Kafić Bife Doris

Govorim o mojim drugarima crnodiskordašima koji nisu oduševljeni vama što odobravate košenje glava po Ukrajini. Do tada je stvar funkcionisala nekako pošto nije bilo bitnijih geopolitičkih dešavanja koja bi obelodanila vaše krvoločne fantazme.
Pa nisam ni ja oduševljen vašim proslavama Oluje, al' ono, nije to jedina tema u životu.

Govorim o mojim drugarima crnodiskordašima koji nisu oduševljeni vama što odobravate košenje glava po Ukrajini. Do tada je stvar funkcionisala nekako pošto nije bilo bitnijih geopolitičkih dešavanja koja bi obelodanila vaše krvoločne fantazme.
a ko je uopšte toliko pisao o politici, ja ne znam uopšte o čemu se radi

Volim i direktno.
pa nemaš muda za direktno, već to radiš ovako
Screenshot_20241114-023547-250.png

Ja sve mislim ti čisto onako ubacaš random nazive (nacista, glavosječa), imenica radi, a ti to isprave, pa se onda pogubiš što zapravo tvoja strana ima te kukaste krstove i odvojene glave :confused:

Kako indirektan, ako si ti na strani Bošnja i OVK koji bukvalno imaju slike gdje poziraju sa srpskim glavama, otkud onda ja na strani glavosječa?
Pa poziraju i Ru*i, bukvalno imaš snimke, doduše nisam gledao, al ono, kruži priča da se na telegramu svaki drugi dan pohvale kad nekog slučajnog prolaznika obezglave.

Na strani Bošnja sam samo kad je u pitanju kancerogeni entitet prekoputa, ovako generalno me taj entitet ne interesira.

U svakom ratu ima zločina na obe strane, fora je u tome ostavljate pustoš i mrak (dinamika zapadne i istočne Njemačke)

Back