pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.604
Nekad da , nekad ne. Nemam ja problem sa spavanjem nego društvo ima problem sa mnom jer je organizovalo sve za jutarnje vampire.Kako si? Je l' imaš problem sa spavanjem i dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad da , nekad ne. Nemam ja problem sa spavanjem nego društvo ima problem sa mnom jer je organizovalo sve za jutarnje vampire.Kako si? Je l' imaš problem sa spavanjem i dalje?
Ja sve zamišljam Pavlovu. Tortu.Inače, i Petrov iznenadio brutalnošću!
Da, Amjerikanci bolon krivi, zavadiše nas pravoslavne samo zato što Ukrajinci nisu hteli da se podaju Rusima dobrovoljno, a moglo je pod Putlerom da im bude divno. Ustvari, boli te patka za bilo koje kidnapovano ili ubijeno ukrajinsko dete, to se kod tebe sve vodi kao Azov.To da, ako govorimo o verziji mene koju ti izmaštaš.
Ona realna je malo drugačija:
Obuzdaj amigdalu, nisam rekao da je to sjajno, ali to je onaj nivo tragedije pojedinca. Pitao sam te 'da li zbog toga očekuješ da podržim islamski terorizam?'Terorista je svako koga ubiju izraelske snage, jbt na Zapadnoj obali, gdje nije rat kao ovo u Gazi što je, gledaš kako izvode momke ispred zgrade i najlaganiji egzekucija.
Vojska, ne neke paravojne formacije, prosto čišćenje.
Znači siguran si u Suljovo presađivanje baba, kao da si prisustvovao tom događaju, ali isto si tako siguran da Suljo iz Rafe ne može imati taj motiv kad naduvava žrtve? Pick one.Pa i ja gledam na dva nivoa, kada pričamo o Srebrenici kao ubijanju ratnih zarobljenika, jasno je zašto je svako od počinilaca i nalogodavaca završio u zatvoru, ali kada pričamo o Sulju koji presađuje baba da bi se stvorio narativ, tu već mora malkice da se reaguje.
Pa srce može da ti se cepa na nivou tragedije pojedinca, a da si u trezvenom stanju i dalje svestan šta je bolje za čovečanstvo. Jedan Suljo ne čini proljeće, zar ne.Ne ograničavam te ja na međubosanske probleme, što, noćima ne spavaš zbog par bogoslova u Prizrenu?
Nego si nešto krenuo sa pričom kako ti se srce cijepa, pa mnim da je bolje da ipak konstatujemo ono što jeste, tj. boli te *****.
Ovo je tako tačno, mamu im *****.Nekad da , nekad ne. Nemam ja problem sa spavanjem nego društvo ima problem sa mnom jer je organizovalo sve za jutarnje vampire.
Da, ovo je prirodni poredak Doris i sve se kad tad vrati na fabričkahahahhaah
Vas dvojica pišete tu ozbiljno, a ja piskaram nevezano. Kao nekad.
tugahahahhaah
Vas dvojica pišete tu ozbiljno, a ja piskaram nevezano. Kao nekad.

Nije meni problem da saslušam tvoja maštanja, naročito jer uskoro prelazim na tvoje konkretne stavove, bez potrebe da učitavam šta ja mislim da ti misliš i sl.Da, Amjerikanci bolon krivi, zavadiše nas pravoslavne samo zato što Ukrajinci nisu hteli da se podaju Rusima dobrovoljno, a moglo je pod Putlerom da im bude divno. Ustvari, boli te patka za bilo koje kidnapovano ili ubijeno ukrajinsko dete, to se kod tebe sve vodi kao Azov.
Da obuzdam amigdalu, to ono za agresiju?Obuzdaj amigdalu, nisam rekao da je to sjajno, ali to je onaj nivo tragedije pojedinca. Pitao sam te 'da li zbog toga očekuješ da podržim islamski terorizam?'
Ja da pick one?Znači siguran si u Suljovo presađivanje baba, kao da si prisustvovao tom događaju, ali isto si tako siguran da Suljo iz Rafe ne može imati taj motiv kad naduvava žrtve? Pick one.
Naravno, ostaje ti narativ, Suljo možda jeste junački poginuo u borbi protiv nevjernika 1992, ali isto tako je njegova duša žrtva genocida 1995.Suljagić demantuje da se njegov otac nalazi na listi žrtava iz 95. ali ne poriče da je posmrtne ostatke oca ukopao u Memorijalnom centru Potočari. 2005. godine.
Suljo je bio pripadnik jedinice Nasera Orića i prema umrlici preminuo je 24. decembra 1992. godine.
Razjasnili smo tu sve, kao što rekoh, učinilo mi se da imaš neke pokušaje da predstaviš sebe kao čovjeka koji ima empatiju prema sunarodnicima svojih roditelja, ali smo to u startu zaustavili, jer bi bilo previše komično.Pa srce može da ti se cepa na nivou tragedije pojedinca, a da si u trezvenom stanju i dalje svestan šta je bolje za čovečanstvo. Jedan Suljo ne čini proljeće, zar ne.
Sad me ne boli glavaNećete u Čavomälme dok smo živi miii
Ma moma preporučio neku knjigu, kako odmiču stranice, sve luđe i luđe.Ja sve zamišljam Pavlovu. Tortu.