Bilt: Srbija bira između EU i samoizolacije

Ma yebes Evropu , tamo nema bureka ni jogurta .

Izem ti tu Evropsku Uniju nema gde ni rostilj od kuceta s nogu da pojedes .

Bolje bre da budes sit i u Srbiji nego da lutas Parizom u potrazi sa gurmanskom .

Ma Amsterdam i Berlin mogu da sanjaju lepote Zelenog Venca . Znas kad ce oni bre to da imaju ?!

Jedan London nikad nece slobodan kao Vranje,Leskovac,Aleksinac,Pirot,Prokuplje .

Jedan Madrid ne moze da ima to stanje svesti koje ima jedna Kursumlija .

Алтернатива је да се ми Срби опаметимо и схватимо да Српску економију може подићи само грађани Србије својим радом. Џаба улазак у ЕУ, ако се ми нећемо променити, а ако се променимо, кренемо да радимо искључиво за боље сутра наше државе, брзо ћемо видети прве успехе.

Потребно је да дође до обрачуна са криминалом, а за тако нешто само треба храбрости. У Србији се све зна. Зна се кога треба хапсити и зашто га треба хапсити. Да имамо власт, која има му'да, за 3-5 дана би имали државу ослобођену од организованог криминала.

Када су у питању наши односи са другим државама, требамо се окренути оним земљама које нас уважавају као равноправне партнере. Ко нам поставља услове, ко нас уцењује, отима територију нема шта да тражи овде.

Алтернатива је да се ми Срби опаметимо и схватимо да Српску економију може подићи само грађани Србије својим радом. Џаба улазак у ЕУ, ако се ми нећемо променити, а ако се променимо, кренемо да радимо искључиво за боље сутра наше државе, брзо ћемо видети прве успехе.

Потребно је да дође до обрачуна са криминалом, а за тако нешто само треба храбрости. У Србији се све зна. Зна се кога треба хапсити и зашто га треба хапсити. Да имамо власт, која има му'да, за 3-5 дана би имали државу ослобођену од организованог криминала.

Када су у питању наши односи са другим државама, требамо се окренути оним земљама које нас уважавају као равноправне партнере. Ко нам поставља услове, ко нас уцењује, отима територију нема шта да тражи овде.

Sto bi neki rekli......POTPISUJEM

pa ti stvarno veruješ u to:lol:

Pa normalno da se to nikada deseti nece.Tj sanse su toliko male da je to strasno.
Trenutno su lopovi na vlasti a isto tako su lopovi i u opoziciji tako da kako god okrenes od lopova ne mozes da pobegnes.Samo je pitanje koji su veci lopovi.Za sada su ovi vrh.Ali kad pomislis da vecih lopova nema uvek se pojavi veci.

Radom se ništa ne postiže u narodu. Postiže se plaćanjem rada.
Svi mi sad radimo, al' ne zaradimo.

Да имамо 2.000 еур месечно неће моћи. Није нико у Европи после 2. светског рата имао велика месечна примања. Наша земља је уништена комунизмом, санкцијама и политиком без циља која је на сцени од 1989. године. Мора се радити два-три пута више него данас, а примања ће на почетку бити иста. Али зато ће се та енергија и рад који уложимо данас исплатити сутра.

Зашто Србија да извози малине у Холандију или Словенију, па да они тамо праве воћни сок или продају залеђене по високим ценама? Зашто ми не извозимо готов производ?

Али приоритет има борба против криминала, јер организовани криминал, који је под заштитом власти, представља највећу препреку економском опоравку Србије.

Да имамо 2.000 еур месечно неће моћи. Није нико у Европи после 2. светског рата имао велика месечна примања. Наша земља је уништена комунизмом, санкцијама и политиком без циља која је на сцени од 1989. године. Мора се радити два-три пута више него данас, а примања ће на почетку бити иста. Али зато ће се та енергија и рад који уложимо данас исплатити сутра.

Зашто Србија да извози малине у Холандију или Словенију, па да они тамо праве воћни сок или продају залеђене по високим ценама? Зашто ми не извозимо готов производ?

Али приоритет има борба против криминала, јер организовани криминал, који је под заштитом власти, представља највећу препреку економском опоравку Србије.

Opet tacno.
Lopovluk ,kriminal i korupcija su vise unazadili Srbiju nego bombardovanje,rat u okruzenju i sankcije zajedno.

...prosle sezone ceo kontigent srpskih malina vracen iz EU zbog prekomernog prskanja, pronadjen veliki procenat bakra na njima.
Opet zavera ili...:?:

Al zato u Rusiju i ne kontrolisu a i navikli na bakar pa im nista ne fali ko ovim plisanima jevropejcima.:mrgreen:

....znaci cepaju i bakar u pauzama s votkom :)

_340232_yeltsin300.jpg

Толико ме заболе за Европу и тај бољи живот у њој, да што се мене тиче могу да нам прете чиме год хоће. Пишам им се на бољи живот и стандард. И на „европске вредности”. Има ли неки бистар форумаш на нама неукима овде објасни које су то вредности које персонификују Европу? Био бих му захвалан.

