- Poruka
- 45.829
DogovorenoGde cu ja da budem upravnik.
Nedelju dana. Dosta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DogovorenoGde cu ja da budem upravnik.
Nedelju dana. Dosta![]()
mnogo je velikA Beogradski pasaluk?
To je izmišljotina velikoturaka.A Beogradski pasaluk?
Ma ja sam skroman covek, nedelju dana mi dostaAjde mesec dana, ne možemo baš menjati upravnike kao čarape
Da li je plan za Sretenje uvertira u otcepljenje Šumadije od Beograda, jer sve više i više glasova ukazuje da je to krajnji cilj ovih protesta?
Видиш, то је и мени боло очи.Naravno da je geografski pojam ali mi nije bas jasno kada se kaze npr "sankcije za robu iz centralne Srbije"da li se to odnosi i na Vojvodinu ili samo na teritoriju od Beograda do Kosova i zasto se koristi takav pojam ...
Ili se sprema jos jedno cepkanje Srbije a ovo je samo uvod...
Naci ce bosnjacki AID vec nekoga, da sa ustasama, kurtijima, Rumunima i Bugarima rastace srpstvo u Srbiji.Mene zanima ko je šumadinski Dinko?![]()
Protest u Mitrovici je najava otcepljenja Srema od buduće vojvođanske države, a mi oko ade ne pregovoramo!Republika Vojvodina će prva priznati Republiku Šumadiju a potom zajednički i kao saveznici raditi na podeli Beograda kako priroda i istorija nalažu
NBG je Srem, Banovo Brdo je Šumadija
O Adi ćemo pregovarati, možda napravimo bescarinsku zonu.
Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Da li je plan za Sretenje uvertira u otcepljenje Šumadije od Beograda, jer sve više i više glasova ukazuje da je to krajnji cilj ovih protesta?![]()
Onda moramo autonomni entitet Vinski Srem da pravimo u okviru Republike Srem i tražimo specijalne odnose sa Bačkom....ovi svinjski su previše radikalniProtest u Mitrovici je najava otcepljenja Srema od buduće vojvođanske države, a mi oko ade ne pregovoramo!
Ko te pita...to su komunisti spojili sa Čukaricom na pravdi Boga...ne pristajemo na nepravdu....Nedamo adu ciganliju!
Šojić kaže da je potrebno bar tri meseca.Ajde mesec dana, ne možemo baš menjati upravnike kao čarape
02/03/20025.Ускоро, ја мислим до Сретења, остаће упражњено место Императора, па ти види шта ћеш.
Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Da li je plan za Sretenje uvertira u otcepljenje Šumadije od Beograda, jer sve više i više glasova ukazuje da je to krajnji cilj ovih protesta?![]()
Neki su imali i takvih planova, kao izvesni Čankov koalicioni partner.Kako može od Srbije da se otcepi srce Srbije? Znam da se Kosovo naziva srcem Srbije ali je Šumadija ta koja je upravo to.
Niti je ovo himna, niti u Drugoj Srbiji ima bilo čega prosvetiteljskog, niti ima ičeg progresivnog u drugosrbijanskoj ideologiji koja se bez ostatka svodi na bespogovorno ispunjavanje zahteva okolnih nacionalizama.
Misliš na Janju Beč-Nojman? Pa ona je bila Pajtićeva i koalicionih mu partnera Čanka i Kosteša.Setimo se pokušaja SNS da otcepe Vojvodinu.
Nzm, Janja Beč-Nojman je za vreme Pajtića u Spensu govorila dijametralno suprotno.Da se pokaže koliko su imbecilne teme o odvajanju Vojvodine.
Vojvodstvo je pre svega i nastalo krvavom borbom Srba sa ciljem ujedinjenja
Kako BRE to, zar nisi bio član Lige za Šumadiju, za vreme DOS-a preimenovane u Koalicija Šumadija?Suludo
Dinko I Gruhonjić od Šumadije je bio blaženopočivši Kovačević Branislav, osnivač Lige za Šumadiju, kasnije preimenovane u ‘Koalicija Šumadija’, koalicioni partner Čankove LSV i SDA Sandžaka.Mene zanima ko je šumadinski Dinko?![]()
ŠpilerajNzm, Janja Beč-Nojman je za vreme Pajtića u Spensu govorila dijametralno suprotno.
Pogledajte prilog 1694397