Bilt: Srbija bira između EU i samoizolacije

Pre svega moras da budes svezna da svi ovi su sada protiv nas i u istoriji su to isto bili. Interesi su uvek isti, ne menjaju se i istorija se periodicno ponavlja.

A sto se tice tih koji nas kao zavadjavaju... mors biti svesna da ovi odavde kad odu na zapad pljuju Srbiju kao d aje najgora na svetu. Znaci zuti kad aodu na zapad, Kandicka i njoj slicne spodobe vrse tesku pljuvaciju i crnjenej Srbije pa ond aonaj tamo kd cuje nekog iz Srbije koji pljuje sopstvenu zemlju ne moze nist apozitivno o Srbiji da misli... ako uzmemo da je taj neki tamo neutralan u odnosu na Srbiju i da neam bas mnogo pojam sta se desava. Takva prica podize moralno opravdanje onima koji su vec neprijatelji Srbije a odbija prijatelje i obara im moral koji pravedno imaju kada brane Srbe i Srbiju.

Znaci domaci kvislinzi su najgori neprijatelji koje jedannarod moze da ima. Skidanje njih sa grbace je osnovni zadatak svakog gradjanina ove zemlje.
svezana, ovako => ?
Ma kakvi kvislinci..pa Vitkung Kvisling je davno umro...
i zivimo u 2008 e sad...znam da je MART MJESEC, ali nesto ne znam koji je DATUM. Zasto ne znam koji je datum...pa CRKVENI I OVAJ "obicni" kalendar me zbunjuju.
"Obicni" koristi NORMALAN SVIJET. A ovaj Crkveni...nesto ne znam bas dobro kako to ide i kojem treba vjerovati.

svezana, ovako => ?
i zivimo u 2008 e sad...znam da je MART MJESEC, ali nesto ne znam koji je DATUM. Zasto ne znam koji je datum...pa CRKVENI I OVAJ "obicni" kalendar me zbunjuju.
"Obicni" koristi NORMALAN SVIJET. A ovaj Crkveni...nesto ne znam bas dobro kako to ide i kojem treba vjerovati.

mogla bi ti crnogorko konacno i za sva vremena da odskakuces od srbije i iz srbije u svoj rodni kamenjar.

svezana, ovako => ?

Lapsus calami, u brzini pogresim pokoje slove a posto mi se zuri na spavanje ne ispravljam... shvatila si ti sta sam ja napisao...

Ostali deo tvog pisanja je TOTLANO NEBITAN posebno imajuci u vodu da se pravis luda... a opet mozda ti i ne znas za sta je Kvisling sinonim? :lol:

Šta kaže Bilt:EU ili "samoizolacija"?!Kakav idiot.Znači,,ako se dobrovoljno ne naguzuimo oni će nas "samoizolovati" i još nas optužiti kako smo nekooperativni,a neki u ovoj zemlji hrle takvima u zagrljaj.Pa u redu,ko hoće u EU neka dođe po vizu i šut-kartu i pravac u Brisel,a nas koji nećemo u taj"RAJ" samo pustite na miru.Sad nas pustite da spavamo.Vidite li vi koliko je sati?

Šta kaže Bilt:EU ili "samoizolacija"?!Kakav idiot.Znači,,ako se dobrovoljno ne naguzuimo oni će nas "samoizolovati" i još nas optužiti kako smo nekooperativni,a neki u ovoj zemlji hrle takvima u zagrljaj.Pa u redu,ko hoće u EU neka dođe po vizu i šut-kartu i pravac u Brisel,a nas koji nećemo u taj"RAJ" samo pustite na miru.Sad nas pustite da spavamo.Vidite li vi koliko je sati?
Mislim da su ljudi u Srbiji vec dugo vremena kako ti kazesh "naguzeni".
Izgubise sve ratove sto su zapocinjali posljednjih 20 godina...Izgubise teritorije za koje su smatrali (i de fakto jesu BILE) da su Srbija. Odvedose i dovedose narod na ivicu bijede i cemera.

Bilt: Srbija bira između EU i samoizolacije
Tanjug - Pre 49 minuta

PRIŠTINA - Ministar spoljnih poslova Švedske Karl Bilt ocenio je danas da građani Srbije na vanrednim parlamentarnim izborima biraju između integracije u Evropsku uniju i samoizolacije.

