Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tokyo:
Top Lista Egzibicionista

:) :o :D :mad: :confused: :shock: :evil: :twisted: :roll: :mrgreen:

ovo morate vidjeti:

Napomena! Ovo nije fotomontaža i ovo nije humoristična emisija
Ovo su bili kandidati za Izbore u Hrvatskoj 2003.godine

:evil: :evil: :evil:

da nije tragično bilo bi smiješno!

stvarno gledajući ovo ne mogu se otet dojmu kakvih sve luzera ima ova moja napaćena zemlja :roll:
--------------------------
da mi je znati šta nas čeka ove godine....izborna je godina :roll:

hahhaahahahahha

braco cigan je najjači.

moj moto je : pokazat ću vam zube!!
40-1.gif

i izvadi socijalne i maše njima
lol-1.gif
lol-1.gif

klikk:
hahhaahahahahha
braco cigan je najjači.

moj moto je : pokazat ću vam zube!!
40-1.gif

i izvadi socijalne i maše njima
lol-1.gif
lol-1.gif

a znaš gdje ga sad možeš gledati?
u Malnarovoj Nočnoj mori :D
mislim da je i Malnar rekao da će se kandidirati za predsjednika :lol:

a ništa bar će biti zanimljiva jesen na TVeu
s jedne strane izbori u Hrvatskoj, s druge strane izbori u Srbiji, s treće strane BigBrother i onaj tranzić koji je već na ulasku u kuću rekao kako je on "Diva" i kako voli "visoke crne muške dečke" :lol: :lol:

U očekivanju novijih 8udalaština sa hrvatskog "tržišta" nadahnuti predizbornim ozračjem, evo još par antologijskih da se prisjetimo sa srpskog podneblja8-):

"Kvalitet života se najmanje pogoršao u zatvorima." - Dragoljub Janković, ministar pravde u vladi Republike Srbije :roll:

"Mir je neizbežan." - Slobodan Milošević:-?

"Zbog prisluškivanja, ponekad 3 sata ne mogu da se prikačim na Internet" - Ivica Dačić, poslanik SPS 8-)

"Bili smo za ljudska prava kada ljudi još nisu znali šta je to." - Žarko Korać, podpredsjednik vlade Srbije:mrgreen:

"Nije problem nabaviti nuklearno oružje na tržištu, čak i kada ga ne bismo imali." - Radovan Karađić:oops:

"Srbi se neće smiriti sve dok se ne prostru s obe strane Drine." - Vojislav Koštunica:-?

"Tamo gde ja odlučujem rata neće biti" - Slobodan Milošević

"Bilo bi nam mnogo lakše da je Jeljcin rekao da svi Rusi treba da žive u jednoj državi" - Momir Bulatović, predsjednik DPS:???:

"Zaslužujem priznanje" - Slobodan Milošević:roll:

"Kad Milošević odsedi u Haagu 500 godina, po povratku ćemo ga streljati" - Nenad Čanak, predsjednik skupštine Vojvodine:shock:

"Nikakav Zemunski klan nije postojao dok sam ja bio predsednik" - Slobodan Milošević:roll:

"Haaški tužioci su ružni zato što su nehumani i zli. S druge strane Slobodan Milošević spada u lepe ljude. Najlepše." - Mirjana Marković:lol::lol:

"Obećao sam Miloševiću da neće ići u Haag. Ali obećanje se odnosilo samo na tu noć." - Čedomir Jovanović , šef poslaničkog kluba DOS - a:mrgreen:

"Ne prihvatam da je bilo koji sveštenik bliži Bogu od mene." - Vojislav Šešelj:shock::lol:

"Srbija će postati pista za lako sletanje investicija." - Milan Parivodić ,ministar u srpskoj vladi8-)

"Pekari su nas ubeđivali da cena brašna čini svega jednu trećinu cene hleba. Ako je to tačno, šta onda stavljaju u taj hleb." Bojan Dimitrijević, ministar trgovine i turizma:oops:

"Mazuta ima dovoljno, samo ga treba nabaviti." - Radomir Naumov, ministar energetike:roll:

"Ponekad sam sam i samom sebi dosadan, pa mislim kako je drugima u mom društvu" - Slobodan Vuksanović, političar8-)

"Mi dok smo bili vlast, nismo imali problem sa kvorumom. Ja sedam dana pre zasedanja pozovem Šešelja, odvedem ga na šampitu, i lepo se dogovorimo za šta će oni da glasaju." - Zoran Anđelković, funkcioner SPS:lol::lol::lol:

"Očekujem da za mene glasaju oni koji ne izlaze na izbore" - Bogoljub Karić , predsjednički kandidat:-?

