Kafić Bife Doris

Pa ni oni nisu došli, a i kao da je teško uočiti je među ovim kafićotima u "Opusti se" pdf-u. Nego, mislio sam da si se sa Pikxem solidarisao.
Nisam baš preaktivan ova nekolika dana, ne mogu sve da pohvatam.

Nemam se što solidarisati, ali kapiram i drugu stranu, pa kada dovučeš blato na cipelama, nema mjesta čuđenju kada te domaćin zamoli da se izuješ prvo.

A taman smo se fino zaletjeli, 4-5 imena, svako svoj fazon.

Nisam baš preaktivan ova nekolika dana, ne mogu sve da pohvatam.

Nemam se što solidarisati, ali kapiram i drugu stranu, pa kada dovučeš blato na cipelama, nema mjesta čuđenju kada te domaćin zamoli da se izuješ prvo.

A taman smo se fino zaletjeli, 4-5 imena, svako svoj fazon.
Ako hoćete da vas niko ne ometa, lepo napravite pp grupni čet ili Diskord kao sav pristojan svet.

Na javnim temama moraš biti spreman da ti dolaze ljudi raznih profila, čak i oni oblici života koji žele da ti istesterišu glavu, a s kojima sam se neretko susretao, pa opet nisam kukao niti u obesti tražio da se tema zatvori. Na kraju krajeva, postoji i ignor opcija hvala Bogu, forum je zaista pravljen tako da i najveće pahulje nađu svoje mesto pod suncem.

Ako hoćete da vas niko ne ometa, lepo napravite pp grupni čet ili Diskord kao sav pristojan svet.

Na javnim temama moraš biti spreman da ti dolaze ljudi raznih profila, čak i oni oblici života koji žele da ti istesterišu glavu, a s kojima sam se neretko susretao, pa opet nisam kukao niti u obesti tražio da se tema zatvori. Na kraju krajeva, postoji i ignor opcija hvala Bogu, forum je zaista pravljen tako da i najveće pahulje nađu svoje mesto pod suncem.
ovo si stvarno lepo sročio svaka čast:okok:

Ti znaš da mene boli kita za to, nego kažem da kapiram o čemu se tu radi.

Evo Momo na prvoj si strani najčitanijih tema. :lol: :mrgreen: @момоа
Screenshot_20241114-010710-558.png

Back