On je, po završetku posete Kosovu i Metohiji, na konferenciji za novinare na aerodromu u Prištini istakao da rezultat izbora u Srbiji neće uticati na Kosovo, ali će uticati na evropsku budućnost Srbije.

Bilt je dodao da su vanredni parlamentarni izbori, čije je raspisivanje srpski premijer Vojislav koštunica zatražio za 11. maj, važni za ceo region.

"Ako se ne završi ovaj period tokom kojeg je Srbija klizila u samoizolaciju to neće biti dobro ni za stabilnost regiona", naveo je on i izrazio uverenje da će Srbija nastaviti evropski put.

Bilt je prvi šef diplomatije zemalja Evropske unije koji je posetio Kosovo i Metohiju posle jednostranog proglašenja nezavisnosti 17. februara, koju je Švedska priznala prošle nedelje.

Bilt se juče u Prištini sastao sa predsednikom Kosova Fatmirom Sejdiuom i premijerom Hašimom Tačijem.

On je obećao pomoć Ssvedske za Kosovo i Metohiju, ali je ocenio da Kosovo tokom narednih godina očekuju veliki izazovi, posebno u ekonomskom razvoju.

.................................................................

eto tako.
Sto imamo mi da dodamo ili oduzmemo svemu ovome sto je Bilt izrekao :?:

Zaboravio je samo da ga izvadi i da nas popisa...

Tu se radi o prostačkom podmetanju termina. Svakom pametnom je jasno da se tu ne radi o samoizolaciji nego oizolaciji od strane fašistoidne nasilničke i lihvarske organizacije zvane EU ili kako se popularno u Rusiji zove četvrtog rajha.
O samoizolaciji se može govoriti u slučaju Burme, Severne Koreje i sl., ali nikako i u slučaju Srbije.
Kod EU važi ona "ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće".

Pokušaće još jednom da nas pomore glađu, a istovremeno će tvrditi da mi to sami sebi radimo. Već viđeno. Samo ovaj put su se zajebali. Konstelacija snaga u svetu je promenjena u odnosu na 90-te. Neće moći provući kroz SB nikakve sankcije prema nama, te će biti suočeni sa izborom ili da nam sjašu s vrata ili da primene izolaciju kao ogoljenu silu. Time će baš dokazati koliko su civilizovani.

Iskopah slučajno ovaj post.
Budalama ne vredi ni objašnjavati za razliku od dece. Razlika između budale i deteta je u godinama i što dete ima šansi da nešto i nauči, u suprotnom vremenom postane budala. Dakle, srpske budale su mi se popele na jednu stvar (figurativno), kao i njihovo srbovanje. Tako mi je drago što ih sada ova poslednja dešavanja lupaju po emocijama i nadam se da će ih lupati i po glavi i po džepu i po egzistenciji. Šteta jedino što je alkohol dozvoljen pa će tugu ubijati pijanstvom ******eći političke floskule nesvesni bilo čega i jedino zainteresovani da se naljoskaju. Muka je što pored pijanih i zaglupljenih imbecila koji nikako da izumru ili se barem istrezne, usranu srpsku politiku moraju da trpe i oni koji zaslužuju nešto bolje, jer i imbecili imaju pravo glasa. Nemam ja ništa protiv imbecila već protiv sistema koji dozvoljava da ljudi nesposobni da sagledaju stvarnost i odlučuju o sebi, odlučuju i o drugima. To je valjda demokratija - sistem u kome imbecil na glasačkom tasu vredi isto kao akademik. Zar očekujemo da će glupi shvatiti da su glupi pa odluke prepustiti pametnima? A ko su pametni? Oni najgluplji najmanje sumnjaju u svoju pamet. Zar mislimo da nam pametni vode državu? Da su pametni i da se pamet pita ne bi bilo toliko razlika između njih i lako bi mogli da se slože. Kad su budale u vrhu politike (kako li su došli tamo), šta onda očekivati od običnog i "svepametnog" građanina.
Da, šta će nam Evropa, šta će nam svet, šta će nam kompjuteri, nauka, tržište, bilo šta? Vredi li da objašnjavam u 21. veku koje bi bile posledice autarhične (zatvorene) privrede a naročito srpske kada bi i Amerika doživela kolaps kada bi postala autarhična? Šta objašnjavati srbima koji su jedino srbi i ništa više, koji ni za to što su srbi nisu sami zaslužni? Očekujemo li da će oni koji nisu mogli da uzdignu sebe uzdići srpstvo. I umesto da naša sramota bude sakrivena, politički kreteni se ponose sa njom.
Pa ratujte gospodo budale, srbujte, ginite, jer vas je još dosta ostalo iz prethodnih junačkih ratova, samo mene ne zovite da vam se pridružim jer moji neprijatelji ste Vi.