"To što radi Ronaldinjo, to je neponovljivo. Kao da gledam sebe na livadi dok sam bio dete" - Tomislav Nikolić, potpredsjednik SPS:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol:

"Sloba nije diktator, da je Sloba hteo, ne bi bilo ni Palme ni jednog drugog nezavisnog lista." - Miodrag Vujović, predsjednik TV Palme:roll:

"Meni je Univerzitet podjednako važan kao bilo koja zemljoradnička udruga." - Slobodan Milošević:shock:

"Ja mislim da je bilo malo jedan Goli otok" - Milo Grigorijević ,general:roll:

Počelo je počelo: Izbori u Hrvatskoj

pa red je na bisere hrvatskih političara...evo prvog:

"Najveći sin hrvatskoga naroda, kojega nam je sudbina dodijelila u najtežim trenutcima povijesti, svakako je dr. Franjo Tuđman. Priključio je najstariji europski narod društvu onih koji sami odlučuju o svojoj sudbini. I zato je najveći.":lol::lol::lol:

dr. Andrija Hebrang, zastupnik HDZ-a, u Hrvatskom saboru:roll:

Kyo, znaš da bi te za ovo neki ubili u Hrvatskoj?.....

ja ništa ne izmišljam
već samo citiram i komentiram
a ako netko zasluži da mu se ismijem u facu bilo Hrvat (poput Hebranga, Rojsa, Šeksa) ili Srbin (poput Velje-selje, Koštunice, VuČiča) ili mutanta (poput Šešelja)...ja to onda i učinim

jer mi je više muka od tih kvazi patriJota bilo čijih:evil:

jer upravo njima možemo da zahvalimo na mnogočemu

evo jedne male antologijske zbirke gafova
Izbor političkih "misli" koje su obilježile Hrvatsku:shock::lol:

Tko kaže da izjave političara nisu zanimljivo štivo? Leksikon hrvatske političke gluposti prikupio je zanimljive gafove hrvatskih političara u izjavama. U leksikonu su gotovo tri stotine gafova političara, ali i sportaša, pisaca, generala, svećenika.
Osoba s najviše izjava je Anto Đapić. Na drugom je mjestu Franjo Tuđman.

Evo u ovom dossieru izbor političkih "misli" koje su obilježile Hrvatsku u posljednjih 17 godina:

plus_dos_01.jpg

1. Ante Đapić, predsjednik HSP-a
Legalist sam, ali do granica do kojih to ne zadire u moj svjetonazor. Nisam lud srušiti svoju vikendicu na Viru! Na Viru je 10.000 bespravnih vikendica.
zato su te birači srušili na ovim izborima :lol:

----------------------------------------------------------------------------
plus_dos_02.jpg

2.Franjo Tuđman, prvi predsjednik RH
Što znači to da oporba u Zagrebu ima 60 posto glasova?! To je kao da vam jedan seljak kaže da na svom dvoru ima 60 komada živine. Je li to praščad ili telad? Jesu li to kokoši ili guske?
srećom ovakvi umotvorci više nisu među nama:roll:8-)

plus_dos_03.jpg

3.Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener
Moj prijatelj iz Širokog Brijega kaže da je taj Wolfgang Petritsch takvo ***** da mora da je Hrvat.
aj ti u široki brijeg i lijepa ti i široka kuća tamo:shock::lol:

plus_dos_04.jpg

4.Severina Vučković (pjevačica), Večernji list, prosinac 2000.
Puno sam puta pjevala za ljude koji su se bavili politikom i nisam imala pojma o čemu govore. Bilo mi je svejedno radi li se o skupini dobrovoljnoga vatrogasnog društva, HDZ-a, HSLS-a ili maloj skupini pedera
brawo...ebeš sve bitno je da je mikrofon blizu usana, a i u pici a ponekad i u ustima:lol:

plus_dos_05.jpg

5.Anto Baković, Feral Tribune, veljača 1996.
Podsjetio bih cijenjene čitatelje da je NDH trajala četiri godine i da je također vođen težak, okrutan rat, ali da je ta država učinila jako puno za demografsku obnovu Hrvatske. Čemu ne kazati današnjoj generaciji Hrvata da je za vrijeme NDH pobačaj bio kažnjavan smrću?
no comment :shock::roll:

plus_dos_06.jpg

6.Željka Antunović (SDP), Radio 101, oktobar 2003.
Svi su na izložbi oružja u Turskoj znatiželjno gledali kako jedna mala Hrvatska može napraviti tako sofisticiran proizvod kao što je prvi hrvatski tenk Degman. I to može biti poruka cijeloj Hrvatskoj: ako možemo napraviti Degman, onda možemo napraviti i rajčicu koja će biti konkurentna ne samo na domaćem nego i na međunarodnom tržištu.
ahahahahahahaha...ti si vjerojatno najveća luzerka crvenog tabora i svako malo to nanovo dokazuješ:lol::lol:

plus_dos_08.jpg

7.Ingrid Antičević-Martinović (SDP), Slobodna Dalmacija
Mi smo se prvi sjetili doći na benkovački stočni sajam. Prvi smo to i najavili, a tek nakon nas sjetili su se doći i drugi!
da nisi najzgodna riba u Saboru ne bih se samo smijao ponekom tvom ispadu8-):?

