Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 30.644
Od koga da se odvoji Šumadinac, kad je jedini svoj na svome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakva Šumadija... moje!!!Koliko znam, južni deo BG je deo Šumadije?
Od koga da se odvoji Šumadinac, kad je jedini svoj na svome?
Pozvali ljudi studente koliko znam i spremaju im tamo smeštaj.Pa zašto onda ideja da se ide u KG, ako separatizam Šumadije nije cilj?
Ne smem ništa da napišem. Nazivali su me autošovinistom, drugosrbijankom, ubačenim stranim elementom, feminaci, grammanaci, ako nešto pomenem, okitiće me novim epitetomKragujevac treba da bude glavni grad![]()
Ti se tamo možeš samo prizetiti, ako te iole bude neka htela, što čisto sumnjam.Nikakva Šumadija... moje!!!
Ti se tamo možeš samo prizetiti, ako te iole bude neka htela, što čisto sumnjam.![]()
Evo, kao beogradsko dete sam za to da palicu glavnog grada Otadžbine preuzme neko mesto južnije od Save i Dunava.Ne smem ništa da napišem. Nazivali su me autošovinistom, drugosrbijankom, ubačenim stranim elementom, feminaci, grammanaci, ako nešto pomenem, okitiće me novim epitetom![]()
Dobro,..."slobodna Dalmacijo"!
Ppfffttt... svaka žena me sanja, ja sam jackpot.
![]()
Svaka perverzna, slobodna žena je dobrodošla.Dobro,..."slobodna Dalmacijo"!![]()
Zbog čega baš Surdulica? Da li znaš kakve su se tamo sve stvari dešavale tokom Prvog svetskog rata?a šta ćemo za surdulicu
Što južnije to tužnije.Evo, kao beogradsko dete sam za to da palicu glavnog grada Otadžbine preuzme neko mesto južnije od Save i Dunava.
Pozvali ljudi studente koliko znam i spremaju im tamo smeštaj.
Čemu ovakve teme?Da, ali zašto baš Kragujevac?
Čemu ovakve teme?
Sa ovakvim temama pravite sprdnju od protesta.
Da li možda ovim što ti i tvoji istomišljenici posmatrate kao rekreativno zahebavanje zatucanih nacionalista u stvari ne potkopavate svoje pozicije?U poslednjim nedeljama Novi Sad je postao epicentar studentskih demonstracija i građanskih protesta, koji su kulminirali blokadama mostova na Dunavu. Iako su protesti formalno započeli kao reakcija na društvene i ekonomske probleme, sve više glasova ukazuje na to da je njihov krajnji cilj potpuno odcepljenje Vojvodine od Srbije... Istina ili ne..?
Predrasude.Bosanci ce unistiti Srbiju. Nisu drzavotvoran narod.
ili polauspesne ...zavisi jesi li pesimmista ili optimistaove polupropale zemlje.
nisu svi iz opozicije bosanci kako onda mislis?Bosanci ce unistiti Srbiju. Nisu drzavotvoran narod.
Nzm, koliko vidim na uništavaju Srbije svesno i prilježno rade i oni koji su uspeli da se u trku prebace sa jednog na drugog konja i oni koji su tada izvisili, a i vlast i mainstream opozicija se jedino i isključivo bave jedni drugima.nisu svi iz opozicije bosanci kako onda mislis?
Bolje deo ministarstava preseliti u Novi Sad i time zatvoriti usta autonomašima, uostalom šta ministarstvo poljoprivrede traži u BG?Evo, kao beogradsko dete sam za to da palicu glavnog grada Otadžbine preuzme neko mesto južnije od Save i Dunava.