Frederick_
Elita
- Poruka
- 16.740
Ustav Republike SrbijeNadležni plenum za unutrašnje poslove...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustav Republike SrbijeNadležni plenum za unutrašnje poslove...![]()
"Pasioniranom nekadasnjem sahisti"treba malo da obnovi znanje
Ovo su nikakva otvaranja da se zauzme centar i u startu da mat
To da li crni vracao kraljicu ili ne kada beli odigrao piuna bas taj zna
U najmanju ruku losa otvaranja i nista ne cuva belog lovca.a taj pasionirani broji broj poteza
Pogledajte prilog 1715700
Siptar ce da pobjegne u Rusiju, na cedilu ce ostati samo ovi sto ga podrzavaju da narodni gnijev prime na se'.Hapsice nadlezni organi, koji ce uskoro ponovo biti u službi građana - onako kako je Ustavom zagarantovano
️
️
️
Siptar ce da pobjegne u Rusiju, na cedilu ce ostati samo ovi sto ga podrzavaju da narodni gnijev prime na se'.
Mada ni tamo vise nije sigurno, KGB umije da truje ljude i rusi avione.
Po istom zakonu po kome je blokiran ceo potez ispred skupštine od strane snsСтуденти у блокади и даље блокирају зграде РТС-а у Таковској и на Кошутњаку, а јутрос су блокирали и раскрсницу Таковске и Светогорске улице тако што су поставили контејнере и металне ограде.
Саобраћај је обустављен у Таковској улици, у делу Светогорске до Илије Гарашанина, као и у улици Кнеза Вишеслава на Кошутњаку.
Студенти у блокади испред зграде РТС-а у Таковској праве буку дувајући у пиштаљке и вувузеле и скандирајући.
Они блокирају зграде јавног сервиса од 14. априла у 22 часа, а најавили су да ће блокада трајати док се не распише нови конкурс за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) или док се не угаси РТС.
Студенти у блокади јуче су упутили писмо Одбору за културу и информисање у којем чланове тог тела обавештавају да ће блокада РТС-а трајати док Одбор не објави Јавни позив за избор чланова Савета РЕМ-а.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-blokirana-raskrsnica-takovske-i-svetogorske
Pogledajte prilog 1715629
I dalje mi nije jasno po kom zakonu oni imaju pravo to da rade?
Nema nista od toga, Đura će da blokira aerodrom a Cakani da ga uapsi pre nego pomisli da pobegne![]()
Zato ih imam preko 20 na ignore.Raspravljati se sa sns botovima, to može u nedogled. Jedna zanimljiva stvar, lako ih poklopiš i onda pobegnu, otvore novu temu i tako u krug.
Jbt...Ustav Republike Srbije️
️
️
сенсеи,Студенти у блокади и даље блокирају зграде РТС-а у Таковској и на Кошутњаку, а јутрос су блокирали и раскрсницу Таковске и Светогорске улице тако што су поставили контејнере и металне ограде.
Саобраћај је обустављен у Таковској улици, у делу Светогорске до Илије Гарашанина, као и у улици Кнеза Вишеслава на Кошутњаку.
Студенти у блокади испред зграде РТС-а у Таковској праве буку дувајући у пиштаљке и вувузеле и скандирајући.
Они блокирају зграде јавног сервиса од 14. априла у 22 часа, а најавили су да ће блокада трајати док се не распише нови конкурс за чланове Савета Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) или док се не угаси РТС.
Студенти у блокади јуче су упутили писмо Одбору за културу и информисање у којем чланове тог тела обавештавају да ће блокада РТС-а трајати док Одбор не објави Јавни позив за избор чланова Савета РЕМ-а.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...e-blokirana-raskrsnica-takovske-i-svetogorske
Студенти у блокади и даље блокирају зграде РТС-а у Таковској и на Кошутњаку, а јутрос су блокирали и раскрсницу Таковске и Светогорске улице тако што су поставили контејнере и металне ограде.
Baš kao i vlast! A, šta je sve vlast, uzela sebi za pravo, gde odlučuje, samo jedan čovek? Upravo je režim, za ovih 13 godina, pokazao, kako ne treba da se radi. Svo moguće bezakonje je servirao, građanima Srbije. Kad može to, može i, ovo. Zakon akcije i reakcije. Reciprocitet!Dakle, studenti žele bezakonje?
Za tebe su, ovo huligani?da je tako razmisljala margaret tacher, ne bi se iskorenio engleski huliganizam![]()
Zakonski, preko suda? Kojeg suda?Ako se zakonski bore onda je to preko suda. Ulica nije sud
nisu. a nisu ni fina deca kada te targetiraju pa ne puste na posao. sta ti znas ko je. veliki je i specava te fizicki da prodjes.Za tebe su, ovo huligani?
bravo bravo! to je jedino to sto fali matorim politikantima. ta energija i cistoca.Zato, bravo za mladost, ove države.
Jednom se desilo da je doslo neko mudo i hoce da udje u neki klub, a ja sam u organizaciji tog dogadjaja i ja kazem ne...сенсеи,
све док не добијемо ФУНКЦИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ.
јел ти сад јасно ? мада је то теби јасно одавно али ајде волиш да постављаш та тобож наивна питања...
ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ воде до ОДГОВОРНОСТИ
одговорност мора постојати за сво лопингерство, корупцију, све врсте кривичних дјела. До ОДГОВОРНОСТИ се не може доћ кад се ИНСТИТУЦИЈЕ СВОЈАТАЈУ
Видиш тај ртс је ову ЋАЦИЈАДУ од три дана преносио обилато. А скуп од малтене милион грађана 15.03. веома скромно засипајући нас неким глупим КВИЅОВИМА ТОКОМ ЧИТАВОГ ДАНА...
Е па не може тако Сенсеи, није то твоја ђедовина а ни вучићева.
Када будемо имали ФУНЦКИОНАЛНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ , а не СВОЈАТАЊЕ ИНСТИТУЦИЈА И ДРЖАВЕ никада нећеш моћи да чујеш изјаву председника који после уласка на интенѕивну негу (где је свима осим медицинском особљу са одељења интензивне неге улаз забрањен) каже:
немојте никога да гоните од лекара, ЈА САМ КРИВ.
они , лекари су ми БРАНИЛИ ДА УЂЕМ АЛИ САМ ЈА ХТЕО ! дакле ЈА САМ ХТЕО И ШТА ЋЕМО САД ???
јел сносио одговорност за ово ? јел процесуиран за нешто што је медицински гледано равно покушају убиства ?
видиш сенсеи, том својатању нема краја . А док је тога нема ни ОДГОВОРНОСТИ
е док то не доће Сенсеи твоје питање је сувишно ...
cilj nemaju.
Znamo, znamo, trubite od samog početka blokada i protesta, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja, nemaju cilj, ne znaju šta hoće, uskoro su gotovi, propade obojena revolucija, ne žele da uče, neradnici, ološ, bagra, šljam, rulja...a energija bez cilja ne opstaje dugo