cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
svezana, ovako =>Pre svega moras da budes svezna da svi ovi su sada protiv nas i u istoriji su to isto bili. Interesi su uvek isti, ne menjaju se i istorija se periodicno ponavlja.
A sto se tice tih koji nas kao zavadjavaju... mors biti svesna da ovi odavde kad odu na zapad pljuju Srbiju kao d aje najgora na svetu. Znaci zuti kad aodu na zapad, Kandicka i njoj slicne spodobe vrse tesku pljuvaciju i crnjenej Srbije pa ond aonaj tamo kd cuje nekog iz Srbije koji pljuje sopstvenu zemlju ne moze nist apozitivno o Srbiji da misli... ako uzmemo da je taj neki tamo neutralan u odnosu na Srbiju i da neam bas mnogo pojam sta se desava. Takva prica podize moralno opravdanje onima koji su vec neprijatelji Srbije a odbija prijatelje i obara im moral koji pravedno imaju kada brane Srbe i Srbiju.
Znaci domaci kvislinzi su najgori neprijatelji koje jedannarod moze da ima. Skidanje njih sa grbace je osnovni zadatak svakog gradjanina ove zemlje.
Ma kakvi kvislinci..pa Vitkung Kvisling je davno umro...
i zivimo u 2008 e sad...znam da je MART MJESEC, ali nesto ne znam koji je DATUM. Zasto ne znam koji je datum...pa CRKVENI I OVAJ "obicni" kalendar me zbunjuju.
"Obicni" koristi NORMALAN SVIJET. A ovaj Crkveni...nesto ne znam bas dobro kako to ide i kojem treba vjerovati.