lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.693
Učili krišom hemiju. Propao im eksperiment.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam šahista sa rejtingom. Šuplja priča, kao i sve drugo. Crni je mogao npr igrati prvo lovca na d7 pa kasnije na f5. Kakvi ste vi likovi.
I dalje mi nije jasno po kom zakonu oni imaju pravo to da rade?
Ako ti je rejting kao i ovdje!!!?Ja sam šahista sa rejtingom. Šuplja priča, kao i sve drugo. Crni je mogao npr igrati prvo lovca na d7 pa kasnije na f5. Kakvi ste vi likovi.![]()
Ako države kao Amerika, Francuska, Holandija i Belgija šalju policiju da uvede red tamo gde se krši zakon blokadama i maltretiranjem ljudi, naravno da smo i mi dužni da učinimo isto, demokratija nema alternativu.
Ako RTS počne da govori tvoju" istinu" onda će to biti laž za onih skoro 50% koji su glasali za SNS. Znači slažeš se da onda oni imaju pravo da se organizuju i blokiraju taj " novi" RTS?
I ti si saučesnik. Imaš dokaze za sve, a kriješ od pravosuđa.Niti je diktatura niti je proleterijat.
Glupe su ti ove provokacije
LOL
Nope, ubio ih je Aleksandar Vučić svojom korupcijom, svojom uzurpacijom svij institucija i nametanjem ponasanja "ja sam veci od svih institucija".
A ti ga branis ovde!
Dakle - saucesnik si.
Dobar rejting 2200, ako ti znaš šta to znači. Baš preterujem, ti garant ne znaš ni kako se kreće koja figura.Ako ti je rejting kao i ovdje!!!?![]()
Zna to prsvosudje, nego je zarobljeno.I ti si saučesnik. Imaš dokaze za sve, a kriješ od pravosuđa.
Nikad ne reci nikad.Ви лојависти не бисте били у стању да блокирате ни прозор, а не РТС.
Ne budimo naivni, znamo svi da je odgovoran džilas koji je poslao Remzija Boltona s dvajes dobrih ljudi.
Pa, bajo, prikaži svoje dokaze, piguraj, daj u medije crno na belo? Celo vreme spinuješ šuplje rekao mi neko...Zna to prsvosudje, nego je zarobljeno.
Ali polako, oslobodjenje je u toku️
️
️
Znam kako se kreće konj.Dobar rejting 2200, ako ti znaš šta to znači. Baš preterujem, ti garant ne znaš ni kako se kreće koja figura.![]()
"Pasioniranom nekadasnjem sahisti"treba malo da obnovi znanje
Ovo su nikakva otvaranja da se zauzme centar i u startu da mat
To da li crni vracao kraljicu ili ne kada beli odigrao piuna bas taj zna
U najmanju ruku losa otvaranja a taj pasionirani broji broj poteza
Pogledajte prilog 1715700
Taj pasionirani igra šah u parku, piše gluposti. A Nova jedva dočekala."Pasioniranom nekadasnjem sahisti"treba malo da obnovi znanje
Ovo su nikakva otvaranja da se zauzme centar i u startu da mat
To da li crni vracao kraljicu ili ne kada beli odigrao piuna bas taj zna
U najmanju ruku losa otvaranja a taj pasionirani broji broj poteza
Pogledajte prilog 1715700
Znam kako se kreće konj.![]()
Nemoj ga. Zaboravio na kojoj je strani! Neće više.Овде ебе ко кога стигне.![]()
Lovac koji hvata krivine!А лауфер?