Hehe sto je pametan ovoj sto je ovo napisao... (smajli koji mnoooogo povraca)

Bas je lepo videtikad tak neko krene da pljuje po Srbima pa onda krene da ubacije reci i fraze koje niko nikad nije rekao. Ali nema veze, bitno je da Srbi pljuju.

Ne znam kad je neki nacionalista ili kako vi volite da kazete patriota, rekao da nam ne trebaju kompijuteri, nauka, tehnologija, kapital, da ne treba poslovati sa zapadom itd. posebno da je to rekao neko od istaknutih nacionalnih politicara.

A rat samo vi spominjete i galamite na tu temu a da pri tom niko od nacionalista na to ne poziva cak redovno odbija tu mogucnost i potrebu za tim. ALi nema veze, ako to sluzi sa pljuvacinu Srba onda je dozvoljeno.

Prica je bedna i jadna... ko se na ovo pali zalim ga.

Ja volim moju prelepu i prebogatu Srbiju i moj predobar, gostoljubiv, pravedan, kuturan i posten srpski narod ! Kome se ovde ne svidja... EU mu je levo na karti, sretan put.

Tu se radi o prostačkom podmetanju termina. Svakom pametnom je jasno da se tu ne radi o samoizolaciji nego oizolaciji od strane fašistoidne nasilničke i lihvarske organizacije zvane EU ili kako se popularno u Rusiji zove četvrtog rajha.
O samoizolaciji se može govoriti u slučaju Burme, Severne Koreje i sl., ali nikako i u slučaju Srbije.
Kod EU važi ona "ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće".

Pokušaće još jednom da nas pomore glađu, a istovremeno će tvrditi da mi to sami sebi radimo. Već viđeno. Samo ovaj put su se zajebali. Konstelacija snaga u svetu je promenjena u odnosu na 90-te. Neće moći provući kroz SB nikakve sankcije prema nama, te će biti suočeni sa izborom ili da nam sjašu s vrata ili da primene izolaciju kao ogoljenu silu. Time će baš dokazati koliko su civilizovani.

Bravo !!! Ali ajd ti to objasni ovim nasim poklonicima EU Boga a da oni to shvate. Slepi kod ociju a na foloskule i bajke se pale kao hepo kockica :lol:

Bravo !!! Ali ajd ti to objasni ovim nasim poklonicima EU Boga a da oni to shvate. Slepi kod ociju a na foloskule i bajke se pale kao hepo kockica :lol:

Objasniće im se samo.
Kad na izborima izgubi ova njihova Tadićevska (čitaj Nedićevska) opcija i srbija preživi uprkos tome, a možda čak i postane uvažavana od EU, jer kad ti nekom svaki dan lupaš šljage, a on se ne brani, tada ga ni ne ceniš.

Drago mi je da konstatujes da je "nazalost" republika, jer ovde ima dosta njih kojima to odgovara. NAZALOST!
Ma pravo da ti kazem nesto...
nakon svih ovih decenija ludila u Srbiji i totalnog pomrachenja uma kod ogromne vecine srpskog naroda nije ni cudo sto konstatujem rijecju - NAZALOST.... zasto moram upotrijebiti tu rijech?
Pa zato sto bi se pojedinci sa foruma nasli da kazu kako se ja radujem srpskom gubitku, ali nije bez razloga nastavljeno sa nabrajanjem NEZAVISNIH DRZAVA na prostoru bivhe Yugoslavije, da im ukazem da je ipak "Republika Kosovo" - Nezavisna Drzava.

Back