- Poruka
- 43.655
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj da je od danas imas u vidu kao potencijalnu Gospodju Jugoslava Čvarka? …Yubaba, Yubaba...
![]()

Gornja ili donja usna?

Bila sam danas na prvoj hialoronskoj seansi
Usana
Već mi se sad dopada oblik i verujem da će izgledati fenomenalno
Boljelo je u pm
Ali to nija tema
Tema je oni muškarci koji su tamo čekali da dodju na red
I većini muškaraca presadjuju kosu
Znaci koliko se žene osudjuju zbog usana i plastike i sami muškarci dosta toga “rade” da bi bili lepši ili da nemaju komplekse
Ja sam dakle sredila merkelove bore , i usne 0,5 hialoronom
Nije potrebno da lažete da ništa nebi promjenili vidjela sam u praksi koliko je bilo naroda razlicitih godina muškaraca i žena
Pogledajte prilog 1551779

ocel bar moci da unovcis tu svoju novootkrivenu lepotu ?700 evrica je otišlo za 30 minuta
Srkati ću supicu na slancicu
Ništa ja ne znam!!!Priznaj da je od danas imas u vidu kao potencijalnu Gospodju Jugoslava Čvarka? …![]()
![]()
To kažem kao neko ko povremeno pije kafu sa vrhunskim plastičarima u srbiji.

Jeste. Samo slazem zlatne poluge i pevusim…Ništa ja ne znam!!!
Uostalom, tako i ti brojiš pare, rekla si da zlato čuvaš doma i u banci, samo nisi napisala da se radi o banci u tvom vlasništvu!
Joj, Jevreju jedan... obje imate škrinju s blagom, a ja sirota, tužna mačka lutalica...
![]()

VadikalkaKada sam birala nik samo sam iskucala nesto sto mi je bilo smesno i za divno cudo nik nije bio zauzet. Nema nekog posebnog razloga![]()
Plaća tebe nemačka vlada za badava posao, tako da su mogli ladno da ti plate i ovih 700 eura700 evrica je otišlo za 30 minuta
Srkati ću supicu na slancicu

Svidja mi se ideja Ultherapy, ali to ima efekta samo kada se radi na vreme, tj. kada koza lica jos nije dobila velike bore.
Da. Svako je poseban i jedinstven na svoj način, to je prava lepota. Ajd da svi ličimo na par odabranih mustri iz ponude ...Ja sam shvatanja da čovek treba da stari i izgleda onako kako mu je priroda dala. U redu neku vidni defekti tipa baš klempave uši, neki ožiljak, beleg ili nešto što onako vidno smeta čoveku. Ali ovako to napumpavanje usana i jagodica, uobličavanje vilice, prenaglašene obrve, presađivanje kose... Što to? Em izgleda vidno veštački, em nije ni lepo. Ne znam ko je i zašto ubedio te ljude da to rade.
Jašta brateBolje qurvu da platim nego to "iulepsavanje".
Plaća tebe nemačka vlada za badava posao, tako da su mogli ladno da ti plate i ovih 700 eura![]()