plus_dos_09.jpg

8.Zoran Milanović, Večernji list, listopad 2007.
Shorty i HDZ očito su bili napušeni kad su nas optužili da želimo legalizirati droge.
tako je Mile reci ti njima...a možeš i pokazat kako se rola:lol:;):p

plus_dos_11.jpg

9.Ljubo Ćesić Rojs (nekadašnji HDZovac), Feral Tribune, travanj 2002.
Pozdravljam Hrvatice i Hrvate! Namjerno izostavljam ono Bjelovarke i Bjelovarci jer se u tome kriju i Srbi i štošta drugo.
no comment :roll:

plus_dos_13.jpg

10.Marina Matulović-Dropulić, Feral Tribune
Uz ovakav ZOO i ovakvu majmunaru, slobodno možemo reći da smo ušli u Europu. Molim vas da i za mene rezervirate slobodno mjesto u majmunari.
ti si jedina uz Kitarovićku pametna i sposobna iz HDZovog tabora go ahead! :D

plus_dos_14.jpg

11.Ivica Kirin (HDZ), Vjesnik, januar 2005.
Budakova ulica nalazi se između ulica Mate Lovraka i Miroslava Krleže pa je očito da je kriterij bio njegov književni rad.
koji moron sa onim Jubito-om si pokazao koliko vertikala tvoje @luposti može daleko :lol:

plus_dos_15.jpg

12.Ivo Sanader (HDZ), TV Nova, Vijesti, oktobar 2005.
Hrvatska ništa ne traži tuđe, ali nećemo dati ni svoje... Pa nije ni drug Tito u svemu bio u krivu!
komunjaro jedna :mrgreen::lol:

plus_dos_16.jpg

13.Vladimir Šeks (HDZ), Velebit, septembar 1995.
Osjećam se divno. Ovo je vlak konačne hrvatske slobode. Šteta što će vožnja kratko trajati, da se barem vozimo cijelu vječnost.
ne bi se mnogi u Hrvatskoj bunili da je tebe samo odvela u vječnost mada ipak bio bi dosadan svijet bez utjelovljanja @luposti čiji si ti logo :mrgreen::roll:

....i tako do 200.te @luposti

plus_dos_08.jpg

7.Ingrid Antičević-Martinović (SDP), Slobodna Dalmacija
Zastupnica nema ništa protiv dugih cijevi, na opće zadovoljstvo svih prisutnih u saboru...Ingrid Antičević Martinović:lol:8-);)

plus_dos_02.jpg

2.Franjo Tuđman, prvi predsjednik RH
Što znači to da oporba u Zagrebu ima 60 posto glasova?! To je kao da vam jedan seljak kaže da na svom dvoru ima 60 komada živine. Je li to praščad ili telad? Jesu li to kokoši ili guske?
srećom ovakvi umotvorci više nisu među nama:roll:
Sranjo je bio i ostao neprevazidjen...'to majka vise ne poradja, to se vise ne dogadja'.....

Ja sam video na netu neki klip kad Sanader utjutkava nekog gradonachelnika svog...to je bilo da crknesh.:lol:

ućutkavao je i on i još pojedine al neki se ne daju ućutkati:mrgreen: ....npr. Pusička
40-1.gif

Cekaj malo taj Hebrang,jel` on u rodu sa onim Hebrangom sto je bio sa tiletom za vreme drugog svetskog rata,onaj prvi komunista-nacionalista?

nedavno sam imao prilike govoriti sa jednom gospođom koja je lično imala prilike upoznati taj "slučaj" i raspolagala sa par informacijama od kojih su me neke zaprepastile, al radije ne bih o tome... ipak je ovo tema vedrijeg tona...a uostalom kao što sam već mnogo puta rekao za ovakve delikatno-pikantne stvari vrijeme je najbolji pokazatelj i kad tad će izaći u javnostcijela priča...materijala uglavnom ima:roll: (koliko ovaj smješko pokazuje sa svojim pogledom)

idemo dalje s ovom temom

EDIT: uops:oops: idemo naprijed s ovom temom (dem šit i tim predizbornim parolama) čovijek više nezna kako pričat a da se ne pogrešno shvati:mrgreen:

e

plus_dos_03.jpg

3.Miroslav Ćiro Blažević, nogometni trener
Moj prijatelj iz Širokog Brijega kaže da je taj Wolfgang Petritsch takvo ***** da mora da je Hrvat.
aj ti u široki brijeg i lijepa ti i široka kuća tamo:shock::lol:

i

Ciro kralju !!:mrgreen::mrgreen:

Back