- Poruka
- 5.547
koja usrana demagogija i glupost![]()
Naduvani buzdovan, on je kao branitelj srpstva :mad::mad::mad:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja usrana demagogija i glupost![]()

Српску економију може подићи само грађани Србије својим радом. .
Алтернатива је да се ми Срби опаметимо и схватимо да Српску економију може подићи само грађани Србије својим радом.
Алтернатива је да се ми Срби опаметимо и схватимо да Српску економију може подићи само грађани Србије својим радом. Џаба улазак у ЕУ, ако се ми нећемо променити, а ако се променимо, кренемо да радимо искључиво за боље сутра наше државе, брзо ћемо видети прве успехе.
Потребно је да дође до обрачуна са криминалом, а за тако нешто само треба храбрости. У Србији се све зна. Зна се кога треба хапсити и зашто га треба хапсити. Да имамо власт, која има му'да, за 3-5 дана би имали државу ослобођену од организованог криминала.
Када су у питању наши односи са другим државама, требамо се окренути оним земљама које нас уважавају као равноправне партнере. Ко нам поставља услове, ко нас уцењује, отима територију нема шта да тражи овде.
rad je ok.
šta ćemo sa kapitalom?
imaš lovu?
Imaju lovu politicari i tzv biznismeni. To se pohapsi i konfiskuje im se sve sto imaju i vrati se narodu i drzavi i eto ti love koliko hoces.Necemo znati sta cemo sa njom koliko bi para bilo na gomili.

pa ti stvarno veruješ u to![]()
Radom se ništa ne postiže u narodu. Postiže se plaćanjem rada.
Svi mi sad radimo, al' ne zaradimo.
Да имамо 2.000 еур месечно неће моћи. Није нико у Европи после 2. светског рата имао велика месечна примања. Наша земља је уништена комунизмом, санкцијама и политиком без циља која је на сцени од 1989. године. Мора се радити два-три пута више него данас, а примања ће на почетку бити иста. Али зато ће се та енергија и рад који уложимо данас исплатити сутра.
Зашто Србија да извози малине у Холандију или Словенију, па да они тамо праве воћни сок или продају залеђене по високим ценама? Зашто ми не извозимо готов производ?
Али приоритет има борба против криминала, јер организовани криминал, који је под заштитом власти, представља највећу препреку економском опоравку Србије.
Потребно је да дође до обрачуна са криминалом, а за тако нешто само треба храбрости. У Србији се све зна. Зна се кога треба хапсити и зашто га треба хапсити. Да имамо власт, која има му'да, за 3-5 дана би имали државу ослобођену од организованог криминала.
Зашто Србија да извози малине у Холандију или Словенију, па да они тамо праве воћни сок или продају залеђене по високим ценама? Зашто ми не извозимо готов производ?

...prosle sezone ceo kontigent srpskih malina vracen iz EU zbog prekomernog prskanja, pronadjen veliki procenat bakra na njima.
Opet zavera ili...![]()
Nasa zavera hteli smo da ih trujemo, al' nije proslo. Steta...

Al zato u Rusiju i ne kontrolisu a i navikli na bakar pa im nista ne fali ko ovim plisanima jevropejcima.![]()

Толико ме заболе за Европу и тај бољи живот у њој, да што се мене тиче могу да нам прете чиме год хоће. Пишам им се на бољи живот и стандард. И на „европске вредности”. Има ли неки бистар форумаш на нама неукима овде објасни које су то вредности које персонификују Европу? Био бих му захвалан.
Bilt: Srbija bira između EU i samoizolacije
Tanjug - Pre 49 minuta
Sto imamo mi da dodamo ili oduzmemo svemu ovome sto je Bilt izrekao![]()
Da probam.
Voleo bih da kupim auto srednje klase, samo od zarađenih ili ušteđenih para od jedne godine. Ili dve. Može i kredit za isti, ali da me obična rata ne izađe pola mesečnih primanja...
zjnaci odrekao bi se srba sa kosova, srpskih crkava i manastira i kompletne srpske istorije za jedan polovan golf 4 (auto srednje klase) . posteno, ti si svoju cenu rekao....
Da, šta će nam Evropa, šta će nam svet, šta će nam kompjuteri, nauka, tržište, bilo šta? Vredi li da objašnjavam u 21. veku koje bi bile posledice autarhične (zatvorene) privrede a naročito srpske kada bi i Amerika doživela kolaps kada bi postala autarhična? Šta objašnjavati srbima koji su jedino srbi i ništa više, koji ni za to što su srbi nisu sami zaslužni? Očekujemo li da će oni koji nisu mogli da uzdignu sebe uzdići srpstvo. I umesto da naša sramota bude sakrivena, politički kreteni se ponose sa njom.
Pa ratujte gospodo budale, srbujte, ginite, jer vas je još dosta ostalo iz prethodnih junačkih ratova, samo mene ne zovite da vam se pridružim jer moji neprijatelji ste Vi.