момоа
Stara legenda
- Poruka
- 76.764
Pixi, ako si tu daj nam neki znak
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A dobro, jesi malo šupak tu, fino se družimo, onda ti dođe ekipica i ti počneš da se majmunišeš bzv.Pixi, ako si tu daj nam neki znak
Vidi, ja nikog nijesam zvao niti mogu ljudima da zabranim da dolaze. A i šta hvali, sad je sastav kao nekad.A dobro, jesi malo šupak tu, fino se družimo, onda ti dođe ekipica i ti počneš da se majmunišeš bzv.
Znam bre, najjače bi bilo još da se cimaš za nešto.Vidi, ja nikog nijesam zvao niti mogu ljudima da zabranim da dolaze. A i šta hvali, sad je sastav kao nekad.
ja ne znam što se ti njemu pravdaš, nije tema u njegovom vlasništvuMene je stvarno Stugoc iznenadio dolaskom, osetio sam se kao uhvaćen u prevari etc. Tako da teorija da je neko organizovao masovni upad da osujeti temu je bezvezna. Znam da me Ligamjent zamišlja kao onog Greedy Jewa što kuje zavere, al ono.
nikad nemaš muda da se direktno obratišNego eto, sve se nadam, Erdogan će bataliti tu sumanutu zabranu Diskorda.
Ne, nego ovako kako on priča ispada kao da 24/7 razmišljamo kako nekom na križi da pokvarimo danja ne znam što se ti njemu pravdaš, nije tema u njegovom vlasništvu
Ne pričam ja o tome, naprotiv, što više ljudi, to bolje, ali ako se sve svede na jedan te isti post, ali ga sad ne piše jedna već pet osoba...dosadi.Mene je stvarno Stugoc iznenadio dolaskom, osetio sam se kao uhvaćen u prevari etc. Tako da teorija da je neko organizovao masovni upad da osujeti temu je bezvezna. Znam da me Ligamjent zamišlja kao onog Greedy Jewa što kuje zavere, al ono.
A u vezi čega trebam da ti se obratim, pa moram da skupim muda, šta je tema?nikad nemaš muda da se direktno obratiš
svakako nisam zbog tebe na Krstarici i možeš lepo da me staviš na ignor jer smo svakako paralelni svetovi,
To što su tebi ljudi sličnih političkih stavova stopljeni na horizontu je druga stvar, ti ljudi imaju još poneku dimenziju osim te. Ni ja ne pravim razliku između plemena Kuči i Šćekići, ali se vi verovatno međusobno razlikujete.Ne pričam ja o tome, naprotiv, što više ljudi, to bolje, ali ako se sve svede na jedan te isti post, ali ga sad ne piše jedna već pet osoba...dosadi.
Pa spominješ Erdogana a znamo svi da sam samo ja u Turskoj i aludiraš na to da se nadaš da će odblokirati Diskord da ja ne bih ovde kuckala.A u vezi čega trebam da ti se obratim, pa moram da skupim muda, šta je tema?
Kako to ispada, kada govorim potpuno suprotno?Ne, nego ovako kako on priča ispada kao da 24/7 razmišljamo kako nekom na križi da pokvarimo dan
Ok, shvatio sam da me optužuješ za organizirani napad, kako godKako to ispada, kada govorim potpuno suprotno?
Nisam čovjek od cenzure, znaš i sam da sam otišao sa svima na reddit kada su ovdje moderatori flipnuli, doduše onako očajnu platformu nisam mogao da trpim, a kasnija selidba na Diskord je već bila van mog interesovanja, jer je i na Krsti opet živnulo, makar toliko koliko mene zanima.
Naravno, nekada ste prvo govorili o tim drugim dimenzijama, pa tek posle političko poprckivanje.To što su tebi ljudi sličnih političkih stavova stopljeni na horizontu je druga stvar, ti ljudi imaju još poneku dimenziju osim te. Ni ja ne pravim razliku između plemena Kuči i Šćekići, ali se vi verovatno međusobno razlikujete.
Kao što kažeš 'mene za to zabole kita', ali ljudi imaju pravo da ne budu oduševljeni podrškom nacistimaNaravno, nekada ste prvo govorili o tim drugim dimenzijama, pa tek posle političko poprckivanje.
Onda ste politiku počeli preozbiljno da doživljavate, da ne kažem, sve ste stopili u jedno.
Da ti ne bi ovdje kuckala?Pa spominješ Erdogana a znamo svi da sam samo ja u Turskoj i aludiraš na to da se nadaš da će odblokirati Diskord da ja ne bih ovde kuckala.
Što je svakako ponašanje deteta u vrtiću kome smetaju drugi koji mu se ni ne obraćaju niti detektuju njegovo postojanje u svemiru.
Ja zapravo do danas nisam ni detektovala da je ona tema zatvorena na zahtev, mislila sam da je kraj jer je 15 000, toliko ste nebitni.
Dobro to, to je kada govoriš o meni, ali ti si se majmunisao na drugim pravcima.Kao što kažeš 'mene za to zabole kita', ali ljudi imaju pravo da ne budu oduševljeni podrškom nacistima
Govorim o mojim drugarima crnodiskordašima koji nisu oduševljeni vama što odobravate košenje glava po Ukrajini. Do tada je stvar funkcionisala nekako pošto nije bilo bitnijih geopolitičkih dešavanja koja bi obelodanila vaše krvoločne fantazme.Dobro to, to je kada govoriš o meni, ali ti si se majmunisao na drugim pravcima.