Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
Možda ponovo neki od vizarda ,možda ona njegova bivša poručnica što voli da čita hentai XDDDПитам се ко ће попунити празно место у 8.одреду...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ponovo neki od vizarda ,možda ona njegova bivša poručnica što voli da čita hentai XDDDПитам се ко ће попунити празно место у 8.одреду...
Kenpachi Unohana? WTF si ti napisao ovde? XD
Možda ponovo neki od vizarda ,možda ona njegova bivša poručnica što voli da čita hentai XDDD

То што пише, она је била први Кенпачи...
Ja kontam da je Soul King aseksualan.
Nadam se da Unohana neće umreti taman je postala awesome.
Ја се више бојим за Кенија то исто...

Bolje Zaraki da crkne. Unohana može da se gradi još do zla boga, nismo ništa videli od nje. Zaraki je smarač.

PRvo, sto je bre ova bakica tako seksi xD
Drugo... Da vidimo da li sam ja dobro pokapirao sve... Imam osecaj da je Unohana bila kapetan 11. divizije, onda se Kenpachi pojavio, pobedio je i sam postao kapetan, secam se i jednog starog chaptera gde je opisana ta borba, ali nesto mi nije licilo kao da je pobedio Unohanu i delovalo je kao da je lako pobedio, ovde je to drugacije opisano. U svakom slucaju, borili su se, oziljak na licu Kenpachija je od Unohane, ali sta je on njoj uradio, i njen greh... Ovo dvoje imaju neku istoriju... A slazem se da ako Kenpachi pobedi treba da je postedi, tako se jaca, a ne ubijanjem, ne sami u stripovima, vec i u stvarno svetu.