C
chika_doktor
Gost
e jes neki problem zaebati ribu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e jes neki problem zaebati ribu...

vidiš moja ,,posledica" je nemir u sreći...
i neverica da u vezi može biti sjajno...
eto, emotivno sam nestabilna pred muškarcima...
i histerična i svašta...
a sve to jer je meni nepojmljivo da dvoje mogu do kraja života nasmejano šta god da se desi...
jer nisam to videla...
videla sam drugačije...
ali, opet, s druge strane, treba prevazići to i kriviti samo sebe za sopstvene greške...
ali ne destruktivno kriviti sebe...
već promeniti...
izvući poentu...
nije lako...
ali i da dodam mnogo su deca iz rasturenih brakova samosvesnija...
drugačija...

Razumem da su mnogi ljudi imali pogrešne primere u životu pa zbog njih nesvesno pravili greške.
Nisam ni ja pošteđen u nekom domenu.
Sad kad znate u čemu je problem, potrudite se da kad se javi taj poriv da tako reagujete, kažete sebi: aaaa, nećeš majci...
Teško je kad ne znaš zašto nešto radiš, ali kad znaš u čemu je problem, moralo bi da bude lakše.
olja... ima mladić problem, sigurno je.Razumem da su mnogi ljudi imali pogrešne primere u životu pa zbog njih nesvesno pravili greške.
Nisam ni ja pošteđen u nekom domenu.
Sad kad znate u čemu je problem, potrudite se da kad se javi taj poriv da tako reagujete, kažete sebi: aaaa, nećeš majci...
Teško je kad ne znaš zašto nešto radiš, ali kad znaš u čemu je problem, moralo bi da bude lakše.

E miroo, to: "znam, ali" ....sve nas sjebava
Znam i ja u svom slučaju, ali...
Ponekad uradim baš to što znam i zašto radim i šta mu je uzrok.
Ne može se to možda potpuno izbeći.
Verujem da je bitno samo da ne dozvolimo da nam TO sj.ebe nešto bitno u životu.
Moramo stiskati tu kočnicu, inače će nas ista iskustva i isti rezultati iznova lupati po glavi.
Onaj Pravi će te možda samo više razumeti i imati više volje i vremena za tebe. Ali neće beskonačno...

