peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.235
Nisi reklamirao bez na diskordu jbgA zato je tako niskofrekventna. Bez Pikca nema udarca.
Jel pomenuo negde eksplicitno bojkot ili nagađaš?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi reklamirao bez na diskordu jbgA zato je tako niskofrekventna. Bez Pikca nema udarca.
Jel pomenuo negde eksplicitno bojkot ili nagađaš?
Ahahahah otud i rečitostOtvaranje ovog biznisa je bila tvoja ideja!
Planirao sam poduži uvod, ali sam procenio da bi svaka druga verzija bila obrisanaKakav uvod, vidi se da si načitan.
To ne bi bilo fer s naše strane, Gaza je gušće naseljena i mnogo bismo brže stigli do te brojke, bez obzira na vašu motivaciju koja je galaktička, ne sumnjam.Može i takmičenje, ko će prije do 8372, disciplina bez aviona itd.
Pa ni oni nisu došli, a i kao da je teško uočiti je među ovim kafićotima u "Opusti se" pdf-u. Nego, mislio sam da si se sa Pikxem solidarisao.Nisi reklamirao bez na diskordu jbg
Pa tu i jeste pravo takmičenje, svako ima svoje kvalitete i mane.To ne bi bilo fer s naše strane, Gaza je gušće naseljena i mnogo bismo brže stigli do te brojke, bez obzira na vašu motivaciju koja je galaktička, ne sumnjam.
Ok, ali nemojte da plačete kad izgubite posle sat vremena.Pa tu i jeste pravo takmičenje, svako ima svoje kvalitete i mane.
Bitan je prijateljski duh takmičenja.
A kako je trebaloIzbor imena Doris je jedna od gorih marketinških odluka u novijoj istoriji.
to se plaćaA kako je trebalo
Mnogo si se ti zaistočilato se plaća
Izbor imena Doris je jedna od gorih marketinških odluka u novijoj istoriji.
Jbg, ne radi hex code za rozeIli Ida ne daj bože
Nisam baš preaktivan ova nekolika dana, ne mogu sve da pohvatam.Pa ni oni nisu došli, a i kao da je teško uočiti je među ovim kafićotima u "Opusti se" pdf-u. Nego, mislio sam da si se sa Pikxem solidarisao.
ovo neko moderiše?Još mi izbrisaše nekolika posta, navodno zbog spama.
Otkud spam, majku mu...
Mislio sam generalno na forumovo neko moderiše?
Ako hoćete da vas niko ne ometa, lepo napravite pp grupni čet ili Diskord kao sav pristojan svet.Nisam baš preaktivan ova nekolika dana, ne mogu sve da pohvatam.
Nemam se što solidarisati, ali kapiram i drugu stranu, pa kada dovučeš blato na cipelama, nema mjesta čuđenju kada te domaćin zamoli da se izuješ prvo.
A taman smo se fino zaletjeli, 4-5 imena, svako svoj fazon.
ovo si stvarno lepo sročio svaka častAko hoćete da vas niko ne ometa, lepo napravite pp grupni čet ili Diskord kao sav pristojan svet.
Na javnim temama moraš biti spreman da ti dolaze ljudi raznih profila, čak i oni oblici života koji žele da ti istesterišu glavu, a s kojima sam se neretko susretao, pa opet nisam kukao niti u obesti tražio da se tema zatvori. Na kraju krajeva, postoji i ignor opcija hvala Bogu, forum je zaista pravljen tako da i najveće pahulje nađu svoje mesto pod suncem.
Ti znaš da mene boli kita za to, nego kažem da kapiram o čemu se tu radi.Ako hoćete da vas niko ne ometa, lepo napravite pp grupni čet ili Diskord kao sav pristojan svet.
Na javnim temama moraš biti spreman da ti dolaze ljudi raznih profila, čak i oni oblici života koji žele da ti istesterišu glavu, a s kojima sam se neretko susretao, pa opet nisam kukao niti u obesti tražio da se tema zatvori. Na kraju krajeva, postoji i ignor opcija hvala Bogu, forum je zaista pravljen tako da i najveće pahulje nađu svoje mesto pod suncem.
Čitaju, ali ne komentiraju