Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
počela sam da čitam Znaci identiteta...Huan Gojtisolo
najava mu je ..neponovljivo remek-delo španske književnosti

tek sam na 5o str., pa ne mogu ništa da kažem, stil je malo (malo više) neujednačen, pa se privikavam..al' svejedno mi se čini da nije baš kao u najavi

i još nešto, nevezano za temu, da izjavim..nikad više grđeg naroda naplažu nije bilo
to ukomletirano super..peškir, papuče, kupaći, sve tip-top..al' grdni, brate, da bog sačuva

p.s. kod nas se naplažu izgovara kao jedna riječ, nije pravopisna greška :mrgreen:

tek sam na 5o str., pa ne mogu ništa da kažem, stil je malo (malo više) neujednačen, pa se privikavam..al' svejedno mi se čini da nije baš kao u najavi

i još nešto, nevezano za temu, da izjavim..nikad više grđeg naroda naplažu nije bilo
to ukomletirano super..peškir, papuče, kupaći, sve tip-top..al' grdni, brate, da bog sačuva

p.s. kod nas se naplažu izgovara kao jedna riječ, nije pravopisna greška :mrgreen:

:lol: tachno znam kako to zvuchi :D
imam koleginicu sa(ili iz:think:) Cetinja i sve je "chujem" kako to izgovara

:lol:

PS. Citam Kada si otisao
Ostavljam je samo ako bas moram :(

zakačila se jednom rolingstonsu strankinja na sajlu od barke, pa ne pušta
di ju spik ingliš?
nooo
parlare italijano?
nooo
šprehenzi dojč?
ja, ja, ja :D

pa, puči čajlu, oca ti hebem

da prevedem..pa pusti sajlu, oca ti...

Tzv. rolingstonsi :mrgreen: leti se skotrljaju sa kamenjara dole namore :mrgreen:

:zcepanje:

:zper: ova Medo sve zna :heart:

jes' i onda urliču da ih čuje cijela plaža, skaču preko 1oo peškira da se izljube sa komšijom sa kojim inače ne pričaju..i tako to

zakačila se jednom rolingstonsu strankinja na sajlu od barke, pa ne pušta
di ju spik ingliš?
nooo
parlare italijano?
nooo
šprehenzi dojč?
ja, ja, ja :D

pa, puči čajlu, oca ti hebem

da prevedem..pa pusti sajlu, oca ti...
:hahaha::hahaha::rotf::rotf:
Obe ste skroz sasave.
I kako covek pored vas da cita :hahaha:

Pa ti juris frajere, a ja dete po plazi...ima tu neke razlike :lol:

'De bre ono da jurim, meni i ovi beogradski dživdžani sasvim ok.
Iskreno, u tu podelu je mene i drugaricu uputio čiča-vlasnik smeštaja (khm, moj prvi put u cg), kad nam je nudio dupli ključ od kapije, da se ne čekamo pred njom noću i svaki dan sa plaže sačekivao sa lozom i pitanjem "lete li galebovi, a?" Bio je totalno razočaran time što smo mi došle da se odmorimo :lol:

'De bre ono da jurim, meni i ovi beogradski dživdžani sasvim ok.
Iskreno, u tu podelu je mene i drugaricu uputio čiča-vlasnik smeštaja (khm, moj prvi put u cg), kad nam je nudio dupli ključ od kapije, da se ne čekamo pred njom noću i svaki dan sa plaže sačekivao sa lozom i pitanjem "lete li galebovi, a?" Bio je totalno razočaran time što smo mi došle da se odmorimo :lol:

Nisam ni mislila :lol:

I eto ipak sam u pravu, mene su jedino upucivali na luna park...lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back