Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
Ilon Mask postaje nepodnošljiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš da je pretio jednom američkom generalu smrću.Ilon Mask postaje nepodnošljiv.
Sve je reko kako treba. Ladan čelik u srce. URAAAAAAZnaš da je pretio jednom američkom generalu smrću.
Kaže "Ovaj kog plaća ukrajinska služba, zna se šta je propisano za Izdaju."
Mnogo sebi dozvoljavaSve je reko kako treba. Ladan čelik u srce. URAAAAAA
Ali je Presveti Elonije Šamarao marsovce, napravio leteće automobile i krušku za udaranje .Mnogo sebi dozvoljava
Taj heroj od 4 zvezdice je krvario za američku zastavu dok je Elon još učio Afrikaans u osnovnoj školi u Pretoriji na mlavi
Jesam, ne znam šta da mislim o tome što Kesić često reguruture kolibri kad želi da iskaže neki stav, sećam se i one varijante sa Sergejom. No, jedna od bitnijih stavki je ustanak Konstre iz kreveta, kao i Mjemedovića. To je za mene dovoljno da izvršim sepuku etc.Momo da li se pogledao uvaženog Kesića i decu maskiranu u Konstraktu koja pevaju: Deca su vlasništvo državeee!?
Pogledajte prilog 1666300
ja sam protiv zloupotrebe dece ali verujem da su roditelji ovde na pravoj strani istorije i da će sutra ova deca biti ponosna na ovu legendarnu priredbuJesam, ne znam šta da mislim o tome što Kesić često reguruture kolibri kad želi da iskaže neki stav, sećam se i one varijante sa Sergejom. No, jedna od bitnijih stavki je ustanak Konstre iz kreveta, kao i Mjemedovića. To je za mene dovoljno da izvršim sepuku etc.
Ova je još najmanje problematična pošto je i Konstra tu, ali Kesić često poteže decu, kao i King. Meni je to malo....ja sam protiv zloupotrebe dece ali verujem da su roditelji ovde na pravoj strani istorije i da će sutra ova deca biti ponosna na ovu legendarnu priredbu
meni ne prelazi granicu,Ova je još najmanje problematična pošto je i Konstra tu, ali Kesić često poteže decu, kao i King. Meni je to malo....
Kako god, nije sad vreme za razvodnjavanje gneva spram SNS-a pričom o Kesićumeni ne prelazi granicu,
Izloženost ruskom življu je učinila da počnem da gajim lagani animozitet prema njima.....Nono, moram da kažem da nikad nisi imala više pozitivnih osobina, poklopile su se neke ključne stvake kao što su mržnja prema sns-u, Rusiji, moiđanima i Ilonu. To se nikad nije desilo istodobno. Ne znam da l se može objasniti astrologijom i sl, ali svaka čast. Na momenat zaboravim da si protivnica Dragana Visarionoviča Čobanua, preplavljen ovim drugim vrlinama.
I ne samo to, što kaže DžegIzloženost ruskom življu je učinila da počnem da gajim lagani animozitet prema njima.....
.....što nemam inače naviku, širina mog Meseca u vodoliji je obično dovoljna da svakog prihvatim kakav jeste.
Ali to je jedno zaista poremećno društvo.
"BIĆE SITNO ONO UBISTVO NA CETINJU!" Strava i užas u pekari u Budvi: Pravio haos zbog MASNOG BUREKA!
Dinarski haplotip is on fire
Zamisli da mu je radnica, kad je odradio svoj dio dijaloga, dobacila burek je samo sa sirom.Državljaninu Bosne i Hercegovine M. K. (46) određena je jedinstvena kazna zatvora od 20 dana, jer je jutros tri i po sata iza ponoći pretio u pekari na glavnom bulevaru u Budvi da će ubiti radnicu i radnika.
To i jeste ledžit razlog za masakrZamisli da mu je radnica, kad je odradio svoj dio dijaloga, dobacila burek je samo sa sirom.