Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
lupam nemam pojmaA zato je tako niskofrekventna. Bez Pikca nema udarca.
Jel pomenuo negde eksplicitno bojkot ili nagađaš?
ovo je toliko odvratno da moram da podelim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lupam nemam pojmaA zato je tako niskofrekventna. Bez Pikca nema udarca.
Jel pomenuo negde eksplicitno bojkot ili nagađaš?
kako lako odustaješ u šifotuNe isplati mi se držat kafić sa ovako niskim promjetom, morar ću i ja da podnesem zahtev za stečaj, kao Pixi

Što bih silovao nešto kad ne ide, nisam Džordži etckako lako odustaješ u šifotu![]()
pa ko te tera da pišešŠto bih silovao nešto kad ne ide, nisam Džordži etc
Otvaranje ovog biznisa je bila tvoja ideja!pa ko te tera da pišeš![]()
pa ne znam što si se tako primio da moraš da imaš 100 stranica iskucanih za 2 danaOtvaranje ovog biznisa je bila tvoja ideja!
Navikao sam na visok standard (30ak strana dnevno), još od Bixijapa ne znam što si se tako primio da moraš da imaš 100 stranica iskucanih za 2 dana
prethodna tema je imala 15000 poruka
prošla tijema je zatvorena zbog tirade koju smo Jugoslav i ja imali oko uloge Hrvatske u povijesnim zbivanjima i zauzimanje prave strane kroz historiju.Poslednji trzaji Bixija.
Živ je Bixi umro nije.
Ne dozvoli da te kenselovanje nekih smradnih ljudi obeshrabri.![]()
prošla tijema je zatvorena zbog tirade koju smo Jugoslav i ja imali oko uloge Hrvatske u povijesnim zbivanjima i zauzimanje prave strane kroz historiju.
debilizama šta je tu nepopularno, bukvalno svi bi se složili oko togaNepopularno mišljenje: problem sa biksijem je bilo low level ogovaranje drugih ljudi.![]()
Da, ja sam Bixi uređivao kao Mask Tvitjer - jedino pravilo je da nema pravila, objave se ne brišu dok neko ne prijavi, a i onda preko volje etcdebilizam
suština Bixija je bila u slobodi da svako može svoje baljezgarije da ubaci nevezano za ono što se piše
bukvalno niko nije obraćao pažnju šta je prethodno napisao niti je imao tapiju na temu
ali prethodna zaključana tema svakako nije imala veze s tim, imala je vajb osnovne škole sa nadrkanom učiteljicom
"Ako jednog dana budem pušten, i ako se sa tim saglasi predsjednica Mehanizma i ako to dopuste porodice žrtava, želio bih da se još jednom u životu nađem u Potočarima, da se poklonim sjenima žrtvama i zamolim za oproštaj", napisao je Krstić.
Kakav uvod, vidi se da si načitan.Dobrodošli u bife Doris. Ovde možete pisati.
Štooo, pa meni je drago kada se svi vi, prijatelji svijetlog oružja Vojske Republike Srpske lijepu družite.Neka Ligamjentovo proklinjanje Trampa počne za 3,2,1....