Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Since when were you under impression that I was under impression that I am under impression?

Since when you were under impression that i was under impression that you are under impression that you were under impression?

О богте која главоломка. Него, сад озбиљно. Ово поглавље-званична потврда да је Ишин био из клана Шиба, вероватно поглавар истог.

Спојлер.

the flashback took place after Shinji and others have turned into vizard.
Hitsu is the 3rd seat of 10th division during the flashback
Isshin’s name is Shiba Isshin and he’s the 10th division captain at that time.
there’s also Aizen Tosen and Gin in it.
ciao ^^
—-
Trans : grama
Renji talks with Nimaiya regarding the zanpakutou, why Nimaiya drove Ichigo back home.
Changed scene, Rangiku lietenant, while searching for her captain finds him throwing a old division tray like. (Rangiku) turns the tray over and find the name ‘Shiba Isshin’
Hitsugaya was promoted by Isshin to third-seater at that time. Rangiku blabbered about the promotion.
Isshin went out on a seemingly one man mission.
That time Aizen, Gin and Tousen were in together collabrating something, Aizen was already a captain.
Aizen said to Gin and Tousen: “Everything are in our hand.”

Apsolutno mi je maznuo ideju o petoj porodici "plave" krvi... To je cela poenta mog Bleach fanfictiona koji je zapocet mnogo pre no sto je on poceo da standardno smara ovim novim chapterima. Da ne pricam da mi deluje kao da kopira Naruta... Sad se obe mange koncentrisu na proslost...

Interesantan chapter kad bolje pogledam Ishin baš ima onu Shiba facu malo liči na Ganju-a ,baš me znaima šta će imati da kažu Hitsugaya i ovi ostali Ichigu nakon što sazna Ishinovu prošlost ,kontam da im je Ishin naredio da mu ne kažu.

@Manifold
Meni se čini da je na početku mange tamo kad su prvi put otišli u soul socitey neko spomenuo da su članovi Shiba porodice bili plemići ali su se raspali nakon Kaien-ove smrti.

Interesantan chapter kad bolje pogledam Ishin baš ima onu Shiba facu malo liči na Ganju-a ,baš me znaima šta će imati da kažu Hitsugaya i ovi ostali Ichigu nakon što sazna Ishinovu prošlost ,kontam da im je Ishin naredio da mu ne kažu.

@Manifold
Meni se čini da je na početku mange tamo kad su prvi put otišli u soul socitey neko spomenuo da su članovi Shiba porodice bili plemići ali su se raspali nakon Kaien-ove smrti.

Ne secam se toga, ali zaista i ne znam da je nekad pomenuto da je postojala peta plemicka porodica. Mada ja sam se koncentrisao i na 14. divizuju sa komandantom iz tog 5 klana... Ma ebem li ga...

Дакле, 2 ствари које сам давно претпоставио сам погодио(не на овом форуму, већ другом). Ишиново право презиме и одред којим је командовао, баш се питам за остало...

Сои Фон.

Ne secam se toga, ali zaista i ne znam da je nekad pomenuto da je postojala peta plemicka porodica. Mada ja sam se koncentrisao i na 14. divizuju sa komandantom iz tog 5 klana... Ma ebem li ga...

Since when you were under impression that you were wrong?

Занимљив ми је био део када Ишин налеће на Васто Лордеа, остало ништа...Изгледа да су Ичиго и Ишида браћа(не директна) и да је Куросаки заправо право презиме Ишидиног ћалца и да је он буразер од Ичигове кеве...

Занимљив ми је био део када Ишин налеће на Васто Лордеа, остало ништа...Изгледа да су Ичиго и Ишида браћа(не директна) и да је Куросаки заправо право презиме Ишидиног ћалца и да је он буразер од Ичигове кеве...
Mislim da si pogrešno shvatio ,izgleda da se ovo desilo ne dugo nakon genocida quincy-ja i izgleda da je Misaki ostala bez čitave rodbine zatim su je Ishide primile u porodicu sa ciljem da je venčaju sa Ryukenom pošto je ona jedna od retkih preživelih quincy-ja (you know all that "we must protect the bloodline and honor of the family" bullshit) ,mislim kako mogu da se venčaju ako su sestra i brat ,znam da postoje takve mange ali mislm da bleach nije jedna od njih XD
Anyways ovaj hollow/arrancar na kraju jako liči na Hichiga baš me znaima ima li veze sa njim ili Kubo samo ponovo reciklira likove.

EDIT:
Sad sam skontao da je nemoguće da se ovo desilo ne dugo nakon genocida quincy-ja zato što se čitav ovaj flashback dešava nakon onog arca gde je Aizen pretvorio Shinji-ja iostale u Vizarde.

Poslednja izmena:
Mislim da si pogrešno shvatio ,izgleda da se ovo desilo ne dugo nakon genocida quincy-ja i izgleda da je Misaki ostala bez čitave rodbine zatim su je Ishide primile u porodicu sa ciljem da je venčaju sa Ryukenom pošto je ona jedna od retkih preživelih quincy-ja (you know all that "we must protect the bloodline and honor of the family" bullshit) ,mislim kako mogu da se venčaju ako su sestra i brat ,znam da postoje takve mange ali mislm da bleach nije jedna od njih XD
Anyways ovaj hollow/arrancar na kraju jako liči na Hichiga baš me znaima ima li veze sa njim ili Kubo samo ponovo reciklira likove.

EDIT:
Sad sam skontao da je nemoguće da se ovo desilo ne dugo nakon genocida quincy-ja zato što se čitav ovaj flashback dešava nakon onog arca gde je Aizen pretvorio Shinji-ja iostale u Vizarde.

Да, мало сам боље прочитао поглавље и схватио то око кеве.
П.С. Масакр се десио 200 година пре главне приче, тј. пре поглавља прошлост са Шинђијем...

Да, мало сам боље прочитао поглавље и схватио то око кеве.
П.С. Масакр се десио 200 година пре главне приче, тј. пре поглавља прошлост са Шинђијем...

Ma znam skontao sam kasnije ,nego sam iz nekog razloga pomislio da se ovaj Ishinov flashback dešava pre svega toga.

Скроз добро поглавље, само ми сад није јасно да ли је то стварно Vasto Lorde или је у питању Visored, шта је у питању...

Tch, drug me bukvalno svakog dana ubedjuje da citam mangu, meh... tako mi je smor. Hoce li nekada da se nastavi ovaj anime? Doduse, i nisam bio neki ljubitelj Bleach-a, ali je bio jedan od retkih on-going animea koji sam zapravo pratio.

И то је крај прве половине поглавља прошлост...У другом делу ћемо сазнати како је Ишин изгубио моћи...

Back