Био сам на збору и више никад!

Politika se uvukla u svakog čovjeka i u svaku stvar.
Da, oni kažu da nije politika stvar zbog koje se bune, nego uslovi za učenje, rad i život. Zar to isto nije politika? I upis u prvi razred osnovne škole je politika.
Izbori da, ali pod drugim uvjetima, na drugačiji i pošteniji način, pa ako i tada pobijedi SNS oni koji se ne mire sa ludilom da potraže spas u drugoj državi.
Dobro je sto se uvukla ali s druge strane nije dobro zato sto je to pokazatelj da sistem ne valja, jer cim se o necemu puno prica znaci da to ne funkcionise kako treba.

Ljudi u kako je sad zovu Nizozemska mada je za mene uvek Holandija se sastoji iz vise tih zona-pokrajina , koliko se secam mozda i preko 10 i tamo ljudi ne brinu ko je predsednik, premijer cak negde i ne znaju ko je to .....jer to funkcionise kod njih normalno ...sta mene briga za vucica i njegove nebuloze sto svaki dan iznosi hocu da zivim normalno u normalnoj zemlji ne u ovoj ludnici.

Ljudi u kako je sad zovu Nizozemska mada je za mene uvek Holandija se sastoji iz vise tih zona-pokrajina , koliko se secam mozda i preko 10 i tamo ljudi ne brinu ko je predsednik, premijer cak negde i ne znaju ko je to .....jer to funkcionise kod njih normalno ...sta mene briga za vucica i njegove nebuloze sto svaki dan iznosi hocu da zivim normalno u normalnoj zemlji ne u ovoj ludnici.
Zato znaju ko je Mark Rute,a ko to zove Nizozemska:D

Izvini: ovo što sada gledam ovde na forumu sam zapazio kad sam bio prvi put u Americi - ljudi potpuno nesvesno usvajaju narative i istine sa medija koje prate, i i onda ponove priču koju su tamo čuli - tada je još šefovao Buš, i CNN ga je svojsku podržavao u vezi rata u Iraku, i kad sam o tome razgovarao sa jednom devojkom koja je inače bila žestoko protiv Buša, imam šta i da čujem: ona toliko protiv Buša, a o masovnim pogibijama civila u Iraku umesto bilo kakvog argumenta ponavlja (nesvesna da je to rekao upravo on) Bušovu izjavu da se oni u stvari međusobno ubijaju, i da Amerika nama ništa s tim, to je bilo pre nego što je došao Obama pa se CNN kao po komandi obrušio na Republikance zbog one iste stvari koju su pre toga sami usijavali do maksimuma. A posle kad su krenula suđenja za Abu Graib, onda je naravno za te iste Buš trenutno postao zločinac, kao na dugme.

Moje lično iskustvo: dok sam gledao CNN svakog dana primetio sam da malo po malo počinjem da usvajam njihove stavove: uopšte nije moguće biti gledalac neke televizije a ne potpasti pod njen uticaj - da mediji ne oblikuju javno mnjenje u potpunosti ne bi bilo ni cenzure. Ovde bukvalno sve zavisi od toga ko prati koje medije, kao i od toga kave stavove imaju ljudi sa kojima je neko stalno u kontaktu.

Svođenje svega na Informer, i vervovanje da N1 i Nova S (ne prestaju sa kampanjama za Đikasa, prvo je bio litijum, pa nadstrešnica, pa zvučni top, sve to neumorno, po nekoliko sati dnevno, bez pominjanja ičeg drugog) ipak rade za AV je samo znak da takve iste stavove deli i nečija okolina…
Ne razumem paralelu i povezivanje svakog ko nije za aktuelnu vlast sa tzv našom opozicijom i stranim medijima i politikom?
Đilas i co se provlače koliko i ovi, pa nikada ništa ne urade na izborima , niti će uraditi.
Nije ti potreban bilo koji medij da zaključiš sam kako retko šta funkcioniše. Osetiš na svojoj koži.

Ja ne sporim da ova vlast ima propusta,ali se vidi da se trude da nas održe kao državu i da imamo svega.Više nemamo namesnike u vidu stranih ambasadora,ojačali smo kao država, sarađujemo i sa istokom i sa zapadom,počeli su da nas uvažavaju.I što je po meni najvažnije,konačno Srbi preko Drine imaju podršku naše države.

stojkov za predsednika :deda:
Predsjednik u stožeru za tanko rezanje parizera.🥪

Pa probalo se već sa Jankovićem i Ponošem. Ako plasiraju nekog sličnog teško će biti drugačije.