Iskopah slučajno ovaj post.
Budalama ne vredi ni objašnjavati za razliku od dece. Razlika između budale i deteta je u godinama i što dete ima šansi da nešto i nauči, u suprotnom vremenom postane budala. Dakle, srpske budale su mi se popele na jednu stvar (figurativno), kao i njihovo srbovanje. Tako mi je drago što ih sada ova poslednja dešavanja lupaju po emocijama i nadam se da će ih lupati i po glavi i po džepu i po egzistenciji. Šteta jedino što je alkohol dozvoljen pa će tugu ubijati pijanstvom ******eći političke floskule nesvesni bilo čega i jedino zainteresovani da se naljoskaju. Muka je što pored pijanih i zaglupljenih imbecila koji nikako da izumru ili se barem istrezne, usranu srpsku politiku moraju da trpe i oni koji zaslužuju nešto bolje, jer i imbecili imaju pravo glasa. Nemam ja ništa protiv imbecila već protiv sistema koji dozvoljava da ljudi nesposobni da sagledaju stvarnost i odlučuju o sebi, odlučuju i o drugima. To je valjda demokratija - sistem u kome imbecil na glasačkom tasu vredi isto kao akademik. Zar očekujemo da će glupi shvatiti da su glupi pa odluke prepustiti pametnima? A ko su pametni? Oni najgluplji najmanje sumnjaju u svoju pamet. Zar mislimo da nam pametni vode državu? Da su pametni i da se pamet pita ne bi bilo toliko razlika između njih i lako bi mogli da se slože. Kad su budale u vrhu politike (kako li su došli tamo), šta onda očekivati od običnog i "svepametnog" građanina.
Da, šta će nam Evropa, šta će nam svet, šta će nam kompjuteri, nauka, tržište, bilo šta? Vredi li da objašnjavam u 21. veku koje bi bile posledice autarhične (zatvorene) privrede a naročito srpske kada bi i Amerika doživela kolaps kada bi postala autarhična? Šta objašnjavati srbima koji su jedino srbi i ništa više, koji ni za to što su srbi nisu sami zaslužni? Očekujemo li da će oni koji nisu mogli da uzdignu sebe uzdići srpstvo. I umesto da naša sramota bude sakrivena, politički kreteni se ponose sa njom.
Pa ratujte gospodo budale, srbujte, ginite, jer vas je još dosta ostalo iz prethodnih junačkih ratova, samo mene ne zovite da vam se pridružim jer moji neprijatelji ste Vi.

Прошле године су вршили анализу природних производа који су продају по супрмаркетима држава ЕУ. Њихови производи су загађени од прекомерног прскања и у 95% природних производа пронашли су огромну концентрацију пестицида које изазивају карциномне болести.

Da probam.
Voleo bih da kupim auto srednje klase, samo od zarađenih ili ušteđenih para od jedne godine. Ili dve. Može i kredit za isti, ali da me obična rata ne izađe pola mesečnih primanja...

zjnaci odrekao bi se srba sa kosova, srpskih crkava i manastira i kompletne srpske istorije za jedan polovan golf 4 (auto srednje klase) . posteno, ti si svoju cenu rekao....

Da, šta će nam Evropa, šta će nam svet, šta će nam kompjuteri, nauka, tržište, bilo šta? Vredi li da objašnjavam u 21. veku koje bi bile posledice autarhične (zatvorene) privrede a naročito srpske kada bi i Amerika doživela kolaps kada bi postala autarhična? Šta objašnjavati srbima koji su jedino srbi i ništa više, koji ni za to što su srbi nisu sami zaslužni? Očekujemo li da će oni koji nisu mogli da uzdignu sebe uzdići srpstvo. I umesto da naša sramota bude sakrivena, politički kreteni se ponose sa njom.
Pa ratujte gospodo budale, srbujte, ginite, jer vas je još dosta ostalo iz prethodnih junačkih ratova, samo mene ne zovite da vam se pridružim jer moji neprijatelji ste Vi.

Европски компјутери? Преко 90% делова који се налазе у вашем рачунару долазе из Азије. Није Европа измислила ни математику, ни рачунаре. Наука? Најновија научна достигнућа су доступна свима. Или мислиш да су грађани Србије глупи, па да чекају само на оно што открију тамо на западу? Колико се ја сећам, оно је био један Србин који је осветлио запад и омогућио све ово што данас имају.

Да сутра ЕУ каже, Србија може у ЕУ, али мора се одрећи Београда. Сви Срби морају да напусте Београд, јер ми ту морамо населити нацију XY. Како би реаговали? Или да идемо још корак даље. Може Србија у ЕУ, али да се више не зове Србија. Могу и Срби у ЕУ, али морају се одрећи језика, културе, историје, нације и вере. Пристајете? Ако пристајете, не разумем шта онда уопште радите у Србији. Ако вам је држава безвредна, ако вам је нација безвредна, слободан сте човек. Лепо спремите ствари и кренете у неку емигрантску земљу, тамо примите њихово држављанство и ви сте свој проблем решили. За разлику од неких, којима је важан само новац, у овој земљи има и оних којима је слобода много важнија. Али то је нешто што ви никада нећете разумети.

Back