- Poruka
- 87.165
Nema separatizama nigde, svi odlaze u BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li možda ovim što ti i tvoji istomišljenici posmatrate kao rekreativno zahebavanje zatucanih nacionalista u stvari ne potkopavate svoje pozicije?
Ovde je jedan od tvojih istomišljenika na primer u kontekstu “otcepljenja od Srbije” pomenuo i Surdulicu: šta misliš, kakve sve asocijacije to može da izazove? Uzmimo u obzir da je osim (poznatih) stravičnih događaja iz Prvog svetskog rata bugarski šef policije za područje Surdulice iz perida Drugog svetskog rata posle toga osuđen i streljan u Bugarskoj zbog ratnih zločina počinjenih u Srbiji?
Možda ipak ovakve teme stvarno mogu da pomognu da se i oni neodlučni odluče?
mislim da to nije realno...prije očekujem ocjepljenje beograda od šumadije...Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Da li je plan za Sretenje uvertira u otcepljenje Šumadije od Beograda, jer sve više i više glasova ukazuje da je to krajnji cilj ovih protesta?![]()
svi koji imaju srpsko državljanstvo imaju jednaka prava...može se uvesti pravilo da svi koji imaju dvojna državljanstva ne mogu biti poslanici niti u vrhu države...niti imati pozicije na bezbjednosnim ključnim mjestima...SNS su 24 karatni Bosanci. Nije prirodno da pridoslice vode Srbiju. To je problem,,videlo se na ovom marsu kroz Srem,koliko su se smucili domacima.
Kako može od Srbije da se otcepi srce Srbije? Znam da se Kosovo naziva srcem Srbije ali je Šumadija ta koja je upravo to.Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Da li je plan za Sretenje uvertira u otcepljenje Šumadije od Beograda, jer sve više i više glasova ukazuje da je to krajnji cilj ovih protesta?![]()
Sumadija radi,Beograd gradi.....Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Imputiraš.Satirično (i prilično adekvatno) ismevanje besmislenosti ekvivalentne teme si ti nazvao nekakvim zahebavenjem zatucanih nacionalista?
Zašto misliš da je forumaš Jimmy.B zatucani nacionalista?
Plovdiv radi, Sofija se gradi.Sumadija radi,Beograd gradi.....
Imputiraš.
Konstatacija stvarnog stanja, ne uvreda, to nikako.Koja je ovo uvreda, ja nemam reči![]()
Tako je. Juzni BG je srce SumadijeKoliko znam, južni deo BG je deo Šumadije?
To samo znači da nije ni pod nekim uticajem srpskih medija, a tu pored RTS, Pinka i Happy TV spadaju i Šolakove N1 i Nova S, Danas već i da se ne pominje.Ako si to pomislio, onda je do tebe.
Forumaš Jimmy.B je među mnogobrojnima koji su emigrirali; u njegovom slučaju još i poodavno, jer već više od 30 godina nije u Srbiji. Stoga, ima prilično loše poznavanje Srbije i situacije u njoj.
To samo znači da nije ni pod nekim uticajem srpskih medija, a tu pored RTS, Pinka i Happy TV spadaju i Šolakove N1 i Nova S, Danas već i da se ne pominje.
Pošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
Kragujevac treba da bude glavni grad![]()
То би била увреда да ју је упутио неко од Срба.Koja je ovo uvreda, ja nemam reči![]()
Само се ви примајте и ложите на ботове, који су ту да провоцирају.Šta ti znaš onda o srpstvu uopšte, ako nisi sa "prave strane" Drine?
Ускоро, ја мислим до Сретења, остаће упражњено место Императора, па ти види шта ћеш.Joj... kako bi ja to vama Srbima sve uzeo i proglasio svojim Imperijem.
Pogledajte prilog 1681092
Sve je to moje...
Da se pokaže koliko su imbecilne teme o odvajanju Vojvodine.Čemu ovakve teme?
Како то да на суседној теми о Војводини ниси поставио овакво питање?Čemu ovakve teme?
Republika Vojvodina će prva priznati Republiku Šumadiju a potom zajednički i kao saveznici raditi na podeli Beograda kako priroda i istorija nalažuPošto imamo temu slične prirode i konteksta, valjano ni bilo temeljno raspraviti i o ekvivalentnom događaju koji se planira za Kragujevac.
O Adi ćemo pregovarati, možda napravimo bescarinsku zonu.
Ajde mesec dana, ne možemo baš menjati upravnike kao čarapeGde cu ja da budem upravnik.
Nedelju dana. Dosta![]()