- Poruka
- 8.249
Nek se malo stresa.
Slažem se, samo ne znam da li je bio u toj vili, ili kod mame i tate ili kod Bate..ili..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nek se malo stresa.
Milion ljudi lako to moze da pokrije,samo gde naci 1 milionSlažem se, samo ne znam da li je bio u toj vili, ili kod mame i tate ili kod Bate..ili..
Nemoj da razmišljaš o tome neka bude iznenađenje, ionako nema mesta u falkonu za sveMilion ljudi lako to moze da pokrije,samo gde naci 1 milion![]()
Samo nemoj da se zaigrate ima svi da naebemoNemoj da razmišljaš o tome neka bude iznenađenje, ionako nema mesta u falkonu za sve![]()
A cime ti opravdavas blokadere sto nece da se obrazuju
Што,дА вАМ НЕ ПРЕотмемо Фалкона?Samo nemoj da se zaigrate ima svi da naebemo
Spreman si da das zivot za promene??Што,дА вАМ НЕ ПРЕотмемо Фалкона?
А,заШТО И НЕ БИ ПРЕОТЕЛИ?
Он је ионако плаћен НАШИМ Парама!
Нико се од ВАС баНДО сигурно није лично испружио!
Milion ljudi lako to moze da pokrije,samo gde naci 1 milion![]()
Šta te briga kad ne postoji gravitacija.A cime ti opravdavas blokadere sto nece da se obrazuju
Sta tebe boli uvo sta ce narod da dobije.Vi dobijate redovno sendvice od one podriguse.Uuuu crvena rukica je Srpski izum
Ovakvim postupcima necete da dobijete simpatije naroda,kad je spaljivanje vestica na lomaci???
Samo vam fale vile sekire i lov na vestice moze da pocne,srednjevekovna zatucanost
Mislim da narod ne bi dzabe dizao uzbunu,da nije tu.Slažem se, samo ne znam da li je bio u toj vili, ili kod mame i tate ili kod Bate..ili..