Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Suve šljive, Gosn. Đede, suve srBske šljive !!!![]()
![]()
U kombinaciji sa cime?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suve šljive, Gosn. Đede, suve srBske šljive !!!![]()
![]()

Пол има везе с тим.
Истраживања показују да су жене спремније на извршење праведне казне и освете.

ОК.ja sam prenormalan..sto je sirok pojam..ali recimo da ne pokusavam biti ono sto nisam zarad uklapanja u orkuzenje..normalna osoba je ukratko ona koja ne menja raspolozenje i uvek je svoja da znas na cemu si s njom..nema neocekivanih ispada i iznenadjenja i pouzdana je za biti to jes nesto ozbiljno..sve ostalo je dno i manje zlo se bira
Све то стоји што си написала али ти говориш о нормалним образцима понашања.Ne bih rekla. Osobe sa nizim misljenjem o sebi su cesto oni ljudi koje posmatramo sa izvesnom 'tugom' u ocima, jer jadni ne umeju ni da se brane, toliko su ubedjeni da su svi bolji i pametniji od njih.
Kako takva osoba da ti se sveti? On/a ce mozda da oseti bes, ali nece smeti nista da uradi povodom toga.
S druge strane, osoba koja je ubedjena da zasluzuje i ono sto ne, puna sebe, najbolja, najpametnija, takva ako joj povredis ego velicine meseca ima takav haos da ti napravi od zivota, jer misli da tako treba, da moze.
с неким или не бити, питање је сад...
Шта ви кажете?
Разлози за и против...![]()
Dobrom voljom, strpljenjem i ... (ne smem dalje)U kombinaciji sa cime?![]()

Шта ви кажете?

Шта ви кажете?

Драги колега Филео, хвала ти на овом посту којим наше обједињујеш ставове и указујеш на суштински битан елемент наше расправе...Voljene i drage mi kolege Sejnt i Dijenek,
mislim da ste u prepisci od malopre, zapravo oboje u pravu !?!
Naime, smatram da je majka mržnje i osvetoljubivosti, ništa drugo do sama NEMOĆ, koju objašnjavam kao zajednički proizvod slučajne ili namerne (podsticane) telesne, polne, umne, emocionalne i duhovne nezrelosti, zapuštenosti i zaostalosti !!
A, nažalost, životni primeri nam jasno pokazuju da se te i slične nezrelosti, zaostalosti,... NEMOĆI javljaju i kod onih "viših" i kod onih "nižih", dok je razlika samo u "časovnim zonama" !!

Sve zavisi od svrhe bitisanja sa nekom osobom.
pa jeste ....ali moras da budes da bi znao ima li svrhe

Gabriella Fox je ok![]()
dok Lady na primer nije u tom fazonu i nebi mogo![]()
Шта ви кажете?
da tvoja lady![]()
Rakia konekting pipl, pa ja reko' da vi, Nišlije, meraklije, ne možete bez rakije !?Драги колега Филео, хвала ти на овом посту којим наше обједињујеш ставове и указујеш на суштински битан елемент наше расправе...![]()
Slažem se, a da li želim da budem... da,
ako sam dobro i neistraumiran zbog nekih prethodnih veza.
Mislim, da niko ne treba da naebava zbog loše istorije![]()
u biti je tako![]()