- Poruka
- 96.261
Tako jeШто ми студенти блокирају улице, шта хоће од мене?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako jeШто ми студенти блокирају улице, шта хоће од мене?
Objasni to AV-u,on je prvi zapoceo ovu igru...Ako se zakonski bore onda je to preko suda. Ulica nije sud
Ovaj i slični odgovori, da ne citiram masu nikova ovde, samo potvrđuju:Objasni to AV-u,on je prvi zapoceo ovu igru...
Nema te drzave gde zakon vazi isto za sve ali barem mora da postoji privid toga.Ovaj i slični odgovori, da ne citiram masu nikova ovde, samo potvrđuju:
"Kakav narod, takva i vlast"
A tu smo.Kako se to dobija? Izađeš na ulicu i vrištiš da ti se da?
Stavio sam.Ne pravim se naivan nego pokušam da neke od vas dozovem svesti, da stavite prst na čelo.

Naravno da vidim ali ovde je u pitanju kako se boriti protiv toga.Sensei kao ne vidi korupciju i kriminal u samom vrhu![]()
Kako zakonski,kada u ovoj drzavi od zakona postoji samo vucko i sta on kaze.Svim silama napred.Blokade pokušavaju i u slobodnim demokratskim državama, tipa Amerike koja je izmislila modernu demokratiju
Nenasilnim, mirnim protestima.Naravno da vidim ali ovde je u pitanju kako se boriti protiv toga.
Ne, studenti zele barem neki procenat pravde a ne bezakonja 100%.Dakle, studenti žele bezakonje?
Mora malo.Maltretiraju sugrađane
Mora još malo.To malo traje već 6 meseci
U fazonu "Ljut sam na tebe neću da pričam"?Nenasilnim, mirnim protestima.
Ne.U fazonu "Ljut sam na tebe neću da pričam"?
Nedovoljno.Maltretiraju sugrađane
Nedovoljno.
Od glave riba smrdi. Kriv je i za RS, samo se to u tragovima spominje.Diži ustanak u fildžanu
Pa ne može tako da ti kažeš oni ne rade, a oni kažu mi radimo. I onda tako večni limbo.Ne.
Više u fazonu da nadležne službe moraju da počnu da rade svoj posao, a nenadležne da se ne mešaju