Блокадери довукли контејнере и металне ограде, блокирана раскрсница Таковске и Светогорске

Učili krišom hemiju. Propao im eksperiment.

Ма каква АВхемија ...трљали трљали па су пронашли ватру

fred-flintstone-campfire.gif

I dalje mi nije jasno po kom zakonu oni imaju pravo to da rade?

Prema pravu na slobodu, protiv državnog terorizma, mafijaštva, bezakonja, izdajništva, sumašedstva... narod ima pravo da postavlja barikade.

Ako države kao Amerika, Francuska, Holandija i Belgija šalju policiju da uvede red tamo gde se krši zakon blokadama i maltretiranjem ljudi, naravno da smo i mi dužni da učinimo isto, demokratija nema alternativu.😁

Ako RTS počne da govori tvoju" istinu" onda će to biti laž za onih skoro 50% koji su glasali za SNS. Znači slažeš se da onda oni imaju pravo da se organizuju i blokiraju taj " novi" RTS?

Ви лојависти не бисте били у стању да блокирате ни прозор, а не РТС.

Niti je diktatura niti je proleterijat.
Glupe su ti ove provokacije :D

LOL :D

Nope, ubio ih je Aleksandar Vučić svojom korupcijom, svojom uzurpacijom svij institucija i nametanjem ponasanja "ja sam veci od svih institucija".

A ti ga branis ovde!
Dakle - saucesnik si.
I ti si saučesnik. Imaš dokaze za sve, a kriješ od pravosuđa.

Ови антиблокадери су исте овакве гадости писали и против Срба на Косову и Метохији који су се, некада, док Вучић није продао КиМ, бранили од злочиначког режима из Приштине.

"Pasioniranom nekadasnjem sahisti"treba malo da obnovi znanje 😑
Ovo su nikakva otvaranja da se zauzme centar i u startu da mat 🙄
To da li crni vracao kraljicu ili ne kada beli odigrao piuna bas taj zna 🙄
U najmanju ruku losa otvaranja i nista ne cuva belog lovca.a taj pasionirani broji broj poteza 🙄
20250417_130121.jpg

U najmanju ruku losa otvaranja a taj pasionirani broji broj poteza 🙄
Pogledajte prilog 1715700

Овде ебе ко кога стигне.:lol:

Ipak je na kraju problem u mentalitetu. Zato se dešavaju i dešavaće se razni vučići, miloševići i slične kabadahije.

Jer narod dobri će uvek radije da se loži na nekog korpulentnog "harizmatičnog" baju-diktatora što udara pesnicom o sto, što kontroliše sve i svja kao turkmenbaši despot, što ume popit' , pojest' i zagalamit' i oterat' "zapadnjake" u tri lepe, nego na nekog uštirkanog vitko-mršavog demokratu-zapadnjaka pravilnih crta lica koji je tu da obavi svoj zakonski mandat od 4-5 godina uz poštovanje svih zakonskih procedura i mirno ode sa vlasti.

U najmanju ruku losa otvaranja a taj pasionirani broji broj poteza 🙄
Pogledajte prilog 1715700
Taj pasionirani igra šah u parku, piše gluposti. A Nova jedva dočekala.:mrgreen:

Back