!
Narod ima pravo da se brani;da brani svoju drzavu.Bezakonje cine oni koji je napadaju i porobljavaju.

Narod ima pravo da se brani;da brani svoju drzavu.Bezakonje cine oni koji je napadaju i porobljavaju.
Tiraninu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija.

Narod koji ćuti pred nepravdom, sam postaje njen saučesnik.

Država koja ne služi pravdi, prestaje da bude država.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost savesti.

bravo bravo! to je jedino to sto fali matorim politikantima. ta energija i cistoca.

dusu dalo da se vremenom/ili u datom trenutku iskoriste kao meso za necije vac vidjeno politikanstvo

a cilj nemaju. a energija bez cilja ne opstaje dugo
Opozicija je tu, gde je. Razjedinjena i nekompaktna. Ako misle da pomognu, ovim mladim ljudima,građanima, a i sebi, moraju svi, da se ujedine. Ali bukvalno. Drugačije, neće moći. Suviše je nekakvih partijica, pokreta, organizacija..
Mora to da bude uvezano, i da čini jednu celinu.

Koje samodopadanje jbt.?!
Ima dvije lijeve noge, dvije desne ruke i glavu od guštera!
On nije sa ove planete!:nono2:
Kakva blamaža kad vas neko takav pobijedi na izborima, pa nekima čak velikodušno udijeli i sirotinjski cenzus.. :mrgreen:
Moš mislit kaki su tek ti njegovi protivnici.. :eek::mrgreen:

Tiraninu stati nogom za vrat, to je ljudska dužnost najsvetija.

Narod koji ćuti pred nepravdom, sam postaje njen saučesnik.

Država koja ne služi pravdi, prestaje da bude država.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost savesti.
Postaje dolina placa i skrguta zuba.

Savest je rec Bozja.Ko ne slusa savest, Boga ne slusa. Od Boga se odmece.

Ako države kao Amerika, Francuska, Holandija i Belgija šalju policiju da uvede red tamo gde se krši zakon blokadama i maltretiranjem ljudi, naravno da smo i mi dužni da učinimo isto, demokratija nema alternativu.😁
Ako navedene države hapse kriminalce i procesuiraju i direktorčiće, šefčiće, to se zove pravna država. Mi to nemamo, tako da ne znam o kom zakonu govoriš, vašem Il ovom na papiru.
Ako RTS počne da govori tvoju" istinu" onda će to biti laž za onih skoro 50% koji su glasali za SNS. Znači slažeš se da onda oni imaju pravo da se organizuju i blokiraju taj " novi" RTS?
Tužno je što su vas toliko indoktrinirali pa ne razumete pojam objektivno izveštavanje :(

Чим полиција поступи по наређењу, буре барута је упаљено.
Да ли ће бити грађански?
Mnogima u policiji je doqrčilo i sve su jače indicije da postupanja po takvom naređenju neće biti. Nadamo se najboljem ishodu.

Ako države kao Amerika, Francuska, Holandija i Belgija šalju policiju da uvede red tamo gde se krši zakon blokadama i maltretiranjem ljudi, naravno da smo i mi dužni da učinimo isto, demokratija nema alternativu.😁

Ako RTS počne da govori tvoju" istinu" onda će to biti laž za onih skoro 50% koji su glasali za SNS. Znači slažeš se da onda oni imaju pravo da se organizuju i blokiraju taj " novi" RTS?
RTS treba da bude kao ZDF u nemačkoj, državna tv koja radi nacionalne pren ose, domumentarce kulturne događaje, od politike samo stručne diskusije j kojima učestvuju sve relevantne stranke, znači nema šta da ima gledište, već da bude neutralni servis sa više obrazovnih i kulturnih emisija jer one nisu profitabilne, a nužno ih je imati. Filmove itd.

Ne znam jeste li vi slepi kod očiju Il ste samo malo lišeni mogućnosti mišljenja. ;)

Nas kojim izborima su blokaderi učestvovali i dobili većinu i Amin tim legitimitet da vladaju Srbijom?

Back