Biciklizam

Na sta si padao, kljucna kost?
ma cuti jos sam i dobro prosao samo se ono stropostao na stranu..koleno lakat rame saka..nije strasno vise se nerviram sto sam ogrebo rog:evil:ali kazu svi padovi su neizbezni dok se ne naviknes i reflexno vadis brzo plocice..danas je fino bilo podesio sam obe isto da se izvlace i lakse mi nekako na unutra..ali pri voznji nevidjeno olaksanje i ubrzanje..sad i druga noga koja ide pozadi vuce pogon dok je pre vise radila jedna a druga lebdela i klizila u patikama po pedali..ovo je zaista napredak najbolji od kad vozim bajs..ne zvecka vise nista izgleda da su pedale zvrndale..sad je sve dotegnuto..znas ono kad svaku rupu na razlicite tacke tela dozivis u zavisnosti gde ti se nalazi noga na pedali..sad brate sve to amortizuje plocica i rupe se ne osecaju...cak prijaju:ok:uzbrdo ide lakse i brze..nizbrdo 5 na sat brze i nema propadanja noge..savrseno

uzeo sam polovne xt pedale za 40e..moje sam prodao za 1000din..a inace menjao za neki xt menjac pa mi je i jeftinije izaslo..ima ih i za 30 a i nekih jeftinijih za 10ak pa ko hoce ne mora bas toliko..nasao sam plocice za 10..uz neke pedale ili obucu daju i plocice treba pitati..i obuca je isto stvar izbora..ja sam platio diadora 3000..posle mi se 1 javio za 2500 kad sam vec uzeo ali zaista ljudi to je najbolji napredak od svih do sad

pa pise diadora 3000
a u kojoj sam sad dilemi dal da prelazim na 10ofaz javio mi se lik za moj 9ofaz pogon za 100e sto je extra cena..sad se lomim jer 10ofaz ima samo 42 zuba na velikoj sajbni pazi kako su smradovi napravili za offroad a za road dvofaz sa 48..onda moras i druge menjace 2x10

Poslednja izmena:
Iznajmljujem bicikl na Adi, svoj trenutno nemam. Znam da tako odleti novac koji je pametnije uštedeti, ali računam, što bih popila kafu negde, napraviću neki krug za sat vremena po prosečnoj ceni pića u centru grada. To je finansijsko tešenje mog novčanika. Elem, više me privlače roleri.

Moram da pohvalim mame na Adi Ciganliji, koje voze rolere dok guraju kolica sa bebom ili čak bebama. Svaka im čast, to je po meni sjajna ideja.

ja danas 120 km po snegu i mrazu.bilo mi je tesko mislim da sam fasovo upalu svih zglobova i zapaljenje pluca.ali celim putem sam govorio sebi kad moze george mozes i ti ! izdrzi ! izdrzi ! izdrzi i uspeo sam ! 120 km za nepunih 15 minuta

biken-bikepark-1-gross-38ce5e0.jpg

Back