Ко прима паре и од кога? Ћаци или блокадери?

Ко прима паре за револуцију и контрареволуцију?

• Ћаци

glasova: 7 50,0%
  • Блокадери

glasova: 4 28,6%
  • И Ћаци и Блокадери

glasova: 3 21,4%
  • Нико не прима паре, сви се боре из убеђења

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    14
No, kako rekoh u mom inkriminisanom postu na prethodnoj strani, da domaće donacije nisu uzete u obzir, mogu da vam obzanim jedni VEEEELIKU istinu o finansiranju studenata iz domaćih izvora. Odavde ih finasira DRŽAVA. Kako?
Evo, iz prve ruke. Znam jednog od te studentske žgadije. To je moj sin, student u blokadi od decembra. Ta baraba jede po fakultetu, na ručak (a i večeru, počesto) ne dolazi kući, tamo im neki ljudi (za koje pouzdano znam da ništa za ovu državu nisu uradili sem da su kroz razne IT projekte navukli par stoni iljada dolara kod nas, ma budale) doniraju nove frižidere da bi imali da stavljaju tu hranu koju dobijaju, a sve u nameri da onesposobe državu da se normalno i napredno razvija.
Ali, sve to opet ne govori da ga finansira naša država. No, ne budimo naivni. Pošto sam ja zvanično nezapošljen (nezvanično, privlačim neke pare ovamo od kojih država ne bi trebala da ima korist, ali ipak ima, na moju štetu), mog sina finasira moja žena koja je prosvetni radnik i koja je bila u blokadi skoro 3 meseca, i bez obzira na precednikove pretnje da će dobiti "kompir", ipak dobijala po 4-5 iljade na pola meseca (za svo to vreme je išla u školu i obavljala mnogo više poslova nego inače, jer oni koji nisu bili u blokadi nisu stizali, jaoj, nisu stizali, kao što nikad i ne stižu, da obave sve poslove) i ta moja žena, supruga, kakogod je danas blagoizvoljeno da se kaže, je aktivno, i bez ikakvog srama finansirala, ne samo našeg sina, već i nekolicinu ostalih bljiokadera. Vidite li vi moju muku? Ej!
I tako, ako nekome jošuvek nije jasno da studente bljokadere finansira država, onda.... ne znam, šta da vam kažem.

Примају и једни и други. Само, главна разлика је у томе колико прима људи међу једнима а колико међу другима. Ћацијевци примају сви, сума зависи од тога колико руку прође. Међу блокадерима примају мале групе, које покушавају да се пробију и стану на чело незадовољства.

Вучићу, ти ли си?
Ne nisam, ali sam do 2022. kada sam hospitalizovan zbog upotrebe alkohola i ostalih psihoaktivnih supstanci bio u ubeđenju da sam u telepatskoj vezi sa istim. Hvala Bogu, te sam se boravkom u određenoj instituciji na 15km severno od Niša oslobodio te bolesne uobrazilje. danas sam apsolutno uveren da smo samo u transmentalnoj vezi.

Back