BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

Eeeeeeeeeeee :D ... pa nego sta ...

P.S. Imam post na prosoj strani ... ne volim kad nesto napisem , pa se otvori nova strana i onda mi post zadni dole :( :lol: ...
8) :-o :o

Pa nemoj da se ti nerviras, sve mi to koje zanima procitamo, da ne propustimo nesto. Pogotovu mi koji nismo povrsne osobe poput npr. aaaa .. Blizanaca! A posto ih ovde ima gro oni sigurno prelecu postove, bez zadiranja u sustinu pa onda ja treba da podvlacim i ponavljam se sa posta sa predhodnih strana, zato sto gospoda Blizanci ne mogu da procitaju nesto polako, s'mirom i da pokusaju sa shvate citajuci i izmedju redova. Salim se opet eto jos jedne mane blizanaca, kad vec hocete da ucite. :D
PS. Ne odnosi se na tebe ti si moj drug iz nekog drugog filma ( foruma ).

Bdw cujem danas na nekoj drugoj temi da se bavis muzikom, pises note . Eto ti izvukao si se Blizance! Jos da se ugledas na najbolje i Bog da te vidi!

Usput za one koji misle da sam tu da vredjam i ja imam Merkur ( Blizanci) kao vl. III ( Blizanci ) polja na Asc.- tu. Lepote li ...

Poslednja izmena:
hahaha... pa dobro, ima vas i odgovornih... ali ste toliko retki da bi trebalo da vas proglase zasticenom vrstom, ili tako nesto.. ;) ne ozbiljno, blizanci koje ja znam su uglavnom neodgovorni u smislu da retko kad odrze dato obecanje. ali to je verovatno zato sto su zjakavi.. :D

e nije to zato... i ja sam zvrk ali se trudim da drzim datu rech... i ako neshto stvarno ne podnosim kod ljudi to je neodgovornost...:D

moja najbolja drugarica jos iz srednje skole,je blizanac i ona je sve samo nije dvolichna....nikada ne bi povredila nekoga i uvek iskreno kaze sta misli.....ona je jedina osoba sa kojom sam se druzila koja prema meni nikada nije ispala losa,bas naprotiv,uvek je bila extremno fer prema meni

Pa nemoj da se ti nerviras, sve mi to koje zanima procitamo, da ne propustimo nesto. Pogotovu mi koji nismo povrsne osobe poput npr. aaaa .. A posto ih ovde ima gro oni sigurno prelecu postove,Blizanaca!

:lol: ...
Prelecemo ... eee , istina , ja ne mogu da citam nesto sporo , ako treba procitam dva puta , ali ne mogu , jednostavno me izdjeda nervoza iznutra :lol: , tako pocnem da gorim skroz i kao pozar neki ... a kad jos moj drug jedan pocne da mi cita nesto naglas , koji je Jarac , i ima tako puno planeta u Jarcu ... i kad on krene , ama nikad kraja :lol: , ja poludim skroz ...

Bdw cujem danas na nekoj drugoj temi da se bavis muzikom, pises note . Eto ti izvukao si se Blizance! Jos da se ugledas na najbolje i Bog da te vidi!

:lol: ... pa kod nas u skoli u razredu , najvise nas ima vodenih znakova (cudno :lol: , muzicka skola) , ali kao znak najvise nas ima Blizanaca ... doduse ja imam vodeni podznak i Sunce , Merkur i Veneru u osmoj pa ne znam ... eto , mozda ... ovime drugima sam radio karte i bas su tako vazdusasti :lol: ... a meni je uvek bilo zanimljivo da poredim muziku koju je pisao npr Mozart kao vazdusni znak , Vodolija i Sopen kao vodeni , Ribe , jer se vide tako bas takve tipicne razlike kao izmedju znakova kad uzmes partituru i gledas i prosto stil ...

Nista neobicno. Kaze immph na prethodnoj strani : Ali oba nasa lica su iskrena" - Pa sad ko razume - shvatice.

