jos jedna pretnja. al sta da se radi kad je ovo nacija ljudi kukavica i kad ovim nacistima nema ko da odgovori.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koja je tvoja cena srbine, koliko srpskih glava ili ltara srpske krvi (naravno ne tvoje krvi)?
Да сутра ЕУ каже, Србија може у ЕУ, али мора се одрећи Београда. Сви Срби морају да напусте Београд, јер ми ту морамо населити нацију XY. Како би реаговали? .
U pravi si John, ali sloboda je već izgubljena
A koja je tvoja cena srbine, koliko srpskih glava ili ltara srpske krvi (naravno ne tvoje krvi)?
Европски компјутери? Преко 90% делова који се налазе у вашем рачунару долазе из Азије. Није Европа измислила ни математику, ни рачунаре. Наука? Најновија научна достигнућа су доступна свима. Или мислиш да су грађани Србије глупи, па да чекају само на оно што открију тамо на западу? Колико се ја сећам, оно је био један Србин који је осветлио запад и омогућио све ово што данас имају.
Да сутра ЕУ каже, Србија може у ЕУ, али мора се одрећи Београда. Сви Срби морају да напусте Београд, јер ми ту морамо населити нацију XY. Како би реаговали? Или да идемо још корак даље. Може Србија у ЕУ, али да се више не зове Србија. Могу и Срби у ЕУ, али морају се одрећи језика, културе, историје, нације и вере. Пристајете? Ако пристајете, не разумем шта онда уопште радите у Србији. Ако вам је држава безвредна, ако вам је нација безвредна, слободан сте човек. Лепо спремите ствари и кренете у неку емигрантску земљу, тамо примите њихово држављанство и ви сте свој проблем решили. За разлику од неких, којима је важан само новац, у овој земљи има и оних којима је слобода много важнија. Али то је нешто што ви никада нећете разумети.
Није први пут, али док постоје људи у овој држави који размишљају својом главом, постоји нада да ће сунце слободе опет обасјати Србију.

srbine ja nisam prosjak i PARAZIT koji ceka da mu ko udeli koji dinar ili polovnog golf 4 na crnogorske tablice u zamenu za njegovu istoriju, veru, narod, zemlju.
ja sam covek koji je sposoban da radi i zaradi, koji ne prodaje DEDOVINU nego ono sto je nasledio se trudi da ucini boljim SAM KOLIKO TO MOGU
a takvi kao ti leze po ceo dan , ne rade nista, ne trude se da unaprede svoj zivot nego sanjaju da dodje neko sa astrane i da im ponudi neke debele pare za imovinu koju su sticale generacije pre vas, i da onda vi krckate to sto ste prodali i da i dalje zivite kao neradnici i da parazitirate po ceo dan.
vecina ljudi koji su za EU sanjaju o tome da da neko placa debelo njihov NERAD
njima je EU socijalisticka SFRJ vol. 2
Pametni se uče na fakultetima a budale na greškama.
Ta pitanja i ulovi koja ti postavljš nam se ne postavljaju i ne bulazni.
"Ако вам је држава безвредна, ако вам је нација безвредна, слободан сте човек."
Ova naša država ako nije bezvredna, a ono je skoro bezvredna.
Dakle, slobodan sam čovek i citiram tebe:
"За разлику од неких, којима је важан само новац, у овој земљи има и оних којима је слобода много важнија."
"Лепо спремите ствари и кренете у неку емигрантску земљу"
Gde ću ja da krenem o tome ja odlučujem. A probaj ti da izađeš iz ove zemlje ako možeš.
A šta si ti? Da ti nisi dušebrižnik onih koji se ne slažu sa tobom?
Ko je ovde u opšte pisao o prodaji dedovine?
"a takvi kao ti leze po ceo dan , ne rade nista, ne trude se..."
A ti mene kao poznaješ kad možeš ovako da pišeš o meni ili samo lupendaš?
Da nisi vidovit, javlja ti se, aaa?
ljudi misle da srbi lose zive zbog ne znam kojih razloga a prava istina je da lose zive zato sto nemaju znanje, lose rade(lenji su) i ne usavrsavaju se.
zato srbi nemaju nijednu svetski respektabilnu kompaniju.
ne zato sto nemaju pare vec zato sto nemaju ideje, znanje i ne trude se.
zato japanci imaju sony, hitachi , mitsubishi, finci nokia i ericsson, amerikanci microsoft , dell , ibm , koreanci samsung i lg a srbi imaju **** da izbiju njime oci.
ni japan ni koreja nisu u EU pa im to opet ne fali i dob ro zive.
to je zato sto znaju, umeju i hoce - za razliku od srba koji ne znaju, ne umeju i nece .
pa im posle svi drugi krivi za sopstvenu nesposobnost.
Ti znash kako se radilo i placalo u SFRJ?vecina ljudi koji su za EU sanjaju o tome da da neko placa debelo njihov NERAD
njima je EU socijalisticka SFRJ vol. 2
Jadne su tvoje životne vrednosti. Život na rate - divno. Da imaš iole šira shvatanja u životu za tebe bi materijalne stvari bile potpuno nebitne u ovakvim okolnostima. Misliš li uopšte na buduće generacije Srba koji će doći ? ili samo na svoj život i svoj egzistencijalni opstanak. Život ne traje samo dok TI živiš, TREBA IMATI I NEKE IDEALE !!!
Primjedba!japanski sony je osnovan kao privatna kompanija u malenoj radionici. panasonic takodje . nisu dosli tamo amerikanci i dali im milione na tacni nego su japanci sve pokrenuli sami .
imali su znanje, vredni su bili kao niko, i imali su ideje.
a ne srbin nema nista al ocekuje da mu da neko ko zna koliku platu. smesno.
najvece lenstine su za ulazak u EU i neradnici jer ocekuju da tamo mogu da dembelisu za velike pare ....
znaci ako ne prihvatas da ti razbijaju zemlju i proteruju narod ti si za "samoizolaciju"
bas ekstra logika.
a ako prihvatis da mogu da ti uzmu koji god pozele komad drzave i da ti proteraju narod onda si "proevropski orijentisan i gledas u buducnost"
kakva gomila gluposti.
ja sam za izolaciju od EU-americkog nacizma i terora nad mojom zemljom i mojim narodom.
drugo srbija takodje lose zivi zato sto ima parazitski i lopovski ekonomski sistem koji obeshrabruje svaku privatnu inicijativu i pljacka sve one koji se odluce da nesto privatno pokrenu . cim krenes nesto da radis, jos nisi dinara zaradio eto ih da ti uzmu poreze, doprinose, eto ih raznorazni inspektori da te oderu sa kaznama ili da ti traze mito u zamenu da te ne kazne tako da je vrlo tesko prosperitati u srbiji zbog lopovskog ekonomskog i drustvenog sistema koji podstice pljacku i lopovluk.
znaci i ti si protiv Serbije?...a kako da se ponasaju kad kazu da je taj narod glup, neobrazovan, izdajnicki ako ne glasa za njih...svaka drzava u kojoj politicari na taj nacin dele narod je osudjena na propast

Primjedba!
Prije svega NIKO NIKOME - NISTA NE DAJE. To znas i sam. Da li si ti IKADA ISTA DOBIO (osim bliznjih i onih koji te vole) A DA NISI ODRADIO?