Био сам на збору и више никад!

Ovo mi je strašno kad pročitam, ali strašno.
Uvek spreman za razgovor ? :lol:
Čovek drži apsolutnu vlast, nasilno dominira medijskim prostorom, na pokušaj kritike odgovara rečnikom sa pijace, manipuliše podacima predstavljajući svoje angažovanje u najlepšem svetlu ..i neko tu priču ladno popije.
A jel pokušao neko da zakaže razgovor sa njim?Ja ne znam za takav slučaj.

Naravno, sve ovakve pobune naroda su spontane...Kada nesto nije spontano onda se angazuje citava jedna masinerija, obezbedi se prevoz, potplacuje se, ucenjuje, nagovara, kupuje. Dele se pokloni, obecavaju se usluge...Spontan i nezaustavljiv je bio i 9. Mart i 27. Mart i 15 Mart...
Ne postoji ništa spontano na ovom svetu.Za sve su potrebni uslovi.

Naravno, sve ovakve pobune naroda su spontane...Kada nesto nije spontano onda se angazuje citava jedna masinerija, obezbedi se prevoz, potplacuje se, ucenjuje, nagovara, kupuje. Dele se pokloni, obecavaju se usluge...Spontan i nezaustavljiv je bio i 9. Mart i 27. Mart i 15 Mart...
Ne postoji ništa spontano na ovom svetu.Za sve su potrebni uslovi.
Sve spontano i sve samo od sebe, ma naravno.

92154DBA-A47B-4175-A6BC-0254A4F9E9C7.jpeg

zlo se ruši na izborima kad mu oboriš rejting mirnim protestima ...kao što je bilo u Crnoj Gori...kad kreneš nasiljem rejting pada tebi a rste onome ko ima medije tj. mogućnost da tebe predstavi kao izvor zla... osim toga ako revolucijom nasilno smeniš vlast legalizovao si da svako svakoga može nasilno da skine sa vlasti...civilizovani narodi zato imaju izbore da se ne bi svakih par godina vodio rat oko toga ko je na vlasti...ali ti imaš mentalitet stanovnika banana države i šta ti ja tu mogu...kad si nesposoban da shvatiš način na koji je Gandi oterao Engleze iz Indije i način na koji je Milo pao...
Gandi je ubijen isto kao i Indira i ti hoces protiv Antihrista da se boris tim hipijevskim metodama.

Nije on jedini krivac za stanje u Srbiji. Postoji još desetine isto tako krivih i odgovornih. Nije ni narod na pravom putu. Previše je to posla za mlade ljude. Teško će se oni moći nositi s tim.
Nekada se nadam, a nekada ne vidim izlaz iz nemoguće situacije.
Jedno je sigurno, neće niko pomoći izvan granica Srbije. EU očekuje da se sami izbore na demokratski način, a kako?

Sve spontano i sve samo od sebe, ma naravno.

Pogledajte prilog 1706661
Čitao sam neke tekstove svetskih stručnjaka iz oblasti bezbednosti koji tvrde da je ovo spremano odavno.Čini mi se da sam baš tebi i napisao da oni kuharicu ne spominju ni za živu glavu,kao da mi ne znamo za to.Meni je sve ovo još na početku bilo sumnjivo,čim sam video da naše studente podržavaju hrvati i šiptari.Meni je to bilo sasvim dovoljno.

Nije on jedini krivac za stanje u Srbiji. Postoji još desetine isto tako krivih i odgovornih. Nije ni narod na pravom putu. Previše je to posla za mlade ljude. Teško će se oni moći nositi s tim.
Nekada se nadam, a nekada ne vidim izlaz iz nemoguće situacije.
Jedno je sigurno, neće niko pomoći izvan granica Srbije. EU očekuje da se sami izbore na demokratski način, a kako?
Na izborima,da ponude svoj program,da osnuju stranku.U stvari...studente BEŠE ne zanima politika?

Predlog broj šest. 13:13 minut!

Danas na ovoj temi u nekom trenutku @Schrodinger je odlučio da priča o fizionomiji i izgledu lica rektora Đokića, i da na osnovu toga pljuje tog čoveka.
A onda vidim u spomenutom predlogu da čitava bulumenta režimskih, javnosti poznatih .ovana isto to radi po televizijama.

Ranije sam rekao, posmatrajući pisanje Casuala, da postoji koordinacija botova na forumu i avove propagande, kako da se nastupa u određenom danu. Šrodingerov slučaju nedvosmisleno potvrdio to što sam navodio.

Ja to pričam odkad su počeli studenti da izlaze na ulice, mirni protesti, šetnje, pistaljke, udaranje u lončiće itd. Kuda vodi? Nikuda. Nemaju 2 grama mozga, ovo treba da predvodi neko daleko ozbiljniji i pametniji, neko sa vizijom. Studenti to nemaju. Ko goj tele kad udara u šarena vrata, želi da pobije ta vrata glavudžom ali ne upeva nikako, i ako ih probije nezna sta dulje. Muka mi je više od blokiranja saobraćaja, pištanja i vriske, nek udaraju tamo gde treba i nek smenjuju koga treba a ne obicne gradjane da zamlacuju.

