Mrs.Bi
Veoma poznat
- Poruka
- 13.373
Bi, di Kaprio i po meni glat moze da glumi Juliju
Adrijan je bas zanimljiv kao tinejdzer, a videcemo da li ce takav i ostati![]()

Nema na čemu, volim ja da podelim sa vama kad naidjem na nešto interesantno. Meni Muzej nevinosti ima odloženo dejstvo... pa tek sad posle nekoliko meseci shvatam kako je dobar.Bi, hvala za link
Ja bas volim Pamuka, i jeste Muzej nevinosti preobiman ali je odlican, ja sam ga valjda proslo leto razvlacila posteno, sa uzivanjem![]()
I moj današnji ulov - nešto sasvim drugačije: Kupoholičarka staje na ludi kamen, Sofi Kinsela. Pričali smo onoliko pre neki dan o tome i danas vidim na polici u biblioteci, pa ajde da se malo razonodim.
I gledam dalje, hoću-neću još nešto. Čitam onu obimnu knjigu na stranom jeziku, ali to ću polako, na duge staze ...
Onda mi bibliotekarka pruža knjigu, kaže, skoro su dobili, ništa do sada od njega nisu imali - Aleksandar Mekol Smit, Čaj za tradicionalno gradjene.
Setim se ja da je Lamar čitala Mekol Smita, te ne budem lenja, nadjem našu prepisku od januara:
Da znas da bi ovaj Mekol Smit bio za tebe.
Dobrica, smiren, polagan (nije spor, nego bas polagan) ...
Bas lici na tebe![]()
Znači, meni taj Mekol Smit kao brat. Ima da se bačim na njega.
E, znas kako. On je napisao bas dosta knjiga.
Jedna edicija je iz Bocvane, a prva od njih se zove Prva damska detektivska agencija.
Druga edicija (ebiga valjda se tako kaze), je Edinburska, i prva knjiga je Nedeljni filozofski klub.
Ove iz Bocvane bi trebalo citati redom, ili makar poceti od te prve.
Ove Edinburske ima svega 4, ali bi i njih mozda trebalo citati redom.
E pa šta sad da radim, neće biti redom! Ne mogu da jurim po drugim bibliotekama. Nadam se da će mi se svideti i ovako.