Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.078
huh 70 danas i po pljusku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не знам колко могу да заштите блатобрани и какви су најбољи?ја једва 20 по овом очајном времену
хтео сам питати како се најбоље заштитити од кише и мокрог пута?
јако ме изнервирало што немам блатобране, па кад сам се спуштао и по малој брзини сав сам био испрскан,а кад је мало брже тек онда пљушти на све странене знам колко могу да заштите блатобрани и какви су најбољи?
Jel ti truckaju gume primećujem da nemaju MTB šaru?SuperJel ti truckaju gume primećujem da nemaju MTB šaru?
Zašto voziti po kiši i blatu? Godišnje ima preko 200 suvih dana.
znaci cenim da bi george mogao da napise jedno 20 strana o blatu i odbrani od blata ali sam izneo samo svoje misljenje pa nek djoko kad dodje napise esej na temu blata i neizostavno da kaze koliko je stotina km danas presao

,meni se bas dopadaju,koliko puta sam ih cepao i nije im nista,zahvalan je siroki slik,prednja jos ima "iglice" posle >2500km ,uskoro je prebacujem na zadnju imamo iste gume,meni se bas dopadaju,koliko puta sam ih cepao i nije im nista,zahvalan je siroki slik,prednja jos ima "iglice" posle >2500km ,uskoro je prebacujem na zadnju
Pogledajte prilog 275391
,ovo ce da prokliza ali i da zaustavi,pocepati se nece
ne znam koja bi to bila jesam,po zemlji tu i tamo,po blatu samo jednom ispod mosta na adi u sred neke zime,ono kaljavo mokro,ja gas do daske i ne staj inace da sam stao noga bi utonula do pola u blato
cak sam ih provozao i po snegu,e tu je bilo zeznuto,klizaju,kramponi su mnogo pozeljniji
iskren da budem ne trucka nesto posebno osim ako ne skaces po rupama,to ni ram ne moze da izdrzi ako nema suspenziju
ja ih drzim na oko 3bara,prednju malo manje,posto nemam amortizere
kazu da uzi slik daje vecu brzinu,al to mogu da zanemarim kad sa ovom zakocim i napravim 45 stepeni zanosenje zadnjeg kraja i ne zbaci me kao besna kobila, dok sa tanjim ne znam sta bi se desilo
pogotovo sto je grad pun rupa,sina i ostalog,zato meni sto sire to bolje
krampone sam imao ,zakocio nekoliko puta i krampona vise nije bilo,ovo ce da prokliza ali i da zaustavi,pocepati se nece
ne znam dal da se zahvalim felni,gumi ili Bogu ali sam nocu preleteo sa 30km/h preko betonskog poklopca sahte,cca 8cm, bez posledica
za gradsku voznju preko svega i svacega su super,velika povrsina prijanjanja kada idete poplocanim delovima kao sto je knez,mokro i td.
na zemlji se nece pokazati lose ali ili naspite ono protiv busenja guma ili se prekrstite![]()