Biseri javnih osoba i političara u regionu

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ja vam garantujem, sa jednom divizijom od deset hiljada četnika, da bih za 48 sati do Zagreba dopro. Razume se, zabranio bih četnicima da ulaze u Zagreb, jer bih se bojao da se ne izgube po zagrebačkim ulicama. Ipak je to veći grad!"

Vojvoda Šešelj, 24. svibnja 1991.

e to ti je tako kad se dotične ne trpa u ludnicu na vreme pa onda pošten narod pati i snosi posljedice:shock:

image.jpg

Па,он је легенда,мајке ми...:lol::lol::lol:
- "Sudbina je surova prema Koštunici. Njegov glas odlučuje. Nema potrebe da svi glasamo".
Na šta vam liči srpski parlament?

- Nije mi dopušteno da komentarišem najviši dom Srbije. Da jeste, rekao bih da je, uglavnom, kao prebranac: ljuto, začinjeno, teško za varenje. Onda, glasno.
sеm nasilnog oduzimanja Kosova, šta je najveća opasnost za normalnu Srbiju?

Grupa logoreičnih, revolucionarnih fanatika, zaostala od crknutog DOS-a, predvođena jednim predsedničkim kandidatom koji ne ume da objasni srpskoj javnosti od čega živi, sa nauljenom bubašvabom kao guruom, sa demohrišćanskim ideologom koji optužuje patrijarha Pavla da krije Mladića i savetnicima koji stoje u redu da za Kosovo potpišu nezavisnost.
:lol::lol::lol:
Kažu da ste u ovih sedam dana razgovarali sa Tadićem, Nikolićem i Koštunicom. Vaš utisak?

- Sva trojica znaju šta rade.
Kako razlikujete RTS, B92 i Pink?

- Imate RTS sa ambicijom da bude moralna strast u paru sa zabavom. Moralna strast bez zabave je - propaganda. To su ovi iz B92. Pink je sačinjen od zabave bez morala.
Hoće li u ovoj godini uspeti da vas smene?

- Naravno. Smenjuju me svake nedelje, evo, već četvrtu godinu.

Velja Ilić

nije toliko smešno što je rekao da je dosta nalickanih i našminkanih manekena na čelu Srbije, već to da će svakoj familiji koja bude imala treće dete da dobije stan
:lol::lol:
ahahahaha pustih li želja i vlažnih snova...samo da mi je znati ko od forumaša će da za njega glasa:mrgreen:
odoh na onu temu/anketu da vidim ko je zaokružio ovu dijabolu od kandidata:lol:

:arrow:

samo da mi je znati ko od forumaša će da za njega glasa:mrgreen:
odoh na onu temu/anketu da vidim ko je zaokružio ovu dijabolu od kandidata:lol:
:arrow:
Velimir Ilić
Duh Sekire, Hari_Haler, Koschei Besmertnii, Nikola Forkapa, odgovor0, Patrick_star, Peaceful, zvezdica-danica.......................8.............3,29%

zar je potrebno šta komentirati (za ove boldovane)? :mrgreen:

(ovi ostali su ionako tu samo za ankete) ;)
http://forum.krstarica.com/poll.php?do=showresults&pollid=2644

Не знам у којој си половини свога ЈА мртав, али тај Ристичевић само прати СВЕТСКЕ ТРЕНДОВЕ - распитај се мало о томе...8-)

Da Risticevici i svetski trendovi ide to zajedno.
Nego cini mi se iz tvog ranijeg postovanja da nisi neki ljubitelj svetskih trendova,
ali nema veze.
Nego ova mi varijanta za porez deluje preblaga,bolje da se zenske dele ko akcije,
pa ko nije j*bo,lepo se prijavi i odmah dobije zenu.
Ti bi naravno dobio 2 posto ne moze isto da dobije srednji i najugrozeniji stalez i svi srecni.

"Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fašističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokušavaju da unište sve ono što je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije."
--Milo Đukanović, šef Demokratske partije socijalista Crne Gore

Marjan Risticevic

Izjavio da ce neudate devojke iz grada morati da placaju porez,jer
momci sa sela nemaju sta da j*bu.
Koji bolid:roll:
:shock: :roll:

Не знам у којој си половини свога ЈА мртав, али тај Ристичевић само прати СВЕТСКЕ ТРЕНДОВЕ - распитај се мало о томе...8-)

eee Mito Mito....nisi naveo na koji deo sveta misliš....svet je širok pojam...pa tako u taj "tvoj" svet spada i Severna Koreja, Ruanda, Venezuela, Iran, Pakistan...da ne nabrajam dalje....ne treba biti toliko mudar da ukapiraš poantu...al ipak ako ne ukapiraš...da pojednostavnim.....dakle svetovi koji su po mnogočemu bliži tvom mentalnom sklopu...

nadam se da si ukapirao8-)

"Milošević je nešto najbolje što se moglo desiti Jugoslaviji u ovom trenutku, kada povampirene fašističke snage u Hrvatskoj i Sloveniji pokušavaju da unište sve ono što je stvoreno od 1945. godine do sada. Ponosan sam da u ovim istorijskim trenucima mogu da budem rame uz rame sa njim u odbrani tekovina revolucije."
--Milo Đukanović, šef Demokratske partije socijalista Crne Gore

Bravo Milo!
Upravo je Crni Sloba bio najbolja osoba koja je omogućila da se uništi dosta onoga što je stvarano od 45-e na dalje! SLAVA MU!

Za Kralja i Otadžbinu!

Back