Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Hm... prvi put cujem na ovim postovima da su Blizanci sebicni, ne znam zasto se pravdate da niste kad to uopste nije njihova karakterna osobina. ( to su Jarcevi i Device )
Simbol znaka Blizanaca su blizanci a kako je to jedan horoskopski znak tu su dve osobe u jednoj, dva razlicita misljenja, karaktera, dva lica coveka, cesto jedno za koje se ni ne nadamo, dva paralelna univerzuma u kojima ljudi zive, dva razlicita nacina kojim ti ljudi funksionisu, cesto sa istim osobama, menjanje misljenja (precesto), stavova, strana na kojima su, od partija, preko zivotnih principa, normi i vrednostima koje gaje u sebi sve je to kod tog znaka cas ovako - cas onako itd. zato ljudi masovno ne vole Blicance.
I ovo sve sto sam nabrojala ne znaci za svakog Blizanca ponaosob vec se to mora potvrditi kroz natalni kartu koja oslikava karakter.
Sta ako je neko Blizanci ( promenljivost ) u znaku ili podznaku tzv. Ascident ( ako niste znali podznak je jos gori podznak = Izgled i karakteristike osobe uopste) pa vladar Blizanaca koji je merkur ode u znak Bika ili Lava sto su fiksni znaci, ne promenljivi znaci oni nece da se promene ni kad bi stvarno trebalo, kad stvarno grese. Tu vidimo da ta osoba Blizanac u znaku ili podznaku nije vazno, ne moze imati te tipicne ljigave blizanacke karakteristike, al zato ima neke druge. Uvek nesto mora da ima, mozda neke pozitivne Blizanacke karakteristike kao sto su literalna nadarenost, pogotuvu ako joj je vl. merkur otisao u Znak Bika ( umetnost) osoba moze sijati na tom polju. Biti odlican pisac, tekstopisac ( danas je to moderno, nekad bi bio pesnik
), mogao bi biti talentovan za jezike, pogorovu za ples, igru ( merkur = smisao , nadarenost za pokret) bio to breik dans, balet, moderan dens, ili bela dens... 
Simbol znaka Blizanaca su blizanci a kako je to jedan horoskopski znak tu su dve osobe u jednoj, dva razlicita misljenja, karaktera, dva lica coveka, cesto jedno za koje se ni ne nadamo, dva paralelna univerzuma u kojima ljudi zive, dva razlicita nacina kojim ti ljudi funksionisu, cesto sa istim osobama, menjanje misljenja (precesto), stavova, strana na kojima su, od partija, preko zivotnih principa, normi i vrednostima koje gaje u sebi sve je to kod tog znaka cas ovako - cas onako itd. zato ljudi masovno ne vole Blicance.
I ovo sve sto sam nabrojala ne znaci za svakog Blizanca ponaosob vec se to mora potvrditi kroz natalni kartu koja oslikava karakter.
Sta ako je neko Blizanci ( promenljivost ) u znaku ili podznaku tzv. Ascident ( ako niste znali podznak je jos gori podznak = Izgled i karakteristike osobe uopste) pa vladar Blizanaca koji je merkur ode u znak Bika ili Lava sto su fiksni znaci, ne promenljivi znaci oni nece da se promene ni kad bi stvarno trebalo, kad stvarno grese. Tu vidimo da ta osoba Blizanac u znaku ili podznaku nije vazno, ne moze imati te tipicne ljigave blizanacke karakteristike, al zato ima neke druge. Uvek nesto mora da ima, mozda neke pozitivne Blizanacke karakteristike kao sto su literalna nadarenost, pogotuvu ako joj je vl. merkur otisao u Znak Bika ( umetnost) osoba moze sijati na tom polju. Biti odlican pisac, tekstopisac ( danas je to moderno, nekad bi bio pesnik

, znaci mi koji imamo Merkur u Blizancima i kad je vladar pet planeta u horoskopu smo prevrtljivi ...
, i egzaktni kvadrat Mesec u devici , 27 stepen

u meni postoji jedan karakter nepromenjiv... medjutim, imam vishe od dva lica... mogu da budem i ovo i ono samo ako mi je tako neshto potrebno... znachi, moja prava priroda je veoma impulsivna i nisam tip koji guta bilo shta ali umem da spustim loptu radi nekog visheg cilja... to znachi da mogu da se kontrolishem jako dobro samo ako hocu mada ovo retko radim jer ipak vishe volim da dam odushka sebi... inache sam rak u podznaku i imam obichaj da kazem da me yebe njegova emotivnost...
... a ja izuzetno volim odlike koje imaju Blizanci kao znak , ali stvarno ... a ovo da ljudi ovako jako uproste astrologiju (tj ni nema je) to stoji ... osoba sigurno nece biti ista ako je npr dupli Bik i sada je Venera kao vladar u ovnu ili u biku ili eto u blizancima (jeaaaa) , cak ce razlike biti vise nego ocigledne ... ove teme su zamisljene da se na njima pise o osobinama nekog znaka , kako sam ja to shvatio , ali onda ljudi iznose licna iskustva i govore o svojim poznanicima itd itd , a za to vec treba analiza cele karte ... 8) :-o