ESTERITA
Domaćin
- Poruka
- 4.485
a, Bijićka, jes' vidl'a
iste smo k'o oni iz serije Složna braća ..ako se ko sjeća te serije, uopšte
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a, Bijićka, jes' vidl'a
a, Bijićka, jes' vidl'a

. Sta da se radi kad je na red stigla obrada lektire za treci razred "Nebom grada" Dragan Lukic! Zna se ko je i sta na prvom mestu! a, Bijićka, jes' vidl'a

Slažem se da je jadno što tako ograničavaju na BG i Vojvodinu.Meni se Sirenina stolica nije dopala.
Mislim... jel sam sad ja to trebala da kazem![]()
Ko kaze da sledeca sezona nije tvojaOvo je tako dirljiv trenutak! Uvek sam osecala da ce jedna od nas dve uspeti da postane ono sto druga nije!
![]()

Pa ako smes od Rade, smesni meni , ako smem da se umešam

Sistematicna BiJa ne znam s kim mi se poklapa čitalački ukus. Tražila sam tu Sireninu stolicu po bibliotekama, pa je nisam našla i onda pomislim, ma kupiću je, pa makar morala i taj story da kupim, .ebo sad 199 dinara i onda me ovako sludite.![]()

E pa vidis, meni je Miljenko - Miljenko.pa mene ovaj naš zet, Milenko, kad god se pomene..."Miljenko, bambina...Miljenko...
a ono što je Bijićka izdvojila, meni baš podsjetilo na nji'ove verzije glavnog posla...čas ovako, čas onako

Sistematicna Bi
Nije te mrzelo da sakupis sve utiske na jedno mesto![]()
Samo ti to vidim, nije nista pomoglo... dapace![]()
Pa devojke, izdvojila bih vam neke knjige koje su na mene ostavile dobar utisak: "Zovem se crveno" Orhan Pamuk, "Sultanov harem" Kolin Falkoner, "Ruska zima" Defne Kolotaj, "Lovac na zmajeve" i "Hiljadu cudesnih sunaca" Haled Hoseini (mada mi se malo vise dopala "Lovac na zmajeve"), "Papa Jovana" Dona Vulfolk Kros. Knjige se dosta razlikuju po tematici i stilu pisanja a opet su mi drzale paznju i zaista sam uzivala u njima. "Poslednjem templaru" nije ni na vidiku poslednja strana. Sta da se radi kad je na red stigla obrada lektire za treci razred "Nebom grada" Dragan Lukic! Zna se ko je i sta na prvom mestu!
![]()
![]()
![]()

(malo erotike nije na odmet)
Kad vas ovako čitam, shvatam da mi treba još ceo jedan život, da bih sve knjige pročitala.

Kad vas ovako čitam, shvatam da mi treba još ceo jedan život, da bih sve knjige pročitala.

E pa vidis, meni je Miljenko - Miljenko.
A, "moooj Miljeneeenko", neko sasvim drugi.
Sta ti je kad ti je neko poseban![]()

Meni je bila ODLICNA!Moje preporuke za danas:
Soba (Ema Donahju)![]()
Pa meni samo za Onaj Moj spisak treba pola zivotaKad vas ovako čitam, shvatam da mi treba još ceo jedan život, da bih sve knjige pročitala.
A koja to njemu knjiga ne valjasamo da ti kažem da je na ovoj poslednjoj pročitanok knjizi, koja ništa ne valja, izgledao baš kako treba, upristojen
al' Miljenko je Miljenko...džaba![]()