Dijenek
Elita
- Poruka
- 22.033
ne biti jer nema normalnih za biti znaci samo povremeno bivati
Кад кажеш да нема нормалних, мислиш ли да их уопште нема или да су ретки?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne biti jer nema normalnih za biti znaci samo povremeno bivati
upravo sam to htela da napisem..
sto ti zena pozeli - ne dao ti Bog.

Па, моја трвдња о освети исључује полност већ се бави особама које имају високо мишљење о себи и о њиховом поразу.
Те особе су често склоније самосажаљењу и ауто деструкцији након доживљеног пораза него испољавању агресије према онима који су их поразили.
На освету су много спремније особе које имају ниско мишљење о себи и онда чекају из потаје како да то ураде не улазећи у директну конфронтацију све док нису јачи довољно да надвладају.
Иначе, овај аргумент да се мора искусити та врста везе са мушкарцем уноси личну димензију у расправу, а ја говорим о општим принципима.
jesu zato sam napisala "salim se malo"

Па, моја трвдња о освети исључује полност већ се бави особама које имају високо мишљење о себи и о њиховом поразу.
Те особе су често склоније самосажаљењу и ауто деструкцији након доживљеног пораза него испољавању агресије према онима који су их поразили.
На освету су много спремније особе које имају ниско мишљење о себи и онда чекају из потаје како да то ураде не улазећи у директну конфронтацију све док нису јачи довољно да надвладају.
Иначе, овај аргумент да се мора искусити та врста везе са мушкарцем уноси личну димензију у расправу, а ја говорим о општим принципима.
?ne biti jer nema normalnih za biti znaci samo povremeno bivati

Samosazaljenju su sklone osobe koje imaju nisko misljenje o sebi.
Osobe sa visokim misljenjem o sebi ce i na svoju stetu da se svete, samo da dokazu sebi da su najnaj.
Samosazaljenju su sklone osobe koje imaju nisko misljenje o sebi.
Osobe sa visokim misljenjem o sebi ce i na svoju stetu da se svete, samo da dokazu sebi da su najnaj.
ja ne volim pricati uopsteno..oko kao nacuo sam negde vec konkretno ne mogu reci da su retki ako se meni ili nekom bliskom ne dese
I po opstim principima zene su svirepije?
ja sam prenormalan..sto je sirok pojam..ali recimo da ne pokusavam biti ono sto nisam zarad uklapanja u orkuzenje..normalna osoba je ukratko ona koja ne menja raspolozenje i uvek je svoja da znas na cemu si s njom..nema neocekivanih ispada i iznenadjenja i pouzdana je za biti to jes nesto ozbiljno..sve ostalo je dno i manje zlo se biraДобро.
Верујеш ли бар за себе да си нормалан или си и сам ненормалан јер си уклопљен у овај свет као и ми остали?
Значи, ако верујеш у апсолутност те изјаве, мораш и себе убројити у ту групу.
Ако постоји и једна особа коју сматраш нормалном, мораш дозволити и постојање друге такве особе...
Јесу али увек постоји окидач који порекеће реакцију много чешће него код особа са високим мишењем о себи.
Што се тиче особа са високим мишљењем о себи, оне се након пораза углавном баве минимизирањем последица истог на тај начин што тог другог своде на небитност, особито кад је јасно ко је ту реално јачи.
Ako iziskuje previse truda, ne biti.

uh...с неким или не бити, питање је сад...
Шта ви кажете?
Разлози за и против...![]()
Hm, pa, da proste svi, i velika nužda (ponekad) iziskuje previše truda, biti ili ne biti !?![]()
![]()

с неким или не бити, питање је сад...
Шта ви кажете?
Разлози за и против...![]()

Pa jedino ako te velika nuzda razvlaci po toaletu nedeljama, cak i mesecima.![]()
Dakle !?Ih, kolega Đede, zatvori su tjudo !!Dakle !?

Kako koga, pa Voren Biti !?![]()
@M.Đed - E vala, tek je odlazak kod doktora prevelik trud ... dakle !?![]()

Nesam skolovao za dalje. Daj neke smernice.![]()