Ево, ако могу ја, јер Зефира није ту...надам се да се неће љутити.
Није она рекла да у браку нема и да не треба да има емоција, него да брак не треба поистовећивати са оним емоцијама које осећамо у периоду заљубљености
Многи погреше зато што те емоције назову љубављу, а онда, када заљубљеност прође, а неминовно прође, онда се одједном отрезне и схвате како више ''нема љубави''...па се растављају тражећи другу ''праву љубав'', а у ствари чезнући за осећајем заљубљености.
Значи, треба имати дозу рационалности и бити свестан шта је то што осећаш, и правити разлику између осећаја заљубљености и праве љубави. Јер за праву љубав нису довољне САМО емоције, потребно је мнооого свесног улагања, труда, уложеног времена, компромиса, прилагођавања...Управо ТО је оно ''чување и храњење'' о којем ти говориш, а оно се не дешава спонтано, само од себе ношено емоцијом љубави, него свесном одлуком.
Жене, будите оно што јесте.Potpuno se slažem sa tobom...ali potpuno...
Identično tako se i ja ponašam.I ja sam upropastila nešto što je moglo da bude fenomenalno...Moj problem je što neumem da prećutim ( valjda je moja majka ceo život ćutala, i kad sam ja htela nešto da mu kažem, pravila je one grimase i mimikom mi pokazivala da ćutim...to me ubijalo..), ja "lajem" i kad treba i kad ne treba...Govorim stvari koje ne mislim, iz predustrožnosti da ne budem povređena, da ne završim kao moja majka..a na kraju uvek budem povređena...
Da, nisam imala od koga da naučim da brak ustvari može biti divaaaan...
@tema
Samo napred, glavu gore....i ne osvrći se nikada...
poz![]()
...то ипак не значи да свако према коме осетимо ''љубав'', то јест за ким одлепимо од заљубљености, аутоматски постаје особа погодна за брак, заједнички живот и све оно што он носи...
U prevodu: spustite krterijume i svi će biti idealni...Жене, будите оно што јесте.
Ако се мењате, урадите то зато што то желите, а не под спољним утицајима, било чијим.
Наћи ће се неко ко ће да вас воли баш такве.
Само је потребно да се одрекнете маштања о идеалном мушкарцу и он ће наићи...
ebiga helen ti chas vako chas nako...neda mi se traziti i citirati ali znam da sam u pravu...ja sam uvijek u pravu..
Напротив, са годинама критеријуми се много строжи, јер тада тачно знамо шта хоћемо и шта нећемо, а док смо млади немамо још јасну представу о томе па смо склони да експериментишемо. У зрелијим годинама нико више нема воље да експериметнише и да чека шта ће испасти на крају, него и не узима у разматрање неког ко не испуњава критеријуме.U prevodu: spustite krterijume i svi će biti idealni...
Što je OK za udavače od 40 godina, ali ne i za mlade devojke... dok smo mladi više i tražimo. Ja danas neću da gledam njeno salo kako se treska, ali ako se to salo pojavi posle nekog vremena provedenog u vezi/braku, ne verujem da bi mi smetalo... prvo ide fizička privlačnost, a "kapiranje" i te "fore" dolaze kasnije u vezi...
U prevodu: spustite krterijume i svi će biti idealni...
Što je OK za udavače od 40 godina, ali ne i za mlade devojke... dok smo mladi više i tražimo. Ja danas neću da gledam njeno salo kako se treska, ali ako se to salo pojavi posle nekog vremena provedenog u vezi/braku, ne verujem da bi mi smetalo... prvo ide fizička privlačnost, a "kapiranje" i te "fore" dolaze kasnije u vezi...
Ово бих дописао свом посту да ти ниси написала.Напротив, са годинама критеријуми се много строжи, јер тада тачно знамо шта хоћемо и шта нећемо, а док смо млади немамо још јасну представу о томе па смо склони да експериментишемо. У зрелијим годинама нико више нема воље да експериметнише и да чека шта ће испасти на крају, него и не узима у разматрање неког ко не испуњава критеријуме.
Са 20 се заљубиш у добро дупе, па ти прође 5 година док схватиш да је то нека кретенка која те не заслужује. Са 40 није ти битно какво јој је дупе, али ако та особа не испуњава неке важније критеријуме, нећеш траћити време на њу. Значи, критеријум је оштрији, не блажи!
Иначе, о укусима не треба расправљати, а сексуална привлачност заиста нема везе са тиме да ли се нечије сало ''треска'' или не!
Da, na kraju svaki izgubi strpljenje...
I sama sebi sam ponekad teška
Mada obično uvek mnooogooo kasno počnem da stiskam kočnicu, onda kada se taj neko već umori..kad mu se smučim...I pokajem se, ujedem se za jezik ali kasno...
Mislim, sada je kasno...otišao je.. Sve i da sada pokušam da mu objasnim ( mada nisam sigurna ni da bih umela to ) znam da me ne bi ni saslušao
Kasno je...
Kasno došlo iz d... u glavu...
olja... ima mladić problem, sigurno je.
Doduše...ima osoba na koje sam i ja reagovao burno i odmah, ali u toj meri ne.
Cenim da je kao ona britanka doživljavao 200 orgazama samo gledajući te, pa ti je učinio uslugu sto je pobegao
) i njega nigde nema jedno vreme...Pa opet i tako to traje vec 2.5 god ;-)Olja, taj tvoj baja je bas onako opasan neki yebac.
!A da, imas pravo. Znao je po 3 puta zaredom da s*v*r*s*i kad dobije od mene sms koji je cista zezancija :shock:! Malo sam se tako natezala sa njim, pa mi dosadi, pa mu napisem otvoreno da hocu da se j**** sa njim (naravno, finim recnikom a i znam da nece od tog biti nista) i njega nigde nema jedno vreme...Pa opet i tako to traje vec 2.5 god ;-)