Ja to pričam odkad su počeli studenti da izlaze na ulice, mirni protesti, šetnje, pistaljke, udaranje u lončiće itd. Kuda vodi? Nikuda. Nemaju 2 grama mozga, ovo treba da predvodi neko daleko ozbiljniji i pametniji, neko sa vizijom. Studenti to nemaju. Ko goj tele kad udara u šarena vrata, želi da pobije ta vrata glavudžom ali ne upeva nikako, i ako ih probije nezna sta dulje. Muka mi je više od blokiranja saobraćaja, pištanja i vriske, nek udaraju tamo gde treba i nek smenjuju koga treba a ne obicne gradjane da zamlacuju.
Skupstinu i predsednistvo treba blokirati i to je to.
U susutini jedva da se neko pridruzio probi generalnog strajka koja je bila bese februara.

ти си толико паметна да све време КРИТИКУ начина борбе против СНС
доживљаваш да је неко ЗА СНС?!

ово што раде студенти је ПРОПАЛО и није НИ ПЛАНИРАНО да успе!
мењај коња, дај нешто ШТО МОЖЕ ДА УСПЕ!

а то је ЈЕДНА ЛИСТА са професорима, студентима странкама....СВИ
и да се СНС одува на политичко гробље!
а то неће нико јер после од чега би живели?!
када би нестао СНС нестали би и они....

захтеви су иначе БЕСМИСЛЕНИ!
и смишљени су као бесконачна ФОР НЕКСТ петља!
...
поготово онај 20% више кинте за профе! мсм стварно!
захтев о документацији је и теоретски неостварив
јер нико и не зна колика је уопште

Ja sam takodje sve vreme za promene, ali je i meni postalo besmisleno šetanje i blokiranje svega tek tako , bez jasnog plana , ideje
Pre neko jutro blokirali tramvaje i buseve sa NBG-a vodila sam ćerku kod lekara sa 40 temperaturom, prvi put sam.psovala blokadere. Ok sve jasno , sve razumem, ali krivimo jedne kako ne misle na druge, a sad ni mi ne mislimo ma druge . Blokada i štrajk su ok da se državne firme motivišu da stanu, ali to sto ja neću raditi, a btw moja firma radi za strance, i što neću stici na posao ili bilo ko ko radi kod privatnika, apsolutno ne znači ništa. Ni iz džepa ni u dzep

Ja sam takodje sve vreme za promene, ali je i meni postalo besmisleno šetanje i blokiranje svega tek tako , bez jasnog plana , ideje
Pre neko jutro blokirali tramvaje i buseve sa NBG-a vodila sam ćerku kod lekara sa 40 temperaturom, prvi put sam.psovala blokadere. Ok sve jasno , sve razumem, ali krivimo jedne kako ne misle na druge, a sad ni mi ne mislimo ma druge . Blokada i štrajk su ok da se državne firme motivišu da stanu, ali to sto ja neću raditi, a btw moja firma radi za strance, i što neću stici na posao ili bilo ko ko radi kod privatnika, apsolutno ne znači ništa. Ni iz džepa ni u dzep
Blokada ispred skupstine i to je to, ovo je postalo besmisleno vise.

Не могу да верујем ?

Теби је спонтано оно блокиранје друмова и изазиванје тензија ДА СРБИН УДАРИ НА СРБИНА ? :kafa:

Na izborima,da ponude svoj program,da osnuju stranku.U stvari...studente BEŠE ne zanima politika?
Politika se uvukla u svakog čovjeka i u svaku stvar.
Da, oni kažu da nije politika stvar zbog koje se bune, nego uslovi za učenje, rad i život. Zar to isto nije politika? I upis u prvi razred osnovne škole je politika.
Izbori da, ali pod drugim uvjetima, na drugačiji i pošteniji način, pa ako i tada pobijedi SNS oni koji se ne mire sa ludilom da potraže spas u drugoj državi.

Politika se uvukla u svakog čovjeka i u svaku stvar.
Da, oni kažu da nije politika stvar zbog koje se bune, nego uslovi za učenje, rad i život. Zar to isto nije politika? I upis u prvi razred osnovne škole je politika.
Izbori da, ali pod drugim uvjetima, na drugačiji i pošteniji način, pa ako i tada pobijedi SNS oni koji se ne mire sa ludilom da potraže spas u drugoj državi.
Ja ne sporim da ova vlast ima propusta,ali se vidi da se trude da nas održe kao državu i da imamo svega.Više nemamo namesnike u vidu stranih ambasadora,ojačali smo kao država, sarađujemo i sa istokom i sa zapadom,počeli su da nas uvažavaju.I što je po meni najvažnije,konačno Srbi preko Drine imaju podršku naše države.

Не могу да верујем ?

Теби је спонтано оно блокиранје друмова и изазиванје тензија ДА СРБИН УДАРИ НА СРБИНА ? :kafa:
Kada imas partijske povlastice i moc onda udaras na Srbina, na svoje sunarodnike i na svoju drzavu...Tu u korenu moras da vidis problem, a ne u reakciji naroda koji nema nikakvu moc...

Back