BLIZANCI DVOLICNI ILI NE????

Imam petnest godinica :) ...
Sto se kombinacije to je jako uprosteno , gleda se ceo natal i vladari prve , pete i sedme kuce da se vidi potencijal veze i poteskoce vezano za neke odredjene planete , tako da ta kombinacija , a i bilo koja druga moze da bude potpuno savrsena , a isto tako velika propast , sve zavisi od vaseg uporednog horoskopa :D ...

Eeeh ... mi Blizanci/Skoprpije smo najlepsi :lol: :worth: ...

:rotf: ...

8) :-o :o

Tek juce mi prikljucili ADSL nisam imala prilike za odgovor.Hvala na savetu.Pretpostavila sam da si mlad,ali nisam ocekivala da si toliko.Tvoji komentari na forumu mi zvuce kao da si stariji od 15 godina.Svaka cast.Ja sam mnogo starija,bila bi ti mama,ali ne mari ima se sta pametno saznati i od mnogo mladjih.Pozdrav Blizance.

Tek juce mi prikljucili ADSL nisam imala prilike za odgovor.Hvala na savetu.Pretpostavila sam da si mlad,ali nisam ocekivala da si toliko.Tvoji komentari na forumu mi zvuce kao da si stariji od 15 godina.Svaka cast.Ja sam mnogo starija,bila bi ti mama,ali ne mari ima se sta pametno saznati i od mnogo mladjih.Pozdrav Blizance.

Ju , postideo sam se ... hvala :D ...

E pa, Blizanci, sretan vam rođendan. :D

Hvala Elle :D :cmok: ...

I ja cestitam rodjendan ostalim Blizancima sa foruma , sve najlepse i najbolje :D :D :D ;D ...

8) :-o :o

Osmog ... 8) :-o :o

Srecan rodjendan,lepo ga provedi sutra.Ne znam da li cu biti u prilici da ti ga sutra cestitam,pa to cinim dan pre.Meni je bio 2.6,a proslavila sam ga sa prijateljima 31.5.,bucno uz muziku do zore.Mogu nam se osporavati razne stvari,ali za zabavu i zurke sigurno imamo dara.Zelim ti srecu i uspeh na svim poljima,a najvise ljubavi jer je ona zacin zivota i potrebna je coveku da oseti ukus svih stvari u zivotu.Mlad si ceo svet je tvoj.Samo napred.Pozdrav od astroloske bliznakinje.

Srecan rodjendan,lepo ga provedi sutra.Ne znam da li cu biti u prilici da ti ga sutra cestitam,pa to cinim dan pre.Meni je bio 2.6,a proslavila sam ga sa prijateljima 31.5.,bucno uz muziku do zore.Mogu nam se osporavati razne stvari,ali za zabavu i zurke sigurno imamo dara.Zelim ti srecu i uspeh na svim poljima,a najvise ljubavi jer je ona zacin zivota i potrebna je coveku da oseti ukus svih stvari u zivotu.Mlad si ceo svet je tvoj.Samo napred.Pozdrav od astroloske bliznakinje.

Hehehehee , srecan i tebi sa zakasnjenjem , sve najlepse , drago mi je da si se lepo provela :D i hvala puno na lepim zeljama :) ...
Ja planiram da slavim malo kasnije zbog ispita , verovatno sledece nedelje , pa se nadam da ce biti lepo ... 8) :-o :o

Ja sam u podznaku Blizanac i kad nesto treba da odlucim vagam i stalno preispitujem sta je pametnije... ali kad odlucim nema vise predomisljanja :mrgreen: Inace sto se tice fizickih karakteristika Blizanaca potpuno mi je tacno - duge ruke i noge, mladoliko lice.. i slaba cirkulacija :rolleyes:

Dupli blizanac
Nismo dvolicni neko nestrpljivi, promenjivi - mozak toliko ide unapred da smo cak i nedoreceni.
Ali evo neceg za svakog ko se razume u znake skoro neverovatnog

Ja dupli blizanac + Ona jarac-rak = 8 godina ljubavi

Ne mogu da vjerujem da muskarac blizanac uspijeva da bude u vezi sa zenom jarcem toliko godina.Jako rijedak slucak.Obratno znam milion brakova gdje je muskarac jarac a zena blizanac.Mora da joj taj rak u podznaku daje blagost i pozrtvovanje..

Dupli blizanac
Nismo dvolicni neko nestrpljivi, promenjivi - mozak toliko ide unapred da smo cak i nedoreceni.
Ali evo neceg za svakog ko se razume u znake skoro neverovatnog

Ja dupli blizanac + Ona jarac-rak = 8 godina ljubavi

Slazem se s tvojim misljenjem o nama Blizancima.Ova recenica na pocetku...da to smo mi.Ja cak mnogo brzo pricam,a misli samo naviru,moj mozak cini mi se ne miruje ni kada spavam.Takodje se ne slazem da smo dvolicni,mada medju nama mozda ima i takvih.Pre smo prilagodljivi.Ja sam Blizanac/Skorpija,bila sam u braku sa Lavom 19 godina.Pre njega velika ljubav sa jednim Jarcem.Zivot nas je odneo na razlicite strane sveta,ali smo i dalje u kontaktu,on je moj veliki prijatelj.Tako da razumem ovu vasu ljubav,za koju kazes da je neverovatna.Kad nadjemo svoju srodnu dusu mi umemo da pruzimo sve i da budemo verni(iako mnogi u to sumnjaju).Pozdrav i zelim vam puno ljubavi i dalje.Bez nje ovaj zivot nema smisla.

Back