:lol: ... zaista jesu , samo se tako , umeju da se smenjuju , pa ljudi tako , cesto ne znaju na cemu su , ali ja mislim ako se oboje potrude , i osobe koju su sa Blizancima i Blizanci da jednostavno moze da se nauci da se to prati i da vremenom moze postati nista neobicno , samo je potreban trud , sa obe strane ... 8) :-o :o

:lol: ... pa kod nas u skoli u razredu , najvise nas ima vodenih znakova (cudno :lol: , muzicka skola) , ali kao znak najvise nas ima Blizanaca ... doduse ja imam vodeni podznak i Sunce , Merkur i Veneru u osmoj pa ne znam ... eto , mozda ... ovime drugima sam radio karte i bas su tako vazdusasti :lol: ... a meni je uvek bilo zanimljivo da poredim muziku koju je pisao npr Mozart kao vazdusni znak , Vodolija i Sopen kao vodeni , Ribe , jer se vide tako bas takve tipicne razlike kao izmedju znakova kad uzmes partituru i gledas i prosto stil ...

Partituru !? Sta mu to dodje?

:lol: ... zaista jesu , samo se tako , umeju da se smenjuju , pa ljudi tako , cesto ne znaju na cemu su , ali ja mislim ako se oboje potrude , i osobe koju su sa Blizancima i Blizanci da jednostavno moze da se nauci da se to prati i da vremenom moze postati nista neobicno , samo je potreban trud , sa obe strane ... 8) :-o :o

Nesto kao metereologija a ....? :|

I nije cudno sto vas ima najvise vodenih znakova , poznato je da muzicari i umetnicke profesije uopste imaju u horoskopima dosta vode - kao dominirajuci faktor. Ne mogu da imaju zenlje jer su to mahon prakticni ljudi, ni vazduha jer se oni mahom rade 5 stvari u zivotu ili su negde samo dok ne zagrebu povrsinu, vide o cemu se tu radi i odu negde drugde. A za muziku je potreban " osecaj za filing " ili samo osecaj, emocije, inspiracija ( VODA ). Mada im nije na odmet ni malo zemlje ( prakticnosti ) da ne bi umirali od gladi kao mnogi u proslosti. Ali mi se zato cini da danasnji umetnici nisu u deficitu sa ZEMLJOM u horoskopu ( prakticnost, materijalizam ) vec je to dominantan faktor u njihovom zivotnom motu ali su zato u deficitu i sa darom.

Poslednja izmena:
Ocigledno vi poznajete blizance bolje od njih samih...
Ispadoh najgori covek na svetu. Mucno mi je bilo da sve citam.
Neodgovoran, sebican, nikad ne odrzi datu rec,... i jos hiljadu blistavih epiteta.
Zaista je neozbiljno (a pretpostavljam i osobe koje to pisu) vrsiti ovakvu generalizaciju.
Sto se tice dvolicnosti, ona postoji, bar u mom slucaju. Ali nikako dvolicnost o kojoj bi svi mi pomislili kada se ta rec pomene. Dakle, ne govorim o licemerstvu i slicnim osobinama, vec o cestim promenama raspolozenja, nepostojanju neke konstantne u obavljanju bilo kog posla i sl. Dakle, dvolicnost u izvornom smislu te reci.

Helena, kako da se ne nerviram. Izgubi Tipsa dobijen mec.:mad:
Nego, u podznaku sam ovan pa me bas zanima sta bi mudraci na ovom podforumu rekli o toj kombinaciji. Verovatno nesto grozno...serijski ubica mozda...ne, ne Dvolicni serijski ubica :twisted:
:lol: Što tako oštro? ;)

Hajde, ponoviću još jednom, kada se priča o Blizancima, priča se o tom znaku a ne o svakoj osobi ponaosob koja je rođena u intervalu između 22.5. i 21.6. svake godine ... Svaka osoba je kombinacija raznih znakova pa samim tim i osobina, pa je tako jako malo ljudi na koje bi svi ovi uopšteni opisi mogli da se odnose.
Dakle, ništa lično, ne odnosi se sve to uvek baš na vas. ;)

Back