Bleach

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Очекивао сам ово...Али Кубо и имена ликова, epic fail...Некако бих волео да Haschwald сада постане побуњеник и придружи се Ичигу...

Ново поглавље последње пре паузе до почетка септембра, излазиће само специјали као најаве шта ће бити у наставку...

Vec odavno citam Bleach iz navike tako da mi nije ni toliko krivo sto je na pauzi.

У поређењу са претходном сагом, ова сага је мени сасвим добра, Кубо је урадио сасвим добар посао са обзиром на то да је после Улкиоре па до последње саге упропастио мангу...

Ne preskaci Fillere bar ne u Bleachu , nije kao u Narutu i ostalim Animeima , Bleach Filleri su odlicni i zanimljivi u neku ruku.
Arrancar Arc - predpostavljam da mislis na kraj Aizena i Espade..
Evo ovako , upravo si preskocio filler sa zelenokosom devojkom ako ne gresim. Sada je Ichigo ostao bez moci , nalece na ljude koji su slici kao Chad. Chad dobija pune moci i drugu ruku.
Iskreno ovo nije neki arc koji sad gledas jer ces posle videti kakva je tek radnja u Mangi.
Iduci arc koji gledas je : "Fullbring Arc".

Ne preskaci Fillere bar ne u Bleachu , nije kao u Narutu i ostalim Animeima , Bleach Filleri su odlicni i zanimljivi u neku ruku.
Arrancar Arc - predpostavljam da mislis na kraj Aizena i Espade..
Evo ovako , upravo si preskocio filler sa zelenokosom devojkom ako ne gresim. Sada je Ichigo ostao bez moci , nalece na ljude koji su slici kao Chad. Chad dobija pune moci i drugu ruku.
Iskreno ovo nije neki arc koji sad gledas jer ces posle videti kakva je tek radnja u Mangi.
Iduci arc koji gledas je : "Fullbring Arc".
Sad gledam arc sa zelenokosm devojkom,preskocio sam samo one side story i zanpakto postaje neprijatelj.

Morao sam da dodjem opet na forum samo da ljubiteljima Bleacha pokazem ovo... Fap time...

998447_10200933497731224_136346933_n.jpg

AAAAAAAA sad sam odgledao onaj zadnji ''arc'' sa Aizen-om i toliko me je iznerviralo sto se zavrsilo sa onim sto je ''Ichigo izgubio Shinigami powers'' ,AAAAAAAAAA volio bi da jos ima onakvih epizoda kad je ''Ichigo'' EPIC!! A je li istina da ce se i Manga jos malo zavrsiti?

Ako nista drugo Kubo zna da crta... Vala one zenske mu super izgledaju, i malo cak i odskacu od klasicnog manga stila.. Nekako ozbiljnije i realisticnije izgledaju... Chapter ko chapter... Glupa mu ideja... Krili se u senkama :roll: Ali ajde svaricu da bih gledao dobru tabacinu

Кубо опет из крајности у крајност, ако се сага заврши тако да ниједан зликовац не убије ниједног позитивца онда стварно страшно...

Back