To su jabuke i pomorandže. Niti su sada iste okolnosti u društvu i državi kao 2017. ili 2022. niti su to bili zajednički kandidati ujedinjene opozicije.

Nisam pristalica te škole mišljenja da moramo isturiti ćosićevskog kandidata da bi se porazio Vučić. Isto kao što mislim da Koštunica nije bio jedini koji je mogao da porazi Miloševića, to je narativ koji nam je nametnut nakon poznatog ishoda. Da, Koštunica je pobedio, ali ne možete biti sigurni da je JEDINI koji bi pobedio.

I sad ja treba da se povinujem pred njima kad mi kažu, kao Čanak svojevremeno, da zapušim nos i glasam za Lompara. Što ne bi oni zapušili nos i glasali za Dubravku Stojanović? Što večito mi normalni moramo da trpimo ćosićevštinu? To je klasična podvala.

Ne razumem paralelu i povezivanje svakog ko nije za aktuelnu vlast sa tzv našom opozicijom i stranim medijima i politikom?
Đilas i co se provlače koliko i ovi, pa nikada ništa ne urade na izborima , niti će uraditi.
Nije ti potreban bilo koji medij da zaključiš sam kako retko šta funkcioniše. Osetiš na svojoj koži.
SNS je neuporedivo gori od SPS-a devedesetih, prosto nevjerovatno, ali je tako.
Stranka bez ideologije, skup vukova u jagnjećoj koži, čiji je jedini cilj da što više uzmu za sebe, i posledično sjebu cijelo društvo.

Kada imas partijske povlastice i moc onda udaras na Srbina, na svoje sunarodnike i na svoju drzavu...Tu u korenu moras da vidis problem, a ne u reakciji naroda koji nema nikakvu moc...
Drumski teroristi su imali i te kakvu moć. njih 15-tak su zaustavljali čitave kolone automobila. Nismo smeli da ih pipnemo, zaštićeni su bili ko beli medvedi?

Da nije bilo tog DRUMSKOG TERORA, i ja bih poverovao da ste tu zbog nekakve pravde, ali ovako ?

Sve je ovo režirano u Londonskom institutu, sa ciljem da se izazove GRAĐANSKI RAT U SRBIJI?

Deca su nam podeljena , u osnovnim školama, na "partizane" i "četnike", deca .

Pa kažu "spontana revolucija" ?

SILOVANJE RAZUMA NA KVADRAT. :think:

Drumski teroristi su imali i te kakvu moć. njih 15-tak su zaustavljali čitave kolone automobila. Nismo smeli da ih pipnemo, zaštićeni su bili ko beli medvedi?

Da nije bilo tog DRUMSKOG TERORA, i ja bih poverovao da ste tu zbog nekakve pravde, ali ovako ?

Sve je ovo režirano u Londonskom institutu, sa ciljem da se izazove GRAĐANSKI RAT U SRBIJI?

Deca su nam podeljena , u osnovnim školama, na "partizane" i "četnike", deca .

Pa kažu "spontana revolucija" ?

SILOVANJE RAZUMA NA KVADRAT. :think:
Režirano je i da av pobije ljude na stanici korupcijom?

Дугин, коме су ћерку убили Украјинци, којима је Вучићев режим продавао муницију и дронове, има врло негативан став према протестима у Србији.
Он каже да иза протеста стоје НВО и западне службе, а да је циљ сменити режим који, поред свих зала, ипак није био довољно прозападни.

Ако такав човек, коме су ћерку убили Вучићеви пријатељи из Украјине, шаље Србима поруку да сачекају крај руске СВО, па да онда доносе одлуке у свету који се мења у нашу корист, могу да замислим какво зло и издајнике запад спрема да инсталира овде. То је можда и одговор зашто сви српски непријатељи, од домаћих издајника до Куртија, подржавају актуелне протесте.

Politika se uvukla u svakog čovjeka i u svaku stvar.
Da, oni kažu da nije politika stvar zbog koje se bune, nego uslovi za učenje, rad i život. Zar to isto nije politika? I upis u prvi razred osnovne škole je politika.
Izbori da, ali pod drugim uvjetima, na drugačiji i pošteniji način, pa ako i tada pobijedi SNS oni koji se ne mire sa ludilom da potraže spas u drugoj državi.
Може ли се овде писати српским језиком, не разумем реч "увјети" ?:kafa:

Надстрешница је минирана, то је сваком професионалцу а посебно грађевинцу, јасно.

И то су урадили професионалци наравно.

Ништа се случајно не дешава . :think:

Back