mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.083
Gledam žene koje skidaju te bore sa lica imaju neki mamutski izraz lica? Kao pračovek kromanjonac izgledaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraću i ja malo na pomlađivanje da odem.Krajnje je vreme.
….Hoću.Javi….
Gledam žene koje skidaju te bore sa lica imaju neki mamutski izraz lica? Kao pračovek kromanjonac izgledaju.
Ljudi bi trebalo da stare dostojanstveno. Ne razumem potrebu od babe devojka ili od dede mladic.
Niti je telo isto niti je nacin razmisljanja isti. Telo ima drugaciji ritam.
Ono sto sam mogla sa 20 sa 30 sa i ovim mojim godinama ne mogu. Da vezbam i da se mucim ne ide bas uz moje godine.
Zato sam duhom iznad svih nametnutih pravila i ponasam se tako da nikoga ne ugrozavam a ja sam sama sa sobom u miru.
molim te
Juče mi je 36-godišnjakinja rekla da svaka bora priča priču i da je moraš nositi sa ponosom
Sa 36 godina, razmišljala sam na isti način
.... sa 36 .... e svasta sa tom "devojcicom" ... bolje da cutim koliko mi leta kazhi ......... sa 36 .... e svasta sa tom "devojcicom" ... bolje da cutim koliko mi leta
![]()
Jeeeesteee ....samo od te sređene olupine posle imaš neku korist...Da produžiš svoj vek trajanja.
Imaš samo jedan život.
U teoriji svako to može.U praksi..jako teško.Da produžiš svoj vek trajanja.
To ti je kao kad uzmeš neku olupinu sa auto otpada i kreneš projekat od 0 .
Da ti pojednostavim.
Ne razumem.Od svakog sređivanja imaš korist.Jeeeesteee ....samo od te sređene olupine posle imaš neku korist...
Jel si ti sigurna da ima samo 36 godina?molim te
Juče mi je 36-godišnjakinja rekla da svaka bora priča priču i da je moraš nositi sa ponosom
Pusti te prazne priče ponos ovo ono.molim te
Pusti te prazne priče ponos ovo ono.
To je ista prazna priča kao i feminizam i bezbroj drugih stvari.
Radi šta možeš da uradiš gde možeš da uradiš.Kakav ponos koji q...
Bitno je..biti bogat lep zgodan koliko se može sve ostalo je laž.
I kad nismo verovali da moze gore sta ces sad taknuto maknuto nema nazad
RKL. To je laž. Veruj mi.Neprirodna pojava.U feminizam ne pipaj i biće sve okEy
![]()
Ja bi rekao, a ti misli što želiš.
Ovo je gov*no, a ne ženka.
Plastičarija u njoj smrdi do neba.
Čak i u toj niskoj rezoluciji sa slike.
Znao bi!!!Dečko, ne lupetaj. Da nisam rekla, niko ne bi znao. Jedna od najprirodnijih faca u Holivudu
Definitivno ne,prije 20g sam skupila paru da povecam grudi,ali u zadnji tren moj zdrav razum mi je rekao ne radi to od sebe,sav novac ,, ,sam potrosila na plahte,jastuke i deke i donirala,nije mi niti malo zao zbog toga,opet bi isto napravila.
Kakva sam,, takva sam,ne zelim da se minjam zbog ikoga....Imala ja usnice ili grudi velike ili male,,,, nebitno skroz,bitno je da me zdravlje sluzi nista drugo.
Svi oko mene to praktikuju i većina još ima obraza da me laze
Na pitanje “izgledaš nekako frisko, šta si radila “
Sledi “vjeruj ništa , ne jedem meso i prešla sam na musli”
A ja znam dje su im bore bile a one meni pričaju priču o musliju
Ajde ?

meni je bolje kad kažu da su radile usne ali da to ništa ne boli![]()