Blokade mostova i studentske demonstracije u Novom Sadu: Put ka nezavisnosti Vojvodine?

Jimmy.B

Aktivan član
Poruka
1.092
U poslednjim nedeljama Novi Sad je postao epicentar studentskih demonstracija i građanskih protesta, koji su kulminirali blokadama mostova na Dunavu. Iako su protesti formalno započeli kao reakcija na društvene i ekonomske probleme, sve više glasova ukazuje na to da je njihov krajnji cilj potpuno odcepljenje Vojvodine od Srbije... Istina ili ne..?

U poslednjim nedeljama Novi Sad je postao epicentar studentskih demonstracija i građanskih protesta, koji su kulminirali blokadama mostova na Dunavu. Iako su protesti formalno započeli kao reakcija na društvene i ekonomske probleme, sve više glasova ukazuje na to da je njihov krajnji cilj potpuno odcepljenje Vojvodine od Srbije... Istina ili ne..?
Ne.
Vlast skrece temu na svoju vodenicu.Zato je i aktiviran cirkuzant Jesic.Cirkuzant Canak ispraznio bateriju.
Da napomenem da sam protiv blokade 3 mosta u istom trenutku.U stvari sam protiv blokade puteva.Ali za promjene.

Ne možeš da kažeš ''sve više glasova'' samo zato što @kapetanmark podržava ovaj tvoj stav.

Ne.
Vlast skrece temu na svoju vodenicu.Zato je i aktiviran cirkuzant Jesic.Cirkuzant Canak ispraznio bateriju.
Da napomenem da sam protiv blokade 3 mosta u istom trenutku.U stvari sam protiv blokade puteva.Ali za promjene.
Ja bih samo hteo da dodam.. mislim generalno se slažem s tobom samo bih dodao za pozitivne promene ali ne bilo kakve

Ne, i ta SNS podmetačina zaista ne zaslužuje ni temu.
Bolje da pričamo o tome kako bi Vučićev veliki prijatelj Orban da Vojvodinu pripoji Mađarskoj dok se ova vlast na sve to pravi mutava.

Gde smeju da se drže antisrpske proteste u "užičkoj republici", napr?
Studenti su tamo dobrodošli, dok ostali nisu.😁
Vojvodina je pogodan teren, jer "autonomaši" tamo nikad "ne spavaju".
Autonomasi u sjevernoj Srbiji su izduvani baloni.Strasila kojom vlast pokusava da prepada Srbe u sjevernoj Srbiji.Zivim u sjevernoj Srbiji i znam da do toga nece doci.A ne bi proslo bez gradjanskog rata.

Autonomasi u sjevernoj Srbiji su izduvani baloni.Strasila kojom vlast pokusava da prepada Srbe u sjevernoj Srbiji.Zivim u sjevernoj Srbiji i znam da do toga nece doci.A ne bi proslo bez gradjanskog rata.
Shvatam da je lako biti veliki Srbin u sredini, gde si okružen svojim ljudima.
Vojvodina je multietnički mix , logično je da je kao takva podložna svačijim interesima. Pritom ne mislim da obične građane koji tamo žive u miru, već na "ubačene" elemente.

ova tema je mantra titoistickog sistema, rezima na vlasti i njihovi saboraca iz udbe samo sa ulogom kontre njima tj lazne opozicije.
niti rezim niti dinko gurhonjic kojim rezim preti ne mogu da naprave nista na severu srbije koji je prepun srba.

ja se za srbiju ni najmanje ne brinem dok je nas na severu srbije!

ovde je svako dobro dosao, no problemo. ali ko ne rovari.

ne brinite nista, ovo su patke i gluposti...

Shvatam da je lako biti veliki Srbin u sredini, gde si okružen svojim ljudima.
Vojvodina je multietnički mix
glupost

u vojvodini su skoro 80 % Srbi

nista ti ne brini za sever srbije. narod ovde sebe postuje ako si covek.

a te patke ostavi za dinka i rezim na vlasti.
, logično je da je kao takva podložna svačijim interesima. Pritom ne mislim da obične građane koji tamo žive u miru, već na "ubačene" elemente.
ma te ubacene elemente je prosle godine podrzala vlasti opozicija :mazi:

no sikirki ti za nas

:mazi:

Back