Bila sam na tretmanu

Da imate para viska bili otišli na tretman ljepote ?

• Da

glasova: 11 50,0%
  • Ne

glasova: 12 54,5%

• Ukupno glasova
    22
Ljudi bi trebalo da stare dostojanstveno. Ne razumem potrebu od babe devojka ili od dede mladic.
Niti je telo isto niti je nacin razmisljanja isti. Telo ima drugaciji ritam.
Ono sto sam mogla sa 20 sa 30 sa i ovim mojim godinama ne mogu. Da vezbam i da se mucim ne ide bas uz moje godine.
Zato sam duhom iznad svih nametnutih pravila i ponasam se tako da nikoga ne ugrozavam a ja sam sama sa sobom u miru.

molim te

Juče mi je 36-godišnjakinja rekla da svaka bora priča priču i da je moraš nositi sa ponosom

Sa 36 godina, razmišljala sam na isti način

molim te

Juče mi je 36-godišnjakinja rekla da svaka bora priča priču i da je moraš nositi sa ponosom

Sa 36 godina, razmišljala sam na isti način
Pusti te prazne priče ponos ovo ono.
To je ista prazna priča kao i feminizam i bezbroj drugih stvari.
Radi šta možeš da uradiš gde možeš da uradiš.Kakav ponos koji q...
Bitno je..biti bogat lep zgodan koliko se može sve ostalo je laž.

Definitivno ne,prije 20g sam skupila paru da povecam grudi,ali u zadnji tren moj zdrav razum mi je rekao ne radi to od sebe,sav novac ,, ,sam potrosila na plahte,jastuke i deke i donirala,nije mi niti malo zao zbog toga,opet bi isto napravila.

Kakva sam,, takva sam,ne zelim da se minjam zbog ikoga....Imala ja usnice ili grudi velike ili male,,,, nebitno skroz,bitno je da me zdravlje sluzi nista drugo.

Definitivno ne,prije 20g sam skupila paru da povecam grudi,ali u zadnji tren moj zdrav razum mi je rekao ne radi to od sebe,sav novac ,, ,sam potrosila na plahte,jastuke i deke i donirala,nije mi niti malo zao zbog toga,opet bi isto napravila.

Kakva sam,, takva sam,ne zelim da se minjam zbog ikoga....Imala ja usnice ili grudi velike ili male,,,, nebitno skroz,bitno je da me zdravlje sluzi nista drugo.

Svi oko mene to praktikuju i većina još ima obraza da me laze

Na pitanje “izgledaš nekako frisko, šta si radila “

Sledi “vjeruj ništa , ne jedem meso i prešla sam na musli”

A ja znam dje su im bore bile a one meni pričaju priču o musliju

Ajde ?

Istina to vidim svaki dan oko sebe,lazu ubiti sebe te osobe.
Ja ih niti ne pitam ,,,niti me briga..

Ne zelim biti kao druge ,,sve su iste postale zategnute i usnica debelih ,sad se i obrve crtaju i farbaju uzasno to izgleda ,,,,Ne sudim nikoga,neka svatko radi od sebe sto hoce.
Znam da sam imala priliku i mogu danas sigurno lakse nego prije 20g ali necu i ne zelim,za te novce mogu nekom platiti rucak,veceru,robu kupiti onom bas kome je potrebno...Ne sramim se svojih godina ni svojih bora neka ih,, znaci da sam tu,ziva sam jos....

Svi oko mene to praktikuju i većina još ima obraza da me laze

Na pitanje “izgledaš nekako frisko, šta si radila “

Sledi “vjeruj ništa , ne jedem meso i prešla sam na musli”

A ja znam dje su im bore bile a one meni pričaju priču o musliju

Ajde ?

meni je bolje kad kažu da su radile usne ali da to ništa ne boli :mrgreen:

Back