Kafić Bife Doris

Pixi, ako si tu daj nam neki znak

Ouija Board Horror GIF by Shudder

Juče je nije bilo, nisam se ni nadao da će se moma zaletjeti u još jedan ovakav poduhvat.

Najjače je što bi sad u ovom Opusti se dijelu foruma svako trebao otvoriti po jednu kafanu, kad već nisu vezane za matični ptf.

Ne znam što stvarate takvu atmosferu, svi su na tu temu i došli zbog Mome.
A to podjebavanje "blato na cipelama" i slično. Pa eto vam otvorite kafanu samo za sebe. Ko vas drži niko i nije zbog vas dvoje tamo pisao. Samo ste nepotrebno nešto stalno mračili. Niko vam se nije ni obraćao niti primećivao da ste tu.
Što se mene tiče možete da zatvorite i ovu.😭

Mene je stvarno Stugoc iznenadio dolaskom, osetio sam se kao uhvaćen u prevari etc. Tako da teorija da je neko organizovao masovni upad da osujeti temu je bezvezna. Znam da me Ligamjent zamišlja kao onog Greedy Jewa što kuje zavere, al ono.

Mene je stvarno Stugoc iznenadio dolaskom, osetio sam se kao uhvaćen u prevari etc. Tako da teorija da je neko organizovao masovni upad da osujeti temu je bezvezna. Znam da me Ligamjent zamišlja kao onog Greedy Jewa što kuje zavere, al ono.
Ne pričam ja o tome, naprotiv, što više ljudi, to bolje, ali ako se sve svede na jedan te isti post, ali ga sad ne piše jedna već pet osoba...dosadi.

Ne pričam ja o tome, naprotiv, što više ljudi, to bolje, ali ako se sve svede na jedan te isti post, ali ga sad ne piše jedna već pet osoba...dosadi.
To što su tebi ljudi sličnih političkih stavova stopljeni na horizontu je druga stvar, ti ljudi imaju još poneku dimenziju osim te. Ni ja ne pravim razliku između plemena Kuči i Šćekići, ali se vi verovatno međusobno razlikujete.

A u vezi čega trebam da ti se obratim, pa moram da skupim muda, šta je tema?
Pa spominješ Erdogana a znamo svi da sam samo ja u Turskoj i aludiraš na to da se nadaš da će odblokirati Diskord da ja ne bih ovde kuckala.

Što je svakako ponašanje deteta u vrtiću kome smetaju drugi koji mu se ni ne obraćaju niti detektuju njegovo postojanje u svemiru.

Ja zapravo do danas nisam ni detektovala da je ona tema zatvorena na zahtev, mislila sam da je kraj jer je 15 000, toliko ste nebitni.😭

Ne, nego ovako kako on priča ispada kao da 24/7 razmišljamo kako nekom na križi da pokvarimo dan
Kako to ispada, kada govorim potpuno suprotno?
Nisam čovjek od cenzure, znaš i sam da sam otišao sa svima na reddit kada su ovdje moderatori flipnuli, doduše onako očajnu platformu nisam mogao da trpim, a kasnija selidba na Diskord je već bila van mog interesovanja, jer je i na Krsti opet živnulo, makar toliko koliko mene zanima.

Kako to ispada, kada govorim potpuno suprotno?
Nisam čovjek od cenzure, znaš i sam da sam otišao sa svima na reddit kada su ovdje moderatori flipnuli, doduše onako očajnu platformu nisam mogao da trpim, a kasnija selidba na Diskord je već bila van mog interesovanja, jer je i na Krsti opet živnulo, makar toliko koliko mene zanima.
Ok, shvatio sam da me optužuješ za organizirani napad, kako god

To što su tebi ljudi sličnih političkih stavova stopljeni na horizontu je druga stvar, ti ljudi imaju još poneku dimenziju osim te. Ni ja ne pravim razliku između plemena Kuči i Šćekići, ali se vi verovatno međusobno razlikujete.
Naravno, nekada ste prvo govorili o tim drugim dimenzijama, pa tek posle političko poprckivanje.

Onda ste politiku počeli preozbiljno da doživljavate, da ne kažem, sve ste stopili u jedno.

Pa spominješ Erdogana a znamo svi da sam samo ja u Turskoj i aludiraš na to da se nadaš da će odblokirati Diskord da ja ne bih ovde kuckala.

Što je svakako ponašanje deteta u vrtiću kome smetaju drugi koji mu se ni ne obraćaju niti detektuju njegovo postojanje u svemiru.

Ja zapravo do danas nisam ni detektovala da je ona tema zatvorena na zahtev, mislila sam da je kraj jer je 15 000, toliko ste nebitni.😭
Da ti ne bi ovdje kuckala?
Kakve veze ima Diskord sa tim, nisu međusobno isključive platforme, evo vidiš valjda i sama da možeš i tamo i ovamo?

Meni je još lakše kada znam da ti ništa ne detektuješ od ovoga, rastanak će biti podnošljiviji.

Back