lamar
Poznat
- Poruka
- 8.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas me briga sto je skupa...Tajni zapis izdavac Mono&Manjana, 257 strana cini mi se a kosta 735 dinara mislim bas su ga preterali

Bas me briga sto je skupa...
Ja cu je i onako uzeti iz biblioteke![]()

Ovo mi se cini bas, bas
Al' si me zainteresovalaaa![]()

Ih, da te opljunemOpljuni po meni slobodno, ako sam i slovo jedno preterala
Jeste skupa, ali ima je u svakoj Biblioteci, samo zatrazi, ako je na citanju zamolis da te "upisu" i nema problema![]()
Jasta.sutra je novi dan, nova nafaka, nova knjiga

Pohvala pomajci, Ljosa. Samo da znaš, mnogo je kratka, da ne kažem tanka. Odmah si uzmi još nešto.
Počela sam Dar, čisto zbog toga što je knjiga nedelje u laguni, i mogu vam reći da se ne zalećete. Na prvih 50 strana se ništa nije desilo, osim što je klinac gađao prozor oca koji je napustio njega i kevu, i to ni manje ni više nego smrznutom ćurkom od 6kg, na dan Božića, a koju mu je namenio kao Božićni poklon, koja pada pravo pod jelku.![]()
Tajni zapis- Briga me sto je skupa,a za mene i duplo skuplja jer izgleda imam dva primerkaBas me briga sto je skupa...
Ja cu je i onako uzeti iz biblioteke![]()

)Devojke, jel citao neko ''Tajna medaljona'' Marie Louise Fischer?
http://www.dobra-knjiga.com/Home.asp?NaslovID=2488
posto ste obe citale to davno..Citala ja, pre nekih 20 godina.
Kroz maglu se secam, ali je verovatno ok, lagana i dovoljno zanimljiva, ali u principu nista posebno.

Što se tiče ''Tajnog zapisa'', zainteresovala sam se i ja, ali se slažem da je mnogo para. Sačekaću sajam.
Znaci, ja kasnim 20 godinaposto ste obe citale to davno..
Cruella
jel se bar secas da li je ljubavna ili..?
Pa sve su ljubavne, na neki nacin, tu ne mozes da omanes![]()

Kakav sajam, evo ga u Nišu na keju, sve je skupo. Kupila sam samo Kafkina Pisma Mileni, bilo mi povoljno 250 din.
Ali sam zato na voćkici kupila Peto dete za 200 kinti. Od sramote, još ništa nisam pročitala od Lesingove.