Блокадери довукли контејнере и металне ограде, блокирана раскрсница Таковске и Светогорске

U takovskoj je fantastična atmosfera nek svrati svako ko ima vremena! Ima više stejdževa sa različitom muzikom a bar je non stop otvoren jedan kiosk kod skupštine drugi u 27 marta kod poreskog 🤗

1000002167.jpg

Ovaj i slični odgovori, da ne citiram masu nikova ovde, samo potvrđuju:
"Kakav narod, takva i vlast"
Nema te drzave gde zakon vazi isto za sve ali barem mora da postoji privid toga.
Ode je jednoj kasti omoguceno da krsi sve moguce zakone i to otvoreno bez skrivanja i onda kada se odredjeni pobune protiv toga imamo situaciju da se pojedinci ovde zapitaju " Idalje mi nije jasno po kom zakonu oni imaju pravo to da rade?" Taj zakon se zove moze nam se,kada mozete vi mozemo i mi.

Danasnji naprednjaci imaju srece da je neko drugo vreme najverovatnije bi zavrsili kao naprednjaci u 19 veku..

Kako se to dobija? Izađeš na ulicu i vrištiš da ti se da?
A tu smo.
Izbori jel

Dakle po tebi onaj ko dobije izbore je u stvari dobio pravo da svojata institucije i radi sta mu volja...

U kom to ustavu piše?
Ne pravim se naivan nego pokušam da neke od vas dozovem svesti, da stavite prst na čelo.
Stavio sam.
Previše je kriminala sensei da bi vlast prestala svojatati institucije.

Sve je to zamesio andrejka, mali i onaj celavi picopevac iz Ns... Taj poslednji se tolko zaigrao da ni sam ne zna sta je sve korumpirano i pokradeno...

3 vucica da ih brane dzaba im...

Ne.
Više u fazonu da nadležne službe moraju da počnu da rade svoj posao, a nenadležne da se ne mešaju
Pa ne može tako da ti kažeš oni ne rade, a oni kažu mi radimo. I onda tako večni limbo.

Moraju da se konkretne stvari adresiraju na pravu adresu.

Back