Бити

A ovo si sad otvorio temu što sam ja juče rekao i sad je to tvoja ideja aaaaa :p

Пол има везе с тим.
Истраживања показују да су жене спремније на извршење праведне казне и освете.

Ja isto verujem da su žene spremne na opakije stvari i radije se svete nego muški (citirah samo jedan post ali odnosi se i na prethodne).. Nekako to povezujem sa tim da neko ko je jak postane svestan da njegova snaga nosi i odgovornost i da treba da ima milosti/pomogne slabijima.. (pričam o fizičkoj snazi jer ipak do određenih godina dominacija se uglavnom uspostavlja fizički).. Pa tako muški i postanu svesni toga da ne mogu tek tako da idu unaokolo i rade šta hoće već moraju imati kočnicu.. Žene nemaju to, njima je hladnokrvost i surovost sve što imaju..
Pa ako joj pređeš sa kontra strane budi spreman :lol:

ja sam prenormalan..sto je sirok pojam..ali recimo da ne pokusavam biti ono sto nisam zarad uklapanja u orkuzenje..normalna osoba je ukratko ona koja ne menja raspolozenje i uvek je svoja da znas na cemu si s njom..nema neocekivanih ispada i iznenadjenja i pouzdana je za biti to jes nesto ozbiljno..sve ostalo je dno i manje zlo se bira
ОК.
Хвала на одговору...
Ne bih rekla. Osobe sa nizim misljenjem o sebi su cesto oni ljudi koje posmatramo sa izvesnom 'tugom' u ocima, jer jadni ne umeju ni da se brane, toliko su ubedjeni da su svi bolji i pametniji od njih.
Kako takva osoba da ti se sveti? On/a ce mozda da oseti bes, ali nece smeti nista da uradi povodom toga.

S druge strane, osoba koja je ubedjena da zasluzuje i ono sto ne, puna sebe, najbolja, najpametnija, takva ako joj povredis ego velicine meseca ima takav haos da ti napravi od zivota, jer misli da tako treba, da moze.
Све то стоји што си написала али ти говориш о нормалним образцима понашања.
Ја говорим о томе шта када се нормални образци оставе иза себе.

Voljene i drage mi kolege Sejnt i Dijenek,
mislim da ste u prepisci od malopre, zapravo oboje u pravu !?!

Naime, smatram da je majka mržnje i osvetoljubivosti, ništa drugo do sama NEMOĆ, koju objašnjavam kao zajednički proizvod slučajne ili namerne (podsticane) telesne, polne, umne, emocionalne i duhovne nezrelosti, zapuštenosti i zaostalosti !!
A, nažalost, životni primeri nam jasno pokazuju da se te i slične nezrelosti, zaostalosti,... NEMOĆI javljaju i kod onih "viših" i kod onih "nižih", dok je razlika samo u "časovnim zonama" !!

Voljene i drage mi kolege Sejnt i Dijenek,
mislim da ste u prepisci od malopre, zapravo oboje u pravu !?!

Naime, smatram da je majka mržnje i osvetoljubivosti, ništa drugo do sama NEMOĆ, koju objašnjavam kao zajednički proizvod slučajne ili namerne (podsticane) telesne, polne, umne, emocionalne i duhovne nezrelosti, zapuštenosti i zaostalosti !!
A, nažalost, životni primeri nam jasno pokazuju da se te i slične nezrelosti, zaostalosti,... NEMOĆI javljaju i kod onih "viših" i kod onih "nižih", dok je razlika samo u "časovnim zonama" !!
Драги колега Филео, хвала ти на овом посту којим наше обједињујеш ставове и указујеш на суштински битан елемент наше расправе... :)

Драги колега Филео, хвала ти на овом посту којим наше обједињујеш ставове и указујеш на суштински битан елемент наше расправе... :)
Rakia konekting pipl, pa ja reko' da vi, Nišlije, meraklije, ne možete bez rakije !? :D ;)

Back