BernardBlack
Domaćin
- Poruka
- 4.139
To ti mislish, devica bik je uvek najlepsa i najbolje gradena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti mislish, devica bik je uvek najlepsa i najbolje gradena.

Imam petnest godinica...
Sto se kombinacije to je jako uprosteno , gleda se ceo natal i vladari prve , pete i sedme kuce da se vidi potencijal veze i poteskoce vezano za neke odredjene planete , tako da ta kombinacija , a i bilo koja druga moze da bude potpuno savrsena , a isto tako velika propast , sve zavisi od vaseg uporednog horoskopa...
Eeeh ... mi Blizanci/Skoprpije smo najlepsi![]()
...
...
8) :-o![]()
![]()

Tek juce mi prikljucili ADSL nisam imala prilike za odgovor.Hvala na savetu.Pretpostavila sam da si mlad,ali nisam ocekivala da si toliko.Tvoji komentari na forumu mi zvuce kao da si stariji od 15 godina.Svaka cast.Ja sam mnogo starija,bila bi ti mama,ali ne mari ima se sta pametno saznati i od mnogo mladjih.Pozdrav Blizance.
E pa, Blizanci, sretan vam rođendan.![]()
...
E pa, Blizanci, sretan vam rođendan.
p.s. i Heleni33 sa zakašnjenjem, znam da je bio juče.![]()
Hvala..el ja tripujem ili blizanaca ima ovde najvise..svaki dan nekom rodjE pa, Blizanci, sretan vam rođendan.![]()

(tačno)E, george, a kad je tebi?(tačno)

pazi tu foru 
Srecan rodjendan,lepo ga provedi sutra.Ne znam da li cu biti u prilici da ti ga sutra cestitam,pa to cinim dan pre.Meni je bio 2.6,a proslavila sam ga sa prijateljima 31.5.,bucno uz muziku do zore.Mogu nam se osporavati razne stvari,ali za zabavu i zurke sigurno imamo dara.Zelim ti srecu i uspeh na svim poljima,a najvise ljubavi jer je ona zacin zivota i potrebna je coveku da oseti ukus svih stvari u zivotu.Mlad si ceo svet je tvoj.Samo napred.Pozdrav od astroloske bliznakinje.
...
Inace sto se tice fizickih karakteristika Blizanaca potpuno mi je tacno - duge ruke i noge, mladoliko lice.. i slaba cirkulacija :rolleyes:Dupli blizanac
Nismo dvolicni neko nestrpljivi, promenjivi - mozak toliko ide unapred da smo cak i nedoreceni.
Ali evo neceg za svakog ko se razume u znake skoro neverovatnog
Ja dupli blizanac + Ona jarac-rak = 8 godina ljubavi
ako mene pitate...(da se malo vratimo na temu...)..pre bih nazvala dvolicnim,ALI DVOLICNIM..ribe...iz iskustva sam stekla utisak da su ribe dosta dvolicnije od blizanca..blizanci su posebna prica...
Dupli blizanac
Nismo dvolicni neko nestrpljivi, promenjivi - mozak toliko ide unapred da smo cak i nedoreceni.
Ali evo neceg za svakog ko se razume u znake skoro neverovatnog
Ja dupli blizanac + Ona jarac-rak = 8 godina ljubavi