Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću samo Zojino zlato. Recepte i Pilotovu ženu već imam. Mihićku ne bih ni u bunilu kupila, taman da znam da joj je ćale pomagao.;)

Cekaj da se izbecim :eek: - NEMAS Zojino zlato!? Nemoguce! Pa bila je na onoj akciji 4 za 1000.
Ja, naravno imam.
I naravno nisam procitala.
Naravno, tata jeste.
Mihicku ne bih ni ja, sve i da poklanjaju, kao sto nisam htela ni Kerine dnevnike.
Recepte nemam, a tu Pilotovu zenu, izabrao moj dragi za sebe jos pre 4-5 godina...
Sirenu - necu.Vec sam je se jednom otarasila....

Imam!
Preporucivala je Dana.
Bila je na Sajmu na onoj razgrabljenoj akciji po 100 i 200 rsd[/QUOTE

Bezobrazluk, ti je imas a sad je rasprodata i sta cu ja sad? :ljutko:

Iskreno ja ulovih neki poslednji primerak, sav jadan skvrcen - rekli su mi da ce mi ga dati za 100 , jer je bio negde u vodi...Eno ga oporavlja se - "metnula sam" u njega i neke mirišljave cvetice, samo da izvucem miris vlage..

Ja bih uzela Sireninu stolicu (čini mi se da je Rada rekla da je dobra, a Mirka ju je dizala u nebesa).
E da, biće i Sirenina stolica.One što su čitale, na kraju su se složile da je to knjiga za udate. Ionako mi se nikad nije ni čitala..
:lol: neeeeeeeee to je knjiga za ozenjene da malko razmisle sta im zene rade iza ledja :mrgreen:
Meni se Sirenina stolica nije dopala. Mislim... jel sam sad ja to trebala da kazem :think:
Za ovo ti hvala, a......ovo ti nije trebalo.
Ja samo zelim da dodam da se meni Sirenina stolica dopala
Sirenu - necu.Vec sam je se jednom otarasila....
Pa sad :rumenko: i te sam se brze bolje otarasila...Nekako me nijedna od te dve ( sirena i pcele) nisu privlacile, al bitno da sam ih kupila.
i, Kerefekice...svidjele bi ti se i Sirenina stolica i Tajni život pćela
s obzirom na to da nam se čitalački ukusi gotovo poklapaju

Ja ne znam s kim mi se poklapa čitalački ukus. Tražila sam tu Sireninu stolicu po bibliotekama, pa je nisam našla i onda pomislim, ma kupiću je, pa makar morala i taj story da kupim, .ebo sad 199 dinara i onda me ovako sludite. :evil:

Danas uzela iz biblioteke Zamak u Pirinejima.Neko je ishvalio skoro,ne varam se?!:think:
Ja. Interesantna je i teška.

Meni se nešto nije svidela kad sam je čitala, ali je se prilično dobro sećam, što inače meni nije svojstveno. Teška, slažem se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back