Kafić Bife Doris

img_1_1735913694543.jpg

Pazi ove indijance

Momo da li se pogledao uvaženog Kesića i decu maskiranu u Konstraktu koja pevaju: Deca su vlasništvo državeee!?

Pogledajte prilog 1666300
Jesam, ne znam šta da mislim o tome što Kesić često reguruture kolibri kad želi da iskaže neki stav, sećam se i one varijante sa Sergejom. No, jedna od bitnijih stavki je ustanak Konstre iz kreveta, kao i Mjemedovića. To je za mene dovoljno da izvršim sepuku etc.

Jesam, ne znam šta da mislim o tome što Kesić često reguruture kolibri kad želi da iskaže neki stav, sećam se i one varijante sa Sergejom. No, jedna od bitnijih stavki je ustanak Konstre iz kreveta, kao i Mjemedovića. To je za mene dovoljno da izvršim sepuku etc.
ja sam protiv zloupotrebe dece ali verujem da su roditelji ovde na pravoj strani istorije i da će sutra ova deca biti ponosna na ovu legendarnu priredbu

Nono, moram da kažem da nikad nisi imala više pozitivnih osobina, poklopile su se neke ključne stvake kao što su mržnja prema sns-u, Rusiji, moiđanima i Ilonu. To se nikad nije desilo istodobno. Ne znam da l se može objasniti astrologijom i sl, ali svaka čast. Na momenat zaboravim da si protivnica Dragana Visarionoviča Čobanua, preplavljen ovim drugim vrlinama.

Nono, moram da kažem da nikad nisi imala više pozitivnih osobina, poklopile su se neke ključne stvake kao što su mržnja prema sns-u, Rusiji, moiđanima i Ilonu. To se nikad nije desilo istodobno. Ne znam da l se može objasniti astrologijom i sl, ali svaka čast. Na momenat zaboravim da si protivnica Dragana Visarionoviča Čobanua, preplavljen ovim drugim vrlinama.
Izloženost ruskom življu je učinila da počnem da gajim lagani animozitet prema njima.....
.....što nemam inače naviku, širina mog Meseca u vodoliji je obično dovoljna da svakog prihvatim kakav jeste.
Ali to je jedno zaista poremećno društvo.

"BIĆE SITNO ONO UBISTVO NA CETINJU!" Strava i užas u pekari u Budvi: Pravio haos zbog MASNOG BUREKA!

Dinarski haplotip is on fire
Državljaninu Bosne i Hercegovine M. K. (46) određena je jedinstvena kazna zatvora od 20 dana, jer je jutros tri i po sata iza ponoći pretio u pekari na glavnom bulevaru u Budvi da će ubiti radnicu i radnika.
Zamisli da mu je radnica, kad je odradio svoj dio dijaloga, dobacila burek je samo sa sirom.

Komšija koji se svaku noć svađa i dere na telefon mi je upravo drmnuo rukom u zid kad sam pustila nešto ne tako glasno.
Ne znam da li da situacija eskalira i da namerno pojačam ipak ne znam o kakvom Kosti se radi. Lik je fakat lud a mi smo na 15+ spratu.

Poslednja izmena:

Back