Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pogodila si:
Tajni-zapis--1.jpg
Ovo mi se cini bas, bas :think:
Al' si me zainteresovalaaa :)

Ceniš, a? :D
šalim se, i mene je zaintrigirala (jel' se tako kaže? )

oči mi se sklapaju, sve mi se sklapa, al' sam se zainatila da nožas dovršim ovu moju Ludu
i nema odustajanja!..a vrlo malo mi je ostalo..nema veze što ništa neću zapamtiti od umora..

Pohvala pomajci, Ljosa. Samo da znaš, mnogo je kratka, da ne kažem tanka. Odmah si uzmi još nešto.:)

Počela sam Dar, čisto zbog toga što je knjiga nedelje u laguni, i mogu vam reći da se ne zalećete. Na prvih 50 strana se ništa nije desilo, osim što je klinac gađao prozor oca koji je napustio njega i kevu, i to ni manje ni više nego smrznutom ćurkom od 6kg, na dan Božića, a koju mu je namenio kao Božićni poklon, koja pada pravo pod jelku. :rotf:

Znači tako...Jao,a ja se nameračila na Noć knjige, pa kad sam shvatila da to nije nikakav popust i da kad sve saberem, nemam šta ni da kupim,a da ne mogu kasnije po istoj ceni, nameračim se na Dar...Dakle, da ne uzimam?

Bas me briga sto je skupa... :whistling:
Ja cu je i onako uzeti iz biblioteke :)
Tajni zapis- Briga me sto je skupa,a za mene i duplo skuplja jer izgleda imam dva primerka :roll::roll:
Sada sam se umotala u cebe i sela na terasu da uzivam,trajalo je dok sam procitala par recenica,i svega se setila :eek:
Iznervirala sam se jer ne znam gde mi je prvi primerak.Lepo mi rekla kcerka ,dok sam kupovala knjige u knjizari da tu jednu imamo,i ja pomislila:"Pa valjda ja znam",e....bas znam :rumenko:

Za mene nije bila nista nezaboravno,prosecna(dokaz vec imam :cool: )

Poslednja izmena:
Dobro, onda odustajem od svega...Mislim uopšte od te "manifestacije" i kupovine. Ako baš budem dolazila u prestonicu, odoh u pozorište...

Doba šive sam kupila na sajmu i naravno nisam pročitala...Znači ni to nije nešto...

E pa čitala sam ja Tajnu medaljona, ali davno, davno, kao klinka i ničeg se ne sećam...Tako da ti nisam od pomoći...

Citala ja, pre nekih 20 godina.

Kroz maglu se secam, ali je verovatno ok, lagana i dovoljno zanimljiva, ali u principu nista posebno.

I meni su Fišerkine knjige takve (pročitala sam ih 3-4). Kao neki vikend romani :zper:

A Zemljopiščeva biblioteka me razočarala, mislila sam da će biti zanimljivija.
Razmišljala sam da kupim taj ''Dar'', ali ste me odvratile, bolje da prvo pozajmim iz biblioteke ili od drugarice, pa ako mi se baš baš svidi, uvek mogu da je kupim.

Što se tiče ''Tajnog zapisa'', zainteresovala sam se i ja, ali se slažem da je mnogo para. Sačekaću sajam.

Kakav sajam, evo ga u Nišu na keju, sve je skupo. Kupila sam samo Kafkina Pisma Mileni, bilo mi povoljno 250 din.

Ali sam zato na voćkici kupila Peto dete za 200 kinti. Od sramote, još ništa nisam pročitala od Lesingove.

Stvarno? Ja sam mislila na onaj oktobarski sajam jer je najjeftiniji, pogotovo sto mi ta knjiga nije hitno potrebna, mogu da cekam. Na njemu bogme bude pristojan popust, ja sam bas prosli put na njihovom standu platila vise naslova u pola cene.
Vidim, savetujes da se i ja bacim na vockice i licitiram :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back