Biciklizam

ја једва 20 по овом очајном времену
хтео сам питати како се најбоље заштитити од кише и мокрог пута?
јако ме изнервирало што немам блатобране, па кад сам се спуштао и по малој брзини сав сам био испрскан,а кад је мало брже тек онда пљушти на све стране :( не знам колко могу да заштите блатобрани и какви су најбољи?

ја једва 20 по овом очајном времену
хтео сам питати како се најбоље заштитити од кише и мокрог пута?
јако ме изнервирало што немам блатобране, па кад сам се спуштао и по малој брзини сав сам био испрскан,а кад је мало брже тек онда пљушти на све стране :( не знам колко могу да заштите блатобрани и какви су најбољи?

ne voziti po kisi.da ?!

e pazi po mom iskustvu najbolji su blatobrani koji brane od blata od stare reci blatobran sto su u sustini dve reci blato i odbrana-blatobran
znaci cenim da bi george mogao da napise jedno 20 strana o blatu i odbrani od blata ali sam izneo samo svoje misljenje pa nek djoko kad dodje napise esej na temu blata i neizostavno da kaze koliko je stotina km danas presao

danasnja voznja po okolnim brdima :D

60444_4608230326628_263784754_n.jpg

62392_4608232726688_2104826396_n.jpg

znaci cenim da bi george mogao da napise jedno 20 strana o blatu i odbrani od blata ali sam izneo samo svoje misljenje pa nek djoko kad dodje napise esej na temu blata i neizostavno da kaze koliko je stotina km danas presao

Ahahahahaa, pobedio si... mene bas juce uhvatila kisica i bilo je malo prskanja, nista strasno, ne boli... :D

ja i sad malo vozio po ovom kijametu morao sam probam spd i mogu vam reci da je neverovatano dobar osecaj..uzbrdo lepo pedala ide s nogom kao da je vucete i pritom dodajete brzinu sa obe noge..fixirano stabilno kao sto kazu postaje se deo bajka..i preko 20% performansi zaista se oseti :ok:

jesam,po zemlji tu i tamo,po blatu samo jednom ispod mosta na adi u sred neke zime,ono kaljavo mokro,ja gas do daske i ne staj inace da sam stao noga bi utonula do pola u blato
cak sam ih provozao i po snegu,e tu je bilo zeznuto,klizaju,kramponi su mnogo pozeljniji

iskren da budem ne trucka nesto posebno osim ako ne skaces po rupama,to ni ram ne moze da izdrzi ako nema suspenziju
ja ih drzim na oko 3bara,prednju malo manje,posto nemam amortizere

kazu da uzi slik daje vecu brzinu,al to mogu da zanemarim kad sa ovom zakocim i napravim 45 stepeni zanosenje zadnjeg kraja i ne zbaci me kao besna kobila, dok sa tanjim ne znam sta bi se desilo
pogotovo sto je grad pun rupa,sina i ostalog,zato meni sto sire to bolje
krampone sam imao ,zakocio nekoliko puta i krampona vise nije bilo :) ,ovo ce da prokliza ali i da zaustavi,pocepati se nece

ne znam dal da se zahvalim felni,gumi ili Bogu ali sam nocu preleteo sa 30km/h preko betonskog poklopca sahte,cca 8cm, bez posledica

za gradsku voznju preko svega i svacega su super,velika povrsina prijanjanja kada idete poplocanim delovima kao sto je knez,mokro i td.
na zemlji se nece pokazati lose ali ili naspite ono protiv busenja guma ili se prekrstite :)

Poslednja izmena:
uzmes brte za teren neku debelu jaku sa kramponcinama i gustom sarom i budi siguran da te nece prodati nikad nigde,mane su ti sto ti na asfaltu treba malo vise napora al kome to smeta ne znam ni sto djira bajs elda.
ja jos namerno drzim pritisak malo spod norme tako cupa odakle oces i ne kliza nikad nigde

jesam,po zemlji tu i tamo,po blatu samo jednom ispod mosta na adi u sred neke zime,ono kaljavo mokro,ja gas do daske i ne staj inace da sam stao noga bi utonula do pola u blato
cak sam ih provozao i po snegu,e tu je bilo zeznuto,klizaju,kramponi su mnogo pozeljniji

iskren da budem ne trucka nesto posebno osim ako ne skaces po rupama,to ni ram ne moze da izdrzi ako nema suspenziju
ja ih drzim na oko 3bara,prednju malo manje,posto nemam amortizere

kazu da uzi slik daje vecu brzinu,al to mogu da zanemarim kad sa ovom zakocim i napravim 45 stepeni zanosenje zadnjeg kraja i ne zbaci me kao besna kobila, dok sa tanjim ne znam sta bi se desilo
pogotovo sto je grad pun rupa,sina i ostalog,zato meni sto sire to bolje
krampone sam imao ,zakocio nekoliko puta i krampona vise nije bilo :) ,ovo ce da prokliza ali i da zaustavi,pocepati se nece

ne znam dal da se zahvalim felni,gumi ili Bogu ali sam nocu preleteo sa 30km/h preko betonskog poklopca sahte,cca 8cm, bez posledica

za gradsku voznju preko svega i svacega su super,velika povrsina prijanjanja kada idete poplocanim delovima kao sto je knez,mokro i td.
na zemlji se nece pokazati lose ali ili naspite ono protiv busenja guma ili se prekrstite :)

Ove moje truckaju podosta i prokližu na snegu ali se što kažeš i zaustave lako!
Inače na ravnom nema im ravne!PO brzini i pkretljivosti...

ma uzmes dobro sediste i neka trucka koliko hoce :)
kad sam presao sa nekog krsa na ovo moje dupe se preporodilo,nema usecanja,bola,ko reklama za kosmodisk,a ovo sediste je verovarno neka mid kategorija

dobra je guma,nisi ni svestan koliko je pajkanaca bilo i njoj nista
jednom nabusio na ekser i jednom nisam lepo preskocio ivicnjak i nabijem zadnju do felne izbusi se unustrasnja na 3 mesta,bio pritisak mali a taman sam bio pred pumpom da naduvam,maler

Poslednja izmena:

Back