- Poruka
- 133
Moja strategija je da postanem bonafide EU državljanka 2030. kada Srboslavija uđe u EU.Oseća se neka ljubomora u vazduhu![]()
Sve ostalo vodi u status Došljaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja strategija je da postanem bonafide EU državljanka 2030. kada Srboslavija uđe u EU.Oseća se neka ljubomora u vazduhu![]()
Moma nije kao ti, već je Hrvat ali želi to da vidi i na papiru.pa šta i da ima hrvatski pasoš, ja kad dobijem mađarski ja sam i dalje srpskinja
Miloš Jov ima francuski, Šapić ako se ne varam italijanski, i šta s tim
Vlažni san svakog autošovena je da krene na Šumarice
Proći će kao njegovi preci, ja sam Bata ŽivojionovićVlažni san svakog autošovena je da krene na Šumarice, kako je to loše
Mi ulazimo do 2028, možda da se ogrebeš za naše državljanstvo, mislim da ga možeš dosta povoljno kupiti.Moja strategija je da postanem bonafide EU državljanka 2030. kada Srboslavija uđe u EU.
Sve ostalo vodi u status Došljaka
Tad su bili Nacisti, sad su Njemci sučinjeni od pravovjernih bojovnika jedine tačne vere - Eura (€).Proći će kao njegovi preci, ja sam Bata Živojionović
Da bilo je za 100,000 evra pre nekoliko godina, to je iz ove perspektive StealMi ulazimo do 2028, možda da se ogrebeš za naše državljanstvo, mislim da ga možeš dosta povoljno kupiti.
Upoznat si sa Jovom Damjanićem
"Everyone hates Germans. They are very obnoxious and bullies."Tad su bili Nacisti, sad su Njemci sučinjeni od pravovjernih bojovnika jedine tačne vere - Eura (€).
Germans, jedini tačan odgovor na pitanje 'Koja rasa je najvišnji Novgorod?'"Everyone hates Germans. They are very obnoxious and bullies."
- moj saradnik iz Grčke, po imenu Kathisterima
Tako je mislio i onaj iz filma koji se suprotstavio Komandantu Savi, mom direktnom pretkuGermans, jedini tačan odgovor na pitanje 'Koja rasa je najvišnji Novgorod?'
Pa Nos je na strani komandanta Save, ali tadašnje jugoslavenske vrednosti današnje su njemačke, dok Srbistan neguje lapot estetikuTako je mislio i onaj iz filma koji se suprotstavio Komandantu Savi, mom direktnom pretku
@Nosferatu___2 čitaj i uči se
Da da poslednji koji izađe neka ugasi svijetlo, ali na malo drugačiji način.Upoznat si sa Jovom Damjanićem
OK Onda sam u tom slučaju ja na strani belaca, protiv NosgaPa Nos je na strani komandanta Save, ali tadašnje jugoslavenske vrednosti današnje su njemačke, dok Srbistan neguje lapot estetiku
Ne razumeš, Komandant Sava Müller sada je u Njemačkim redovima jer se oni bore za njegove vrednosti (LGBTIQ150 i sl). Hitler je odavno prešao na rusku stranu.OK Onda sam u tom slučaju ja na strani belaca, protiv Nosga
OK onda sam ja za biblijske vrednosti protiv Ubadača IzmetaNe razumeš, Komandant Sava Müller sada je u Njemačkim redovima jer se oni bore za njegove vrednosti (LGBTIQ150 i sl). Hitler je odavno prešao na rusku stranu.
Za Izrailj? :soradzehug:OK onda sam ja za biblijske vrednosti protiv Ubadača Izmeta
Taj deo je o nama Srbima (Iz Raj = Iz raja)Za Izrailj? :soradzehug:
Koje njuške, šta je ovo
Da li pratite tursku mafija scenu
Ogadi mi IzrailjTaj deo je o nama Srbima (Iz Raj = Iz raja)