Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je ta knjiga bila pomalo bolesna, kako bih ti rekla. Toliko preverzije na jednom mestu (muz koji obozava da mu zena prica o tome sta radi sa svojim ljubavnicima i ljubavnicama, ona koja u predigri sa likom dozvoljava da je maze medom pa je onda lize copor macaka njegovih...) :bljak:
Tema mi je skroz odbojna. Stil nije los ali pomalo zamoran, stalno prebacivanje sa sadasnjosti na proslost i sa realnosti na fikciju, a to uglavnom kasno ukapiras jer je bez ikakvih naznaka.

Kanela, sad ovaj tvoj put oko sveta izgleda nekako realno. Kakve divne knjige si pročitala.
Ponesi obavezno nešto u porodilište, pa ako ti se ne bude čitalo, nećeš čitati. Jednostavno!
Ja sam nosila Harolda Robinsa i Roberta Ladlama. Moralo je nešto tako uzbudljivo da me zaokupi, da mogu da čitam i kad me boli i kad ne želim da se uključim u razgovor s drugim ženama i u pauzama izmedju spavanja. A spavala sam do besvesti.
Nemoj nešto nežno i sentimentalno. Ionako će te preplaviti osećanja, ne treba ti još knjiga da ti to pojača. Bolje ovako nešto, avanturistički ili krimić. Naravno ako te to zanima. Mene ne baš mnogo, ali se u datoj situaciji pokazalo kao dobar izbor.

Tatjana, super ti je izbor!

Hvala, Bi :)
Ja samo da kazem da sam ih ocenjivala u okviru zanrova. Ako je nesto laganica, poredila sam sa ostalim laganim knjigama, a ne sa knjigama Nobelovaca, na primer. Jer meni je tesko da uporedim nesto sto je nespojivo, pa mi ovako lakse. To cisto da se neko ne pita ako sam nekoj laganici dala 5 a kvalitetnijoj knjizi 4 ili 3. :rumenko:

Bi, dobar ti je predlog :ok:
I ja ne citam to inace, ali mislim da bi Ladlam bio dobar izbor, ume odlicno da okupira paznju.

Budenbrokovi-1-F.jpg

Kanela, hvala za divan video.

Nurse, šta si ti to postavila, kod mene se ne vidi.

Ja čitam onog domaćeg pisca Nemanja Rotara Dnevnik ljudoždera... i bezveze mi je i ne čita mi se i Kupholičarka staje na ludi kamen, isto je manje-više bezveze, ali je bar lako za čitanje.

Pdfil :mrgreen:

Citam Keri od S. Kinga.Nisam gledala film,a htela bih
al' evo,nadjoh prvo knjigu,pa da vidim koliko ce me zainteresovati.
Svega 134 strane ima,brzo cu je zavrsiti danas.

Jao kada si pomenula Keri ,sada se setih dam sa negde u prvoj godini srednje, ako se ne varam,uzela tu knjigu. E sada problem je sto sam ja gledala film, ali znate ja sam od onih koja voli horor filmove ali koja ih se istovremeno boji i gleda kroz prste, jorgana, zavisi sta mi se tada nadje pod ruku.:lol: Posto nisam znala tada da ima i knjiga znaci ni na kraj pameti , ja pocela da citam i kada sam stigla do one scene gde se ona tusira i otkriva znate sta a one je gadjaju tamponima,ja istog momenta kao oprljena zatvaram knjigu i stavljam je na vrh frizidera, on j bio tada najvisa stvar pri ruci :lol: i cekala sutradan da knjigu vratim u biblioteci.Tada nisu hteli istog dana kada si uzeo knjigu da ti i zamene za drugu, proverila pa su me vracali.:rumenko:

Ja zaboravih i da vas pozdravim :rumenko: zacitam se pa imam utisak da sam stalno tu sa vama ;)

Inace slabo citama jos uvek se borim sa nekim vocem i povrcem :mrgreen:, ali zato vi bas citate :klap:

Jedan veliki :zag: za sve .

Jao kada si pomenula Keri ,sada se setih dam sa negde u prvoj godini srednje, ako se ne varam,uzela tu knjigu. E sada problem je sto sam ja gledala film, ali znate ja sam od onih koja voli horor filmove ali koja ih se istovremeno boji i gleda kroz prste, jorgana, zavisi sta mi se tada nadje pod ruku.:lol: Posto nisam znala tada da ima i knjiga znaci ni na kraj pameti , ja pocela da citam i kada sam stigla do one scene gde se ona tusira i otkriva znate sta a one je gadjaju tamponima,ja istog momenta kao oprljena zatvaram knjigu i stavljam je na vrh frizidera, on j bio tada najvisa stvar pri ruci :lol: i cekala sutradan da knjigu vratim u biblioteci.Tada nisu hteli istog dana kada si uzeo knjigu da ti i zamene za drugu, proverila pa su me vracali.:rumenko:

:lol: Tako i ja gledam horore.
Sanjala sam nocas Keri kako spaljuje ocima grad....
Ko me ter'o da je citam.... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back