Ima li esencijalne razlike između Otomanskog carstva i EU/NATO saveza?

Površno gledaš i samo na trenutnu korist. Na to i ovi što hoće da nas nasankaju računaju.

Nema nikakve, ali apsolutno nikakve, ljubavi zapada prema Srbima i Srbiji. Jedino je interes u pitanju. Ono što mi Sbi moramo da procenimo je da li se njihov interes nama isplati.

Jer na kraju balade, oni će da ti pišu i sprovode zakone, a tada će ti biti kasno da se izvučeš bez oružane borbe.

Znači 30 država Evrope je uspelo da se integriše u "zapad", iako je tu svako sa svakim ratovao, i nekako su uspeli da ostave istoriju iza sebe, ali eto, oni svi baš mrze Srbe zbog nekog "interesa" kako kažeš i hoće da nas unište?

Jel ti je možda palo na pamet da smo mi sami izabrali da se ponašamo neprijateljski tako što se ližemo sa istočnim despotijama?

Znači 30 država Evrope je uspelo da se integriše u "zapad", iako je tu svako sa svakim ratovao, i nekako su uspeli da ostave istoriju iza sebe, ali eto, oni svi baš mrze Srbe zbog nekog "interesa" kako kažeš i hoće da nas unište?

Jel ti je možda palo na pamet da smo mi sami izabrali da se ponašamo neprijateljski tako što se ližemo sa istočnim despotijama?
Ne. Mi smo tako izabrali kada nismo prihvatili katoličanstvo.

Back