BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

...joj,kako pljujete ta divna neduzna i NEODOLJIVA stvorenja!!!!Blizanci su prosto takvi kakvi jesu,pricaju malo vise,zive malo brze i sve im je nekako by-the-way,ali oni imaju onaj PRELEPI osmeh i toliku kolicinu pozitivne energije,i optimizma da te samo jednim pogledom izvuku iz najgoreg dauna...a tek sta mogu sa dva?!:wink:
Ja Blizance vidim kao :grin::grin::grin:MNOOOOOGOOO IH VOLIIIM...to su velika deca

...joj,kako pljujete ta divna neduzna i NEODOLJIVA stvorenja!!!!Blizanci su prosto takvi kakvi jesu,pricaju malo vise,zive malo brze i sve im je nekako by-the-way,ali oni imaju onaj PRELEPI osmeh i toliku kolicinu pozitivne energije,i optimizma da te samo jednim pogledom izvuku iz najgoreg dauna...a tek sta mogu sa dva?!:wink:
Ja Blizance vidim kao :grin::grin::grin:MNOOOOOGOOO IH VOLIIIM...to su velika deca

:grin::super:

:DUobrazicu se:heart:

Zdravo svima.Prvi put sam ovde.Ja sam zenski Blizanac Skorpija.Ne bih se slozila da smo dvolicni,mada ima nas raznih.Mislim da smo pre prilagodljivi.S nama nikada nije dosadno,uklapamo se u svako drustvo,bar to mogu reci za sebe.Za prijatelje sam uvek tu,u bilo koje doba dana i noci,da im pomognem u svemu sto mogu.Procitala sam razne komentare na ovom forumu.S nekim Blizancima imam slicnosti.Prepoznala sam sebe u raspremanju kuce.Desava mi se da zapocnem poslove,pa ih ne dovrsim,paznju mi okupira nesto drugo.Novine citam od zadnje strane.A kada citam neki tekst sa jos nekim ja ga procitam dva puta dok druga osoba jos nije stigla do pola.Knjige prosto gutam.Na poslu sam omiljeni lik,kazu da im je bez mene dosadno,da im pravim atmosferu.Gde sam ja tu je muzika,igra,smeh.Mada imam ja i i svoje zute minute,kao i svi.Pozdrav svima na forumu.Nadam se da cemo se druziti.

Imam Mjesec u Blizancima,pa valjda to ima neke veze.;)
Poslušala bih savjete i zvijezda i srca istovremeno,:rolleyes:
Svojevremeno sam poceo sa jednom otrovnijom skorpijom a nastavio s pitomom:D.kazu kao da su one opasne..hocu reci da je iskustvo bitno..bez problema izlazim na 'kraj' iako su bile nebo-zemlja.
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze karakteristike za jednog muskog Blizanca... Podznak Rak, Mesec u Devici... Uzas,a?
Sve najbolje:D

Narode,ima li šanse za ozbiljnu vezu između Škorpije i Blizanca?:rolleyes:

Kako ne bre:)

Evo ja sam Blizanac/ Skorpija a decko Skorpija/Vaga i zajedno smo godinu i dva meseca( kako sa ponosom uskliknuh ta dva meseca).

I ko kaze da skorpijice nisu verne laze:) mada mozda je moj veran zato sto ga terorisem i pratim u stopu i zadirem mu maksimalno u privatnost.....posle svega toga izgubi volju da me vara..mihihih..ali ako si tip blizanca koji vole mnogo slobode i privatnosti ne znam koliko je Skorpija dobar izbor...

Ovaj moj umislio da flertujem sa svima redom..can you imagine that??

Kako ne bre:)

Evo ja sam Blizanac/ Skorpija a decko Skorpija/Vaga i zajedno smo godinu i dva meseca( kako sa ponosom uskliknuh ta dva meseca).

I ko kaze da skorpijice nisu verne laze:) mada mozda je moj veran zato sto ga terorisem i pratim u stopu i zadirem mu maksimalno u privatnost.....posle svega toga izgubi volju da me vara..mihihih..ali ako si tip blizanca koji vole mnogo slobode i privatnosti ne znam koliko je Skorpija dobar izbor...

Ovaj moj umislio da flertujem sa svima redom..can you imagine that??

Ja sam Škorpija/Vaga,i mnogo volim slobodu i nepredvidiva sam.
On je Blizanac/ Lav,i strašno mi je nečitljiv.:dash:

Blizanac, drugar, ja jarac...uh...ponekad me totalno izbaci iz takta sa svojim decackim stosevima da mi dodje da ga bijem (tipa u pola ozbiljne price pocne da se krevelji, da cacka nesto, pipka), a onda se on toliko smeje da prosto moram i ja da se pocnem smejati...

Imam petnest godinica :) ...
Sto se kombinacije to je jako uprosteno , gleda se ceo natal i vladari prve , pete i sedme kuce da se vidi potencijal veze i poteskoce vezano za neke odredjene planete , tako da ta kombinacija , a i bilo koja druga moze da bude potpuno savrsena , a isto tako velika propast , sve zavisi od vaseg uporednog horoskopa :D ...

Eeeh ... mi Blizanci/Skoprpije smo najlepsi :lol: :worth: ...

:rotf: ...

8) :